Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
14 years 2 months ago #96980
by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Sziasztok!
Először is köszönöm a gratulációkat.
A kupadöntő tényleg hihetetlen izgalmasra sikeredett, 0-0 volt a rendes játékidő.
Aztán a hosszabbÃtásban a 108. percben 1-0 ide, 112. percben 1-1 és a 117. percben lett 2-1 az eredmény.
Mindent megfogok tenni, hogy lehetőségeimhez mérten a legjobban képviseljem a Magyar Szövetséget a nemzetközi porondon!
issf-eurocups.de/cranking.php
Az ISSF a fenti táblázat alapján osztja ki a helyeket. Mivel ez még csak a második szezonunk, Ãgy egyelőre elég nagy a lemaradásunk, mert az utolsó 5 kiÃrás eredményeit veszik alapul. Ugyanakkor ha Ãgy tudjuk folytatni továbbra is a pontgyűjtést, akkor simán meglesz a 3 helyünk, de akár még 4 is!
A harmadik résztvevő akkor az ISSF Cup-ban indulhatna, viszont ha már 4 résztvevőnk lenne, az 2 CL és 2 Cup helyet jelentene.
Először is köszönöm a gratulációkat.

A kupadöntő tényleg hihetetlen izgalmasra sikeredett, 0-0 volt a rendes játékidő.
Aztán a hosszabbÃtásban a 108. percben 1-0 ide, 112. percben 1-1 és a 117. percben lett 2-1 az eredmény.

Mindent megfogok tenni, hogy lehetőségeimhez mérten a legjobban képviseljem a Magyar Szövetséget a nemzetközi porondon!

issf-eurocups.de/cranking.php
Az ISSF a fenti táblázat alapján osztja ki a helyeket. Mivel ez még csak a második szezonunk, Ãgy egyelőre elég nagy a lemaradásunk, mert az utolsó 5 kiÃrás eredményeit veszik alapul. Ugyanakkor ha Ãgy tudjuk folytatni továbbra is a pontgyűjtést, akkor simán meglesz a 3 helyünk, de akár még 4 is!

A harmadik résztvevő akkor az ISSF Cup-ban indulhatna, viszont ha már 4 résztvevőnk lenne, az 2 CL és 2 Cup helyet jelentene.

The topic has been locked.
14 years 2 months ago - 14 years 2 months ago #96983
by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Ahogy nézem minden 10 pont után jár egy újabb hely. Szóval sztem változóan 3 és 4 között leszünk majd ha meglesz az 5 szezonunk, eddig AX és Szesz átlagban 10 fölött tudott hozni, ami király, viszont ugye minden kvalifikáltunk eredményének az átlaga adja ezt a mutatót.
Közben összedobtam egy összefoglalót a döntőről:
[flash=640,500]www.youtube.com/v/TTqy1rdl27Q?version=3[/flash]
Közben összedobtam egy összefoglalót a döntőről:
[flash=640,500]www.youtube.com/v/TTqy1rdl27Q?version=3[/flash]
- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
14 years 2 months ago #96994
by dimetrodon
Nem 10 pontonként jár hely, hanem sorrend van. Tehát elsőnek be kell érni az Eu-s srácokat. 25 ponttal vannak előttünk, ebben a hóban hozunk kb. 4-et rajtunk, plusz nekik 8 esik ki (mÃg nekünk 0), Ãgy már csak a fele marad a hátránynak. A köv. hónapban megint 8-esik ki majd nekik, Ãgy akkor nem lehetetlen, hogy már beelőzzük őket. Ez már csak rajtuk, Szeszeseken és HawkZ-on múlik.
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Amennyiben nem változik a kiÃrás. Volt mostanában szó róla.A harmadik résztvevő akkor az ISSF Cup-ban indulhatna, viszont ha már 4 résztvevőnk lenne, az 2 CL és 2 Cup helyet jelentene.
Ahogy nézem minden 10 pont után jár egy újabb hely. Szóval sztem változóan 3 és 4 között leszünk majd ha meglesz az 5 szezonunk, eddig AX és Szesz átlagban 10 fölött tudott hozni, ami király, viszont ugye minden kvalifikáltunk eredményének az átlaga adja ezt a mutatót.
Nem 10 pontonként jár hely, hanem sorrend van. Tehát elsőnek be kell érni az Eu-s srácokat. 25 ponttal vannak előttünk, ebben a hóban hozunk kb. 4-et rajtunk, plusz nekik 8 esik ki (mÃg nekünk 0), Ãgy már csak a fele marad a hátránynak. A köv. hónapban megint 8-esik ki majd nekik, Ãgy akkor nem lehetetlen, hogy már beelőzzük őket. Ez már csak rajtuk, Szeszeseken és HawkZ-on múlik.
- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
14 years 2 months ago #96995
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Jó kis videó. Elég sokat kutattam 50 fps-ügyben. Nem találtam egyértelmű megoldást, de én megpróbálnék HD-videót feltölteni.
14 years 2 months ago #97005
by FLegby
Ha elmondod miként kell, akkor megcsinálom úgy
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Jó kis videó. Elég sokat kutattam 50 fps-ügyben. Nem találtam egyértelmű megoldást, de én megpróbálnék HD-videót feltölteni.
Ha elmondod miként kell, akkor megcsinálom úgy

- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
14 years 2 months ago #97009
by dimetrodon
Konvertáld föl 720-ra.
- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
14 years 2 months ago #97042
by dimetrodon
Ma nem hiszem, hogy éjfél 1-ig fent leszek, ezért csak holnap hozom létre a febr. NB I-es szezont, de ha valaki éjfél után bent van, azért lehet már nyomni a meccseket!
- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
14 years 2 months ago #97096
by dimetrodon
Folytatás itt:
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=21020
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=21020
Time to create page: 0.224 seconds