Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
14 years 3 weeks ago #96303
by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
A többi kupameccsel mi a helyzet??
Én játszanék, csak ugye még ellenfélre várok...
Én játszanék, csak ugye még ellenfélre várok...

The topic has been locked.
14 years 3 weeks ago #96304
by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Davkas - Dimet meccs van még illetve Bromerg - FLegby az első menetben, ezeket jövő hétvége előtt feltétlen le kell tolni, hogy pl Hawkz aki már továbbjutott, a köv hétvégén tudjon játszani

14 years 3 weeks ago - 14 years 1 week ago #96309
by FLegby
Eredményeket beÃrtam a kupához, még este BB ellen sikerült nekem is továbblépnem
Update: készÃtettem a második meccsről egy összefoglalót, mert ez volt az a meccs ebben a hónapban ami a legtöbb izgalmat okozta nekem
[flash=640,500]www.youtube.com/v/sC9uwjZ8dgA?version=3[/flash]
Update: készÃtettem a második meccsről egy összefoglalót, mert ez volt az a meccs ebben a hónapban ami a legtöbb izgalmat okozta nekem
[flash=640,500]www.youtube.com/v/sC9uwjZ8dgA?version=3[/flash]
14 years 3 weeks ago #96377
by dinnye
Replied by dinnye on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Ez valóban fordulatos meccs volt... Bromberg ellen nekem sem megy a védekezés - bár én nem is lövök neki ötöt.

14 years 3 weeks ago #96422
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Ehhhh, számomra elég ciki ez a videó. A te érdemeid kicsit se csökkentve azért megállapÃtható, hogy több potyát is beszedtem. 

14 years 3 weeks ago #96428
by FLegby
Európai kupákban jól teljesÃtett eddig AX és Szeszesek is, mindketten a QF-ben vannak már!
AX kerülj elő és tedd a helyére Cinek-et! (a helye nem az elődöntőben van
)
Szeszesek, hiába van 5 csillaga Defone-nak, szerintem lenyomod mint a ...., szóval HAJRÃ!
AX kerülj elő és tedd a helyére Cinek-et! (a helye nem az elődöntőben van

Szeszesek, hiába van 5 csillaga Defone-nak, szerintem lenyomod mint a ...., szóval HAJRÃ!
- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
14 years 2 weeks ago #96512
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Na volt ma Magyar Kupa. Davkassal és sLammával összehoztam egy 3 fős csetet, Ãgy sikerült abban megállapodni, hogy ma 5-kor lejátszák a selejtezőt, és a győztes azonnal velemi az I. fordulót. Sajnos Davkasnak új gépe támadt, és valami gond volt a progival, Ãgy a selejtező nem jött össze, ezért sLammával játszottam az I. fordulóban.
Az ifjú - de sajnos csak sporadisztikusan jelen lévő - tehetség megint remekül játszott, főleg a befejezésben minden rutint nélkülözve. Én igyekztem szépen játszani és szép gólokat rúgni (ezt azért mondom, mert sikerül
végül nagyon kemény párharc lett. Az eredmény:
sLamma - Dimet
1-1
0-1
Ãgy 2-1-gyel az elődöntőben vagyok.
FLegby látom, én már nem tudom bevinni, Ãgy rád vár. Először beállÃtod sLammánál, hogy I. ford. Ha bent van az eredmény, akkor átrakod a 4 továbbjutót Elődöntőre (Save kell), majd a fordulóknál nyomsz egy Random Settinget, mire megcsinálja a sorsolást, de nézd meg, hogy nem rontja-e el (ha kell töröld a második értelmetlen meccseket). Ez a rész elég bugos.
Nagy meccs volt Br. ellen.
Az ifjú - de sajnos csak sporadisztikusan jelen lévő - tehetség megint remekül játszott, főleg a befejezésben minden rutint nélkülözve. Én igyekztem szépen játszani és szép gólokat rúgni (ezt azért mondom, mert sikerül

sLamma - Dimet
1-1
0-1
Ãgy 2-1-gyel az elődöntőben vagyok.
FLegby látom, én már nem tudom bevinni, Ãgy rád vár. Először beállÃtod sLammánál, hogy I. ford. Ha bent van az eredmény, akkor átrakod a 4 továbbjutót Elődöntőre (Save kell), majd a fordulóknál nyomsz egy Random Settinget, mire megcsinálja a sorsolást, de nézd meg, hogy nem rontja-e el (ha kell töröld a második értelmetlen meccseket). Ez a rész elég bugos.
Nagy meccs volt Br. ellen.
14 years 2 weeks ago - 14 years 2 weeks ago #96518
by FLegby
Hali!
Megcsináltam.
A sorsolás már meg volt annyiban hogy Hawkz, AX és közülem randommal kisorsolta a gép AX vs Hawkz-t, de ha jól emlékszem múltkor is valami hasonló volt az elődöntőben, és mivel még nem is volt 4 résztvevő, töröltem most ezt a sorsolást...
Holnap valamikor megnyomom a gombot, amit kidob az lesz, szóval még nem tudjuk kivel, de Hawkz szombaton tud majd kupázni
FL.
update: megnyomtam
Hw vs AX
FL vs Dim
Megcsináltam.
A sorsolás már meg volt annyiban hogy Hawkz, AX és közülem randommal kisorsolta a gép AX vs Hawkz-t, de ha jól emlékszem múltkor is valami hasonló volt az elődöntőben, és mivel még nem is volt 4 résztvevő, töröltem most ezt a sorsolást...
Holnap valamikor megnyomom a gombot, amit kidob az lesz, szóval még nem tudjuk kivel, de Hawkz szombaton tud majd kupázni

FL.
update: megnyomtam
Hw vs AX
FL vs Dim
- Abelxavier
-
- Premium Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
14 years 2 weeks ago #96567
by Abelxavier
Replied by Abelxavier on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Hali skacok!
Szerintem istenkirály a videó Flegby, még több ilyet
Szeszeseket egy vérszegény 2 formán kÃvüli csapat esetlen gólokkal tarkÃtott lassú szerveres meccsen győztem éppen.
Hawkz ellen nagyon fel kell szÃvnom magam.
ISSF-ben kiestem, de nem baj, februárban - ha minden összejön - jobban nekifekszek.
Hawkz asszem szombaton leszel, Ãrj rám köszike.
Ãœdv!
Szerintem istenkirály a videó Flegby, még több ilyet

Szeszeseket egy vérszegény 2 formán kÃvüli csapat esetlen gólokkal tarkÃtott lassú szerveres meccsen győztem éppen.
Hawkz ellen nagyon fel kell szÃvnom magam.
ISSF-ben kiestem, de nem baj, februárban - ha minden összejön - jobban nekifekszek.
Hawkz asszem szombaton leszel, Ãrj rám köszike.
Ãœdv!
14 years 2 weeks ago #96569
by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Nemzeti Bajnokság és Magyar Kupa 2011. január
Sziasztok!
Igen, szombaton este leszek!
Elnézést hogy előző hétvégén nem jött össze, de megbetegedtem...
Szóval Ax, Szeszesek, bromberg és dimet ellen is tuok játszani bajnokit, ha lesztek.
Igen, szombaton este leszek!

Elnézést hogy előző hétvégén nem jött össze, de megbetegedtem...
Szóval Ax, Szeszesek, bromberg és dimet ellen is tuok játszani bajnokit, ha lesztek.
Time to create page: 0.204 seconds