Re: Nowi gracze
17 years 5 months ago #39046
by paczek
Replied by paczek on topic Re: Nowi gracze
ja pomagam, jak mam czas i mozliwosci (gdy jestem na lapku to ciężko) i nadal będe to robił :
Please Log in or Create an account to join the conversation.
17 years 5 months ago #39262
by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Nowi gracze
yesiu, skotus, pablo, cinek, domenechu, charlie, dior, szczepan, wodi, paczek no i ja...
proponuje zrobic liste na ss.pl wraz z odnosnikami gg, cos podobnego jak jest na glownej ss.pl teraz, gdzie jestesmy Foka, Spankin i ja.. moze nawet w tym samym miejscu - ew dolaczyc jakis odnosnik.. jesli ktos jeszcze chcialby i czuje sie na silach pomagac nowym, wpisywac sie... ale nie chodzi tylko o wyjasnianie i suche kierowanie na ss.pl, ale o pomoc w ustawianiu gry, rozgrywanie pierwszych ooo i fr i takie tam.. wiecie o co chodzi - wszyscy przez to przechodzilismy
proponuje zrobic liste na ss.pl wraz z odnosnikami gg, cos podobnego jak jest na glownej ss.pl teraz, gdzie jestesmy Foka, Spankin i ja.. moze nawet w tym samym miejscu - ew dolaczyc jakis odnosnik.. jesli ktos jeszcze chcialby i czuje sie na silach pomagac nowym, wpisywac sie... ale nie chodzi tylko o wyjasnianie i suche kierowanie na ss.pl, ale o pomoc w ustawianiu gry, rozgrywanie pierwszych ooo i fr i takie tam.. wiecie o co chodzi - wszyscy przez to przechodzilismy
17 years 5 months ago #39487
by grobel
Replied by grobel on topic Re: Nowi gracze
to znowu ja (w pieluchach
) chcialbym tylko dodac, ze nie jest jeszcze tak zle z wami, starymi graczami, bo kiedy mialem jakis problem to zawsze otrzymywalem wyczerpujaca i obszerna pomoc, a niekiedy trzeba bylo to nawet rozlozyc na jeszcze bardzie prostsze czynniki niz proste, a wy i tak z wielka cierpliwoscia i spokojem pomagaliscie. powiem krotko: bez was juz by mnie tu nie bylo.
dzieki.
by trzeba bylo sie jakos zrewanzowac...jakas imprezka

dzieki.
by trzeba bylo sie jakos zrewanzowac...jakas imprezka

17 years 5 months ago #39489
by Spankin
Replied by Spankin on topic Re: Nowi gracze
do mnie się zgłasza całkiem pokaźna liczba graczy na gg (zapewne z ss.pl) i choć nie mam wiele czasu to zawsze staram się pomóc ;] niestety aktualnie na ircu jestem rzadko, a jeśli ro głÃ³wnie z pracy, więc jeśli chodzi o grę to mogę pomóc tylko od przypadku do przypadku, ale staram się chociaż tłumaczyć ;]
Time to create page: 0.399 seconds