Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
14 years 1 month ago #95691
by dinnye
Replied by dinnye on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Én vagyok, most előbb próbálok túlesni a meccseimen... A kupában van teendőm?
The topic has been locked.
14 years 1 month ago #95694
by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Sziaszok!
Elég régen Ãrtam, úgyhogy először is BUÉK, valamint gratulálok dimetnek a kisbabához, sok boldogságot és egészséget kÃvánva!
Ez a hónapom nagyon sűrű lesz (szakdolgozat, államvizsga), de mindenképpen megpróbálom lejátszani a meccseimet.
ASL-ben Ãgy most nem tudok indulni, le is mondtam.
Kupában a sorsolás mikor lesz meg?
Ma tudnék játszani, akinek jó! Aki tud, az Ãrjon rám egy PM-et, hogy neki mikor lenne jó a mai napon.
Köszi!
Elég régen Ãrtam, úgyhogy először is BUÉK, valamint gratulálok dimetnek a kisbabához, sok boldogságot és egészséget kÃvánva!

Ez a hónapom nagyon sűrű lesz (szakdolgozat, államvizsga), de mindenképpen megpróbálom lejátszani a meccseimet.
ASL-ben Ãgy most nem tudok indulni, le is mondtam.
Kupában a sorsolás mikor lesz meg?
Ma tudnék játszani, akinek jó! Aki tud, az Ãrjon rám egy PM-et, hogy neki mikor lenne jó a mai napon.
Köszi!
14 years 1 month ago #95696
by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Dimet távol van, ő szervezte eddig a kupát, de lehet hogy át kell vennem, én csak munkával vagyok behavazva 
Szóval elvileg minden NB 1-es játékos indul + Davkas!
Ennek megfelelően próbálkozom majd összedobni valamit!
Bajnokságot szókásos módon toljátok / egyeztessetek stb (én hétköznap 10 után próbálok lenni)

Szóval elvileg minden NB 1-es játékos indul + Davkas!
Ennek megfelelően próbálkozom majd összedobni valamit!
Bajnokságot szókásos módon toljátok / egyeztessetek stb (én hétköznap 10 után próbálok lenni)
- szesezsek
-
- Visitor
-
14 years 1 month ago #95702
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Sziasztok. A haver még mindÃg nem ér rá. Küzd az újszülött lányával
.A Bl be indulok természetesen. De amúgy minden ok
és hajrá magyar-ok.

és hajrá magyar-ok.

- szesezsek
-
- Visitor
-
14 years 1 month ago #95709
by szesezsek
Természetesen B.Ú.É.K. mindenkinek és én is csatlakozom. Gratulálok a kisbabához...

14 years 1 month ago #95727
by dinnye
Kedves Mindnyájan!
Még nagyon január van, de szeretném elkezdeni az (első igazi) offline magyar bajnokságot. Ennek lényege, hogy egy hétvégi napon találkozzunk, és összemérjük tudásunkat, elmélkedjünk az SWOS világáról, és persze, hogy lehetőség szerint aztán berúgjunk!
Eddig kétszer szervezte meg az MSSSZ az eseményt, mindkétszer Fehérvárott, nagy sikerrel
Itt bejáratott a hely (különtermet kapunk, olcsó, szinte üres), de természetesen az a cél, hogy mindenki ott lehessen, ezért most kikérem a véleményeteket - idővel majd az esemény önálló topikot harcol ki magának, de most kezdjük itt.
Dimet, FL, Davkas és Brom már ismeri a körülményeket.
Szóval, a magam részéről az őszt, kora télt javaslom, és a helyszÃn megtartását. Találkozzunk pénteken munka után (akár este) és a szombatot szánjuk a játékra, majd vasárnap utazzunk haza.
Az ehhez hasonló hozzászólásokat várom, és utána elkezdem a szervezést, úgy, hogy a legtöbbünknek jó legyen, és úgy, hogy a lehető leg költséghatékonyabban menjen a dolog. A pénz nem lehet akadály, abban az értelemben, hogy nem nagyzolunk. Az alapvető kényelem/nyugalom/szeparáltság azért persze legyen meg, tehát az eddigieknél alább nem szÃvesen mennék.
Jelentkezzetek!
Még nagyon január van, de szeretném elkezdeni az (első igazi) offline magyar bajnokságot. Ennek lényege, hogy egy hétvégi napon találkozzunk, és összemérjük tudásunkat, elmélkedjünk az SWOS világáról, és persze, hogy lehetőség szerint aztán berúgjunk!
Eddig kétszer szervezte meg az MSSSZ az eseményt, mindkétszer Fehérvárott, nagy sikerrel

