- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
16 years 10 months ago #54832
by Foka
Replied by Foka on topic Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
Nie wierze
trochę mnie nie było, a tu się nic nie zmieniło
:D

Please Log in or Create an account to join the conversation.
16 years 10 months ago - 16 years 10 months ago #54833
by Davero
Replied by Davero on topic Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
a co ma piernik do wiatraka lobo ??? wiele osob ma to samo IP, a to juz od dawna wiadomo (nie jestes pierwszy) pozatym jesli mialbym to robic to samo jako 2 osoby zmienil bym je :]. I w tym momencie nie odwracaj kota ogonem, bo prawda jest taka ze nie chce wam sie grac od 4 ligi i czekac 3 seozny na awans do 1, dlaczego yesiu gral w 4 skoro zrezygnowal z 2 ???? powinien grac w 3 ... nie prawdaz ?
ps dla scislosci slonika ip rozni sie tylko ostatnia cyferka :] i co tez zle ??? hmm i dziwnym sposobem lecha wygral z toba 4 mecze w lidze, az sie wierzyc nie chce hmm !!! no ale awansowal do 1 ligi !
ps dla scislosci slonika ip rozni sie tylko ostatnia cyferka :] i co tez zle ??? hmm i dziwnym sposobem lecha wygral z toba 4 mecze w lidze, az sie wierzyc nie chce hmm !!! no ale awansowal do 1 ligi !
16 years 10 months ago #54834
by lobo
Replied by lobo on topic Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
szczerze mowiac smiem watpic w to co piszesz. Buszu to postac fantom, nikt go praktycznie nie zna z irca a zainteresowanie forum przejawia tylko w tematach zwiazanych z koperkowymi aferami pokroju tej ktora aktualnie krecisz (dziwnym trafem macie zawsze takie samo zdanie)

16 years 10 months ago - 16 years 10 months ago #54836
by Davero
Replied by Davero on topic Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
mnie natomiast dziwi jak moze ktos z 1 polki przegrac 4 mecze z kims slabszym od siebie sporo i w ten sposob ktos awansuje do 1 ligi, ale nie wnikam w to czy to byl przekret czy nie.Dziwne zeby moj szwagier mial inne zdanie niz ja
, bedzie wieczorem na necie wiec dolaczy sie do tematu, apropo irca a mnie ktos zna ? tak samo jak i buszu nikt !!! nie odwracajmy kota ogonem ??? bo buszu jakby sie zglosil gralby od 4 ligi, a gral w 1 (taka prawda) to samo bylo z Yesiu. Wiec moze niech nowy zaczyna od konca skoro mu sie grac nie chcialo, albo z innego powodu co nie ???

16 years 10 months ago #54837
by lobo
Replied by lobo on topic Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
Teraz rozumiem skad wzielo sie to sprzedawanie meczow ;D. Zaspokoje twoja ciekawosc.
Tak sie akurat sklada ze ostatnie mecze w lidze z Lecha i Cracovia gralem na klawie (rownie dobrze moglbym grac na mandolinie).
Ty wygrywasz 9 ooo z rzedu z Buszu, Buszu wygrywa z toba 4 mecze w lidze :
Tak sie akurat sklada ze ostatnie mecze w lidze z Lecha i Cracovia gralem na klawie (rownie dobrze moglbym grac na mandolinie).
Ty wygrywasz 9 ooo z rzedu z Buszu, Buszu wygrywa z toba 4 mecze w lidze :

16 years 10 months ago #54838
by slonic
Replied by slonic on topic Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
Panowie odbiegamy od tematu!
Ps.
Lobo w 1 lidze też będziesz grać na mandolinie ??
Ps.
Lobo w 1 lidze też będziesz grać na mandolinie ??
16 years 10 months ago #54839
by lobo
jak ktos zaplaci tyle co Lecha to nie widze przeciwwskazan
16 years 10 months ago #54840
by paczek
Replied by paczek on topic Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
Na moje oko zebrała się pewna grupka, nazwę ich MARUDERAMI!!!
Ci właśnie MARUDERZY mają zawszę najwięcej do powiedzenia, tylko nie w jednej kwestii...
GDY TRZEBA PRZY CZYMŚ POMÓC, POPROWADZIĆ TO SIEDZĄ JAK MYSZY POD MIOTŁĄ!!!
Szkoda, że wtedy nie macie tyle do powiedzenia....
PS : Temat jak dla mnie do zamknięcia, w regulaminie od paru miesięcy widnieję punkt, mówiący o powrotach... jasna zasada!
Ci właśnie MARUDERZY mają zawszę najwięcej do powiedzenia, tylko nie w jednej kwestii...
GDY TRZEBA PRZY CZYMŚ POMÓC, POPROWADZIĆ TO SIEDZĄ JAK MYSZY POD MIOTŁĄ!!!
Szkoda, że wtedy nie macie tyle do powiedzenia....
PS : Temat jak dla mnie do zamknięcia, w regulaminie od paru miesięcy widnieję punkt, mówiący o powrotach... jasna zasada!
16 years 10 months ago #54841
by dior
Replied by dior on topic Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
A skąd w ogóle wiadomo, kto gdzie dołączy? Szukam tej informacji i nie mogę znaleźć. Mam tylko nadzieję, że nie chodzi o mnie. Wolałbym zacząć od 4 ligi.
16 years 10 months ago - 16 years 10 months ago #54842
by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
dior grasz w 4..
spoko jest
yesiu gral w 4 bo sam chcial, poza tym w 2 za duzo nie pogral
slonic.. wpadnij to wrocka to sie poznamy
a davero dziwnym trafem posty twoje i buszu zazwyczaj byly na forum z parominutowa roznica, jesli juz poruszamy taka kwestie - sprawe zostawiam lobo
tyle ode mnie w tej kwestii, chociaz nie jest nudno i jak Foka mowi, w kolko to samo

yesiu gral w 4 bo sam chcial, poza tym w 2 za duzo nie pogral
slonic.. wpadnij to wrocka to sie poznamy
a davero dziwnym trafem posty twoje i buszu zazwyczaj byly na forum z parominutowa roznica, jesli juz poruszamy taka kwestie - sprawe zostawiam lobo

tyle ode mnie w tej kwestii, chociaz nie jest nudno i jak Foka mowi, w kolko to samo

- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: równi i równiejsi - czyli zielonego stolika ciąg dalszy
Time to create page: 0.278 seconds