Re: Sranie adminom na łeb.

More
20 years 11 months ago #681 by Spooky

To trzeba bylo byc stanowczym i te mecze ktore nie zostaly zagrane ustalic jako remisy. Mowiles juz ze zgadzasz sie na taka sama kare jak my ( wykluczenie z nastepnego turnieju ) , mam nadzieje ze -200 punktow w ooo cie nie zmartwi? ?

A mi za co -200pkt ? :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 years 11 months ago #690 by Gimlos
Za twoja nieslownosc. Podales godziny zakonczenia danych rund, potem ich nie przestrzegales, przez co czesc uczestnikow byla zmuszona do wycofania sie z turnieju. Jezeli chcesz ukarac tych uczestnikow, to powinienes ukarac takze siebie.

More
20 years 11 months ago #691 by Spooky
Nie widze powodu bym otrzymywał te -200 pkt, z tego powodu iz ja rozegralem swoje mecze wszystkie.
I w moich oczach to nei ja polecialem w kulki tylko WY.

Ale skoro tak sie upierasz i głos ludu powie iz mam przyjac te -200pkt to tak zrobie ... pod warunkiem ze wy dostaniecie -300-400. Mim owszystko uwazam ze to wy spierdoliliscie a nie ja.

Dalej nie kumasz co to znaczy PRZYPUSZCALNE GODZINY, ORIENTACYJNE GODZINY itp ?
Zapraszam do slownika jezyka polskiego.

More
20 years 11 months ago #696 by Gimlos
Slownik Jezyka Polskiego znam zapewnie lepiej niz ty, bo nie ma w nim slowa takiego jak spierdolic .
Tym bardziej, ze ja uwazam ze niczego nie zawalilem. To, ze wycofalem sie z turnieju nie bylo moja wina, to ze turniej sie opoznil bylo wynikiem twojej niestanowczosci wobec zawodnikow ktorzy grali 3-4 mecze 1,5 godziny... Nie czepialbym sie tak tego wszystkiego, bo i tak dobrze wywiazales sie ze swoich obowiazkow, i turniej byl w miare dobrze zorganizowany, ale skoro ty czepiasz sie mnie, o cos co nie bylo moja wina...
Poza tym nie rozumiem czemu to ty masz prosic ElMichaja o zabranie nam punktow, skoro jestes bodajze najbardziej zamieszanym w cala ta afere ?

Skoro my mamy zrozumiec to ze mogly byc opoznienia z niezaleznych od Ciebie powodow, to czemu nie zrozumiesz tego ze musielismy sie wycofac z niezaleznych od nas powodow?

Zamieszczam to jeszcze raz, bo widze ze z uporem osla udajesz ze tego nie zauwazasz.

More
20 years 11 months ago #707 by Spooky
Opoznien ZADNYCH powtarzam ZADNYCH nie bylo. Tamta rozpiska byla ropizka pomocnicza i to wszystko. Koniec kropa.

More
20 years 11 months ago #710 by Gimlos
Ciekawe ze wpadles na to dopiero teraz, wczesniej probowales sie z tego tlumaczyc...
Powiem szczerze: Nie mam zamiaru tracic juz wiecej nerwow na ta klotnie, uwazam ze racja nie jest po stronie spokyego, ale trudno zeby decyzja admimow byla obiektywna skoro spooky jest jednym z nich... Wlasnie wrocilem do domu ze swiezutkim FM2005, niedlugo wychodza nowe serwery w mmorpg Tibia, i mam lepsze zajecia niz uzeranie sie z kolesiem ktory bardzo chce pokazac ze ma jakas wladze na polskiej scenie sensibla. Niniejszym rezygnuje ze swojego miejsca w 1 lidze i jakimkolwiek turnieju do ktorego bylem zapisany.
Spooky, mozesz sie teraz osmieszyc i zrobic temat o tym jaka kare dac mi za to ze zrezygnowalem z udzialu w lidze :)

More
20 years 11 months ago #713 by Spooky
Twoje dejscie nie jest spowodowane ta gada na tym forum i szyscy o tym dobre wiemy. Wiesz co Ci moge napisac? ze jestes idiota ! Skoto nie chciales grac w 1 lidze to po co sie do niej wpierdalales, zeby odebrac innym mozliwosc gry w lidze? Naprawde widze ze jstes jeszcze nie dość rozwiniety by to zrozumiec a to ze wychodza nowe gry to kolej rzeczy...
Co do zdania adminow ono zawsze moze byc rozne wienc moglo by byc zebym tylko ja chcial Cie ukarac a inni bylby przeciwni karze... ale szczeze watpie by tak bylo.

ałf Viderzejn !

More
20 years 11 months ago #726 by Gimlos
Lol?? A czym jest spowodowane? Powiedzialem komus ze nie chce grac w 1 lidze? To ze nie mialem jeszcze zadnego meczu, to nie znaczy ze nie mialem zamiaru zadnego rozegrac, bo do czasu turnieju 5 osob mialo w lidze jakis mecz... Spooky, nie osmieszaj sie, juz dosyc glupich postow tutaj napisales...
Grac w 1 lidze chcialem, nazywasz mnie idiota bez zadnego powodu. Rozumiem ze masz jakis kompleks nizszosci ...?

More
20 years 11 months ago #729 by Intermario

Grac w 1 lidze chcialem

Nie Gimlos grać w 1 lidze nie chciałeś!! Koło 10 ludzi wczoraj na mirc widziało Twoja decyzję.

dodatkowo dodaje to: Niniejszym rezygnuje ze swojego miejsca w 1 lidze i jakimkolwiek turnieju do ktorego bylem zapisany - jest Twoj wczorajszy post.

More
20 years 11 months ago #730 by Gimlos
Intermario, nie zrouzmiales mojej wypowiedzi. Mowilem o sytuacji sprzed turnieju, bo Spooky insynuuje tutaj ze turniej nie mial zadnego wplywu na wczorajsza decyzje, uwaza ze i tak nie chcialem grac w lidze. Przed turniejem w lidze grac chcialem.

Time to create page: 0.241 seconds