Dziwne rzeczy podaczas gry...
- VirgoPL
-
Topic Author
- Visitor
-
17 years 6 months ago #37333
by VirgoPL
Dziwne rzeczy podaczas gry... was created by VirgoPL
Witam!
Chciałem przedstawić screen z meczu ligowego pomiędzy mną a Giershu (nie dokończyliśmy go z powodu słabego fps-u i lost connection).
Wszystko wyglądałoby normalnie gdyby nie to, że podczas gry zaczęły się dziać dziwne rzeczy.
Np. Zdanie które napisałem na początku gry pojawiało się kilkakrotnie podczas gry. Było ono podpisane nickiem U SUCK.
Dodatkowo ów nick wypisywał różne przekleństwa w języku angielskim.
Takową sytuacje zauważyłem podczas któregoś z wcześniejszych ligowych meczów, lecz nie zwracałem na to większej uwagi.
Dodam, że do naszej gry nie podłączył sie inny użytkownik, który mógłby być tego sprawcą.
Może ta sprawa została wytłumaczona w przeszłości. Usprawiedliwiam się tym, że spotkałem się z tym pierwszy raz, a gram od 2006r.
Dodaje screen z gry na którym widać jeden z monologów .
Chciałem przedstawić screen z meczu ligowego pomiędzy mną a Giershu (nie dokończyliśmy go z powodu słabego fps-u i lost connection).
Wszystko wyglądałoby normalnie gdyby nie to, że podczas gry zaczęły się dziać dziwne rzeczy.
Np. Zdanie które napisałem na początku gry pojawiało się kilkakrotnie podczas gry. Było ono podpisane nickiem U SUCK.
Dodatkowo ów nick wypisywał różne przekleństwa w języku angielskim.
Takową sytuacje zauważyłem podczas któregoś z wcześniejszych ligowych meczów, lecz nie zwracałem na to większej uwagi.
Dodam, że do naszej gry nie podłączył sie inny użytkownik, który mógłby być tego sprawcą.
Może ta sprawa została wytłumaczona w przeszłości. Usprawiedliwiam się tym, że spotkałem się z tym pierwszy raz, a gram od 2006r.
Dodaje screen z gry na którym widać jeden z monologów .
The topic has been locked.
17 years 6 months ago #37346
by cinek
Replied by cinek on topic Re: Dziwne rzeczy podaczas gry...
Czasem nie na serwerze 195... ?
17 years 6 months ago #37347
by paczek
Replied by paczek on topic Re: Dziwne rzeczy podaczas gry...
kiedyś też tam grałem, nie wiem czy to czasem nawet nie z cinkiem 
też debil jakiś wbił i pisał pierdoły ;]

też debil jakiś wbił i pisał pierdoły ;]
- VirgoPL
-
Topic Author
- Visitor
-
17 years 6 months ago #37357
by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: Dziwne rzeczy podaczas gry...
tak, na severze 195.
17 years 6 months ago #37432
by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Dziwne rzeczy podaczas gry...
wbijaja sie czasem idioci.. z reguly maja ping ponad 300, wiec jak cos takiego zauwazycie podczas przebywania na serwie przed gra, to pewnie ktos taki was odwiedzi podczas gry
Time to create page: 0.194 seconds