- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
13 years 8 months ago #100040
by Kool
Replied by Kool on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Sziasztok
Ma fedeztem fel, hogy nem csak én nőttem fel ezen a játékon.
Megdöbbentő hogy VB és magyar bajnokság is van belőle. Szeretnék csatlakozni én is ... bár számtalan kérdésem van ..
Természetesen teknikai jellegüek.azért irom ide mert nem találtam neki egyéb megfelelő topicot.
Szóval jó lenne ha valaki a szárnyai alá venne.. hogy mit honnan kellenne letöltenem hogy én is tudjak játszani.
Megnéztem pár videót a bajnokságról ... van még mit tanulnom bőven...
Remélem segitetek
Ãœdv
Kool
Ma fedeztem fel, hogy nem csak én nőttem fel ezen a játékon.
Megdöbbentő hogy VB és magyar bajnokság is van belőle. Szeretnék csatlakozni én is ... bár számtalan kérdésem van ..
Természetesen teknikai jellegüek.azért irom ide mert nem találtam neki egyéb megfelelő topicot.
Szóval jó lenne ha valaki a szárnyai alá venne.. hogy mit honnan kellenne letöltenem hogy én is tudjak játszani.
Megnéztem pár videót a bajnokságról ... van még mit tanulnom bőven...
Remélem segitetek
Ãœdv
Kool
The topic has been locked.
- szesezsek
- Visitor
13 years 8 months ago #100041
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Hohohohohóóóóóóóó. Itt egy ujabb titán. Ãœdvözlünk Kool. De mindenek előtt én is szeretnék gratulálni Hawkz-nak. Kiválló teljesÃtmény,csak Ãgy tovább. Annak is nagyon örülök hgy mi tudtuk összekapirgálni a legtöbb pontot . Remélem ez volt a legrosszabb hónapunk. Igen a bl-ben nehéz könnyű csoportot kifogni ha egyáltalán létezik ilyen. Én most a másik kupába küzdök ami könnyebbnek néz ki de nem akarom elkiabálni,mert úgyérzem a gödörből még nem jöttem ki,de all in lesz azt megÃgérem! Abelnek meg üzenem hogy kitartás eljön az ő ideje is és ha odakerül remélem végig is szalad az adott kupán
Na! tehát Kool. Elsőnek az érdekelne tudsz e még játékosokat toborozni. Remélem vagy 100 at
Most jut eszembe valaki szépen összeszedte annak idején,hogy egy új playernek mi a teendője. Megkeresem....
Sziasztok. Hajrá Magyarok.
Na! tehát Kool. Elsőnek az érdekelne tudsz e még játékosokat toborozni. Remélem vagy 100 at
Most jut eszembe valaki szépen összeszedte annak idején,hogy egy új playernek mi a teendője. Megkeresem....
Sziasztok. Hajrá Magyarok.
- szesezsek
- Visitor
13 years 8 months ago #100042
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Végül is ajánlom hogy menj fel ennek az oldalnak a tetejére és ott a folytatás innen rovatra klikkelve mindÃg visszább tudsz ugrani egy egy szezont. Ha gondolod végigolvashatod az elejétől. Szerintem izgalmas lenne Ãgy és meg is ismersz mindenkit mert ezek a nagyszerű srácok szépen leÃrtak mindent ebbe a forumba.
Sok sikert és ha mégse megy Ãrj bátran.
Isten hozott!
Sok sikert és ha mégse megy Ãrj bátran.
Isten hozott!
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 8 months ago #100043
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Ez az!
Nem tudom valamelyik akna munkám jött-e be esetleg, hogy ránk találtál! Egyébként nem azért akarok toborozni, mert sok ember kell, hanem azért, mert biztosan érzem, hogy van 20-30 ember az országban, akinek nagyon kedves emlék ez a SWOS, és, aki annak idején a féllábát adta volna, hogy legyen bajnokság stb.
