- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 9 months ago #100637
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Koollal nyomtunk pár meccset, és mondta, hogy beszállna valamibe, de hamarosan megy Németbe, Ãgy csütörtökön gondoltunk egy barátságos minikupára. Kinek mikor jó? Nekem 6 után bármi, Koolnak még ennél is rugalmasabb. Este? Mikor?
The topic has been locked.
- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
13 years 9 months ago #100647
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Lám-láma zösszefo lalónak meglet az eredménie, s kaptukn egy béÃrást a kolegától Ãde. Kimozgatam inen külöm tópikba, sztem nemkell rávál aszolni.
Amúdj ne mőrültem meg, csakÃgy nem nadjon fogia nekie a fordÃtóprog lefordittani, mek tök ficces is sÃgy irnÃ. De aszért nek ezdjen mindnkiebben a sztáljban!
Amúdj ne mőrültem meg, csakÃgy nem nadjon fogia nekie a fordÃtóprog lefordittani, mek tök ficces is sÃgy irnÃ. De aszért nek ezdjen mindnkiebben a sztáljban!
![;) ;)](/media/kunena/emoticons/wink.png)
13 years 8 months ago #100691
by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Brom, félidőben gyere!
13 years 8 months ago #100709
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
MK 1. forduló:
Bromberg - Flegby: 3-2, 5-1 aggr 8-3.
A párharc a második meccs 44. percében dőlt el, amikor 1-1-es állásnál több hatalmas helyzet maradt ki a kapum előtt, és sikerült 1 gólos összesÃtésbeli előnnyel szünetre menni. Rendeztem a soraim, majd a második félidő elején apró gólokkal megzavartam ellenfelem, aki egyre kétségbeesettebben támadott. Két, a védők mögé beindÃtott kontra végleg eldöntötte a továbbjutás kérdését.
Bromberg - Flegby: 3-2, 5-1 aggr 8-3.
A párharc a második meccs 44. percében dőlt el, amikor 1-1-es állásnál több hatalmas helyzet maradt ki a kapum előtt, és sikerült 1 gólos összesÃtésbeli előnnyel szünetre menni. Rendeztem a soraim, majd a második félidő elején apró gólokkal megzavartam ellenfelem, aki egyre kétségbeesettebben támadott. Két, a védők mögé beindÃtott kontra végleg eldöntötte a továbbjutás kérdését.
- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
13 years 8 months ago #100727
by dimetrodon
Ma este leszek, akkor lehetne minitornázni, ha lesz valaki.
13 years 8 months ago - 13 years 8 months ago #100749
by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Sziasztok!
Én ma este leszek, tudok majd játszani bajnokit, kupát.
Ami viszont égetően fontos: nagyon kevés válasz jött a Sensi Days-re való utazással kapcsolatban!
Kérnék mindenkit, hogy a hétvégén gondolja át és írjon választ a külön létrehozott topikba!!!
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=21831.0
Köszi.
Én ma este leszek, tudok majd játszani bajnokit, kupát.
Ami viszont égetően fontos: nagyon kevés válasz jött a Sensi Days-re való utazással kapcsolatban!
Kérnék mindenkit, hogy a hétvégén gondolja át és írjon választ a külön létrehozott topikba!!!
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=21831.0
Köszi.
- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
13 years 8 months ago #100844
by dimetrodon
Sziasztok!
Kéne egy pici segÃtség az új játékosokhoz:
Végig bogarásztam nagyjából a blog.hu sok-sok kommentelőjét és találtam 5 arcot is (eddig, de még folytatom), akik dÃcsérték itt vagy ott a sensi-t. Ãrni kéne nekik. Azonban senkinek sincs blog.hu-s belépése. Valaki tegye meg, hogy regisztrál és vagy látni fogja a mailcÃmüket, vagy a blog.hu-n keresztül tud nekik Ãrni. SegÃt valaki?