Dimet, FL, Davkas és Brom már ismeri a körülményeket.
Szóval, a magam részéről az őszt, kora télt javaslom, és a helyszÃn megtartását. Találkozzunk pénteken munka után (akár este) és a szombatot szánjuk a játékra, majd vasárnap utazzunk haza.
Az ehhez hasonló hozzászólásokat várom, és utána elkezdem a szervezést, úgy, hogy a legtöbbünknek jó legyen, és úgy, hogy a lehető leg költséghatékonyabban menjen a dolog. A pénz nem lehet akadály, abban az értelemben, hogy nem nagyzolunk. Az alapvető kényelem/nyugalom/szeparáltság azért persze legyen meg, tehát az eddigieknél alább nem szÃvesen mennék.
Jelentkezzetek!
- szesezsek
-
- Visitor
-
14 years 1 month ago #95730
by szesezsek
Sziasztok. Részemről oké,de az igazság az hogy meg vagyok szorulva mint a satu. Nem tudom mennyibe jönne ki nekem Szegedről ez a buli. Annyi könnyÃtésem van (ha ez az) , hogy unokatesóm Szfehérváron él és esetleg ott meg tudom húzni magam. Persze ez részlet kérdés. A lényeg az hogy az utazás mennyibe lenne. Elvileg nekem ok. Sziasztok.
14 years 1 month ago #95734
by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Az Offline bajnokágot maximálisan támogatom, mint eddig is, és remélem hogy minden résztvevő mindkét játékban elindul a versenyszellem miatt, függetlenül az esélyektől 
Az időpont kiválasztásakor annyi kérésem van, hogy vegyük figyelembe, hogy ebben az évben Bulgária lesz a VB helyszÃne, ami repülővel relatÃv olcsón és kényelmesen megközelÃthető. Ennek az eseménynek már fix dátuma van 07.29-31-es hétvége
Ezen kÃvül hÃr hogy megvannak a nemzetközi kupák sorsolásai:
CHAMPIONS LEAGUE
GROUP B
Playaveli (GER)
Blazej_Bdg (POL)
Zef2009 (POR)
Szeszesek (HUN)
ISSF CUP
GROUP C
Patryksl (POL)
AndYpsilon (GER)
AbelXavier (HUN)
Jonathant (EUR)
Csak keményen, és hajrá!

Az időpont kiválasztásakor annyi kérésem van, hogy vegyük figyelembe, hogy ebben az évben Bulgária lesz a VB helyszÃne, ami repülővel relatÃv olcsón és kényelmesen megközelÃthető. Ennek az eseménynek már fix dátuma van 07.29-31-es hétvége
Ezen kÃvül hÃr hogy megvannak a nemzetközi kupák sorsolásai:
CHAMPIONS LEAGUE
GROUP B
Playaveli (GER)
Blazej_Bdg (POL)
Zef2009 (POR)
Szeszesek (HUN)
ISSF CUP
GROUP C
Patryksl (POL)
AndYpsilon (GER)
AbelXavier (HUN)
Jonathant (EUR)
Csak keményen, és hajrá!
14 years 1 month ago #95744
by dinnye
Ok, Szeszesek. Mint mondtam, a pénz nem számÃthat, ha nagy szobákat bérünk, akkor fejenként minimális lesz a szállásköltség. Tőlem lehet egyébként Makón is, de ez a többiek jóváhagyását igényli.
FLegby, vettem az adást, de Dimettől várjuk meg, neki nem jobb-e az ősz. Nyugodtan lehet ez a vb után, nem?
FLegby, vettem az adást, de Dimettől várjuk meg, neki nem jobb-e az ősz. Nyugodtan lehet ez a vb után, nem?
14 years 1 month ago #95747
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Nekem van egy újabb eretnek gondolatom. 
Mi lenne, ha szétválasztanánk a pc-t és amigát és az egyik tavasszal lenne a másik ősszel?

Mi lenne, ha szétválasztanánk a pc-t és amigát és az egyik tavasszal lenne a másik ősszel?
Time to create page: 0.244 seconds