Minden technikai dologban ezerrel segÃtek, meg persze a többiek is. De én játékban béna vagyok, Ãgy a szervezéssel, tech. segÃtséggel igyekszem pótolni az elmaradást
Gyere föl a (magyar) csatira és ott mondunk mindent, persze a topik is jó, csak ott gyorsabb.
Csak csatlakozni tudok a Mesterhez: Isten hozott!
Nem tudom valamelyik akna munkám jött-e be esetleg, hogy ránk találtál! Egyébként nem azért akarok toborozni, mert sok ember kell, hanem azért, mert biztosan érzem, hogy van 20-30 ember az országban, akinek nagyon kedves emlék ez a SWOS, és, aki annak idején a féllábát adta volna, hogy legyen bajnokság stb.
Minden technikai dologban ezerrel segÃtek, meg persze a többiek is. De én játékban béna vagyok, Ãgy a szervezéssel, tech. segÃtséggel igyekszem pótolni az elmaradást
Gyere föl a (magyar) csatira és ott mondunk mindent, persze a topik is jó, csak ott gyorsabb.
Csak csatlakozni tudok a Mesterhez: Isten hozott!
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 8 months ago #100044
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Hogy kell feljönni a csatira:
Az oldalon (nem a fórumrészen, hanem az alapoldalon) CHAT gomb (fönt lilás szÃnben(. Ha bevagy lépve, akkor alapból fel is ajánl egy nicket. Join és már bent is vagy. ez alaból a #sensibel csatornára visz, ami a nemzetközi. A magyarra úgy jössz, hogy beÃrod:
/join #sensible.hu
És már ott is vagy. A nemzetközin szinte mindig van valaki, a magyaron azért napközben gyakran van, hogy egyedül találod magad, este azért be szoktunk nézni, persze ez az aktuális magánéleti helyzettől is függ
Az oldalon (nem a fórumrészen, hanem az alapoldalon) CHAT gomb (fönt lilás szÃnben(. Ha bevagy lépve, akkor alapból fel is ajánl egy nicket. Join és már bent is vagy. ez alaból a #sensibel csatornára visz, ami a nemzetközi. A magyarra úgy jössz, hogy beÃrod:
/join #sensible.hu
És már ott is vagy. A nemzetközin szinte mindig van valaki, a magyaron azért napközben gyakran van, hogy egyedül találod magad, este azért be szoktunk nézni, persze ez az aktuális magánéleti helyzettől is függ
13 years 8 months ago #100045
by Kool
Replied by Kool on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Nos én végignyálaztam amit tudtam itt.... de semmilyen teknikai információt nem találtam...
Bár elképzelhető hogy bennem van a hiba
a 96/97 van letöltve nekem és vista alatt fut dosboxal .. aztán igy kb ennyit tudok a dologról.
Még egy update sem találtam... ami meg ebben van .. kiválasztom és az lefagy egy idény után .
Olvastam hogy kéne egy kaillera nevű szoftver .. amit leszedtem .. de itt ki is merültem
Talán még egy embert tudok keriteni .. akik végig rivalizáltuk a gyerekkorunkat ebben a játékban
Bár elképzelhető hogy bennem van a hiba
a 96/97 van letöltve nekem és vista alatt fut dosboxal .. aztán igy kb ennyit tudok a dologról.
Még egy update sem találtam... ami meg ebben van .. kiválasztom és az lefagy egy idény után .
Olvastam hogy kéne egy kaillera nevű szoftver .. amit leszedtem .. de itt ki is merültem
Talán még egy embert tudok keriteni .. akik végig rivalizáltuk a gyerekkorunkat ebben a játékban
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 8 months ago #100046
by dimetrodon
Gyere chatre, ott mondok mindent.
13 years 8 months ago #100056
by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Ãœdv Kool!
Dimet lehet a legnagyobb segÃtségedre, techinkailag feltétlenül ő a legjobb választás!
Sry Dimet, már jóval később értem hazta, nem Ãrtam SMS-t gondoltam h már nem leszel...