Egyébként van egy új magyar regisztrált az oldalon! (Naponta szoktam nézni
Ãrtam is neki hamar. Talán a Hattrickes spamelésem jött be, remélem csatlakozik a társasághoz! ![:) :)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
Hawkznak hatalmas gratulációm! Elődöntőig ment elsőre a BL-ben, és ott is egy győzelem utáni nagyobb vereséggel esett ki. Majdnem döntő, elsőre. Bravó! Szeszeseknél még bármi lehet...
Amúgy nagyon sokat merÃtettem a néhány Szeszesek elleni győzelmemből (ritka mint a fehérholló, de már megesett). Kezdem elhinni, hogy bárli verhető. Tegnap kupáztam a lengyeleknél, a csoportban egyik meccsen elkaptam Boruc2-t, Andreaselsner-t és Cineket is! Az tétmeccsen nem rossz tőlem, még ha csak egy alkalmi kupa is volt. A továbbjutásban Misio jött, aki még túl nagy falat volt - és lesz sokáig - de az egyik ott is 3-3 lett. Szóval boldog voltam.
Na, segÃtsetek a blog.hu-s dologban!
Kéne egy pici segÃtség az új játékosokhoz:
Végig bogarásztam nagyjából a blog.hu sok-sok kommentelőjét és találtam 5 arcot is (eddig, de még folytatom), akik dÃcsérték itt vagy ott a sensi-t. Ãrni kéne nekik. Azonban senkinek sincs blog.hu-s belépése. Valaki tegye meg, hogy regisztrál és vagy látni fogja a mailcÃmüket, vagy a blog.hu-n keresztül tud nekik Ãrni. SegÃt valaki?
Egyébként van egy új magyar regisztrált az oldalon! (Naponta szoktam nézni
![;) ;)](/media/kunena/emoticons/wink.png)
![:) :)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
Hawkznak hatalmas gratulációm! Elődöntőig ment elsőre a BL-ben, és ott is egy győzelem utáni nagyobb vereséggel esett ki. Majdnem döntő, elsőre. Bravó! Szeszeseknél még bármi lehet...
Amúgy nagyon sokat merÃtettem a néhány Szeszesek elleni győzelmemből (ritka mint a fehérholló, de már megesett). Kezdem elhinni, hogy bárli verhető. Tegnap kupáztam a lengyeleknél, a csoportban egyik meccsen elkaptam Boruc2-t, Andreaselsner-t és Cineket is! Az tétmeccsen nem rossz tőlem, még ha csak egy alkalmi kupa is volt. A továbbjutásban Misio jött, aki még túl nagy falat volt - és lesz sokáig - de az egyik ott is 3-3 lett. Szóval boldog voltam.
Na, segÃtsetek a blog.hu-s dologban!
- szesezsek
-
- Visitor
-
13 years 8 months ago #100894
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Szia Dimet. Estére még átfutom mi ez a blog.hu dolog mert hirtelen nem értem. Amúgy én is próbáltam toborozni. Felmentem az eredmenyek.hu és a fogadoportal.hu-ra . A srác utánna regelt de félek ennyibe ki is merült. Sajna az avast vÃrust jelez és egy aranyos ezt egyből jelezte. Nekem is az van és jelez
Na mindegy majd még erőlködök.
Amúgy bent vagyok a fináléba de kemény dió lesz ez a misijó pisijó![:) :)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
Hajrá Magyarok!
![:( :(](/media/kunena/emoticons/sad.png)
Amúgy bent vagyok a fináléba de kemény dió lesz ez a misijó pisijó
Hajrá Magyarok!
- szesezsek
-
- Visitor
-
13 years 8 months ago #100895
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Sziasztok. Nem találtam hova kell Ãrni a Hun-Eu meccs eredményét de azért hogy valahol meglegyen ide leÃrom. Régi eredmény már csak el ne maradjon:
Szeszesek - jonathan 5-1 3-4 bocsi
Szeszesek - jonathan 5-1 3-4 bocsi
- Abelxavier
-
- Premium Member
-
Less
More
13 years 8 months ago #100896
by Abelxavier
Replied by Abelxavier on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Hali skacok.
NB1 ma, vagy holnap este? Ãœdv!
Gratu skacok!
NB1 ma, vagy holnap este? Ãœdv!
Gratu skacok!
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Time to create page: 0.224 seconds