- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és Ligakupa 2011. március
Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és Ligakupa 2011. március
- Abelxavier
- Premium Member
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 6 months ago #99877
by Abelxavier
Replied by Abelxavier on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és Ligakupa 2011. március
Hali Fleg! Jaja tudom, hÃvtalak is kétszer, de hiába...
Egyébként mi a baj?
Ha tudsz gyere és nyomjuk le, legalább egy meccset, mert Ãgy 3. leszek csak
Üdv, jobbulást!
Egyébként mi a baj?
Ha tudsz gyere és nyomjuk le, legalább egy meccset, mert Ãgy 3. leszek csak
Üdv, jobbulást!
The topic has been locked.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 6 months ago #99879
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és Ligakupa 2011. március
Srácok, bár még gondolatnyi esély van még rá, de erősen valószÃnű, hogy az AX-FL meccs nem lesz lejátszva. Annyiban érdekes a dolog, hogy AX 1 ponttal van Szeszesek mögött, tehát 2 szerzett ponttal már ezüstérmes. (+14-es gólkülönbséggel akár bajnok)
Gondolkoztam sokat mi legyen (mint egyetlen további nem érintett, Bromberggel is tanácskoztam) és ez alapján azt mondom, hogy nem lehet törölni FLegby-t, azaz marad az eredmény, ahogy van, holnap lezárul.
Az indoklás az, hogy egyáltalán nem állpÃtható meg, hogy AX vagy FL hiábja volt a le nem játszás. Tehát tkp. a kérdés úgy merül fel, hogy kit törölnék, hiszen mindketten próbálták a meccset lenyomni, de nem sikerült. (Ebből a szempontból tkp indiferens, hogy kinek fontosabb most a pont).
Egyébként szerencsére (és sajnos) a 2. hely nem ér ISSF indulási helyet, ezért most csak egy érem szÃne múlik rajta.
Azt hiszem máskor is, ha nem álapÃtható egyik fél felelősége, ez a helyes döntés, még akkor is, ha nemzetközi hely vagy aranyérem múlik rajta. De várom a véleményeteket, inkább általában, mint a konkrét ügyben.
(Megj. mivel FL jelenleg ülni sem tud, Ãgy valahol az is igazságtalan lenne, hogy AX térdelve játszhat vele. .)
Gondolkoztam sokat mi legyen (mint egyetlen további nem érintett, Bromberggel is tanácskoztam) és ez alapján azt mondom, hogy nem lehet törölni FLegby-t, azaz marad az eredmény, ahogy van, holnap lezárul.
Az indoklás az, hogy egyáltalán nem állpÃtható meg, hogy AX vagy FL hiábja volt a le nem játszás. Tehát tkp. a kérdés úgy merül fel, hogy kit törölnék, hiszen mindketten próbálták a meccset lenyomni, de nem sikerült. (Ebből a szempontból tkp indiferens, hogy kinek fontosabb most a pont).
Egyébként szerencsére (és sajnos) a 2. hely nem ér ISSF indulási helyet, ezért most csak egy érem szÃne múlik rajta.
Azt hiszem máskor is, ha nem álapÃtható egyik fél felelősége, ez a helyes döntés, még akkor is, ha nemzetközi hely vagy aranyérem múlik rajta. De várom a véleményeteket, inkább általában, mint a konkrét ügyben.
(Megj. mivel FL jelenleg ülni sem tud, Ãgy valahol az is igazságtalan lenne, hogy AX térdelve játszhat vele. .)
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 6 months ago #99893
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és Ligakupa 2011. március
Folytatás itt:
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=21667
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=21667
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és Ligakupa 2011. március
Time to create page: 0.174 seconds