Dimet lehet a legnagyobb segÃtségedre, techinkailag feltétlenül ő a legjobb választás!
Sry Dimet, már jóval később értem hazta, nem Ãrtam SMS-t gondoltam h már nem leszel...
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 8 months ago #100064
by dimetrodon
Mesélem mi volt Koollal.
Azontúl, hogy röviden beszélgettünk a Sensi-s múltról belefogtunk, hogy segÃtsek az online játék összehozásában. Tudjuk, hogy ez sosem problémamentes, Kool előre szabadkozott, hogy nem nagyon ért a géphez, de ezen semmi nem múlott, mert ez expertnek is nehéz egyedül, én meg mindig mondtam mit kell tenni, ameddig tudtam
Több problémát leküzdöttünk, pl. Kool billentyűzetén nincs jobboldali CTRL, illetve Dimetrodon nem tudja, hogy melyik a jobb és a bal keze. végül azonban arra futottunk ki, hogy az fps használhatatlan. És ezen a ponton felfüggesztettük a dolgot az adott napra.
Emlékeztem rá, hogy Vista laptopokon másnak is sokszor voltak gondjaik. Legalább 4-5 ezzel kapcsolatos topik van itt a fórumon. Ãtolvasatam őket és a következő látszik. 1. sokaknak volt gond, 2. van megoldás 3. van néhány megoldás, amely egyszerű, de nem mindenkinél segÃt 4. és van bonyolult, de elvileg tuti megoldás.
Szóval Kool Ãrj itt, ha ráérsz, jövök chat-re és segÃtek tovább!
Azontúl, hogy röviden beszélgettünk a Sensi-s múltról belefogtunk, hogy segÃtsek az online játék összehozásában. Tudjuk, hogy ez sosem problémamentes, Kool előre szabadkozott, hogy nem nagyon ért a géphez, de ezen semmi nem múlott, mert ez expertnek is nehéz egyedül, én meg mindig mondtam mit kell tenni, ameddig tudtam
Több problémát leküzdöttünk, pl. Kool billentyűzetén nincs jobboldali CTRL, illetve Dimetrodon nem tudja, hogy melyik a jobb és a bal keze. végül azonban arra futottunk ki, hogy az fps használhatatlan. És ezen a ponton felfüggesztettük a dolgot az adott napra.
Emlékeztem rá, hogy Vista laptopokon másnak is sokszor voltak gondjaik. Legalább 4-5 ezzel kapcsolatos topik van itt a fórumon. Ãtolvasatam őket és a következő látszik. 1. sokaknak volt gond, 2. van megoldás 3. van néhány megoldás, amely egyszerű, de nem mindenkinél segÃt 4. és van bonyolult, de elvileg tuti megoldás.
Szóval Kool Ãrj itt, ha ráérsz, jövök chat-re és segÃtek tovább!
13 years 8 months ago #100083
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Sziasztok!
Először is óriási gratuláció Hawkznak, nagyon szép eredményt értél el.
Kool, nagyon jó helyen jársz, remélem hamarosan tudunk játszani.
23-a nekem nem jó ligakupára, aznap lesz a magyar-olasz div1-es mindent eldöntő hoki vb meccs, ahol ismét feljuthatunk az A csoportba.
Vasárnaptól-szerdáig sűrűn leszek, FLegby MK valamelyik nap?
Ãœdv,
bromberg
Először is óriási gratuláció Hawkznak, nagyon szép eredményt értél el.
Kool, nagyon jó helyen jársz, remélem hamarosan tudunk játszani.
23-a nekem nem jó ligakupára, aznap lesz a magyar-olasz div1-es mindent eldöntő hoki vb meccs, ahol ismét feljuthatunk az A csoportba.
Vasárnaptól-szerdáig sűrűn leszek, FLegby MK valamelyik nap?
Ãœdv,
bromberg
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. április
Time to create page: 0.211 seconds