Termin Pucharu Polski!
18 years 2 months ago - 18 years 2 months ago #23247
by MaroJ
Termin Pucharu Polski! was created by MaroJ
Sensiblowcy! br W jaki dzień chcecie walczyć o Puchar Polski? Przypominam że o Puchar Polski gramy jednego dnia w ostatnim tygodniu, każdego miesiąca.
Obecny termin niedzielny będzie kolidował z rozgrywkami prawidziwej ligi piłkarskiej w Polsce - czesc z Was chodzi/jezdzi na mecze swoich druzyn, inni sami graja co weekend w swoich klubach. Piątek dla wielu osób kojarzy się z imprezami, środa z oglądaniem LM czy innych rozgrywek w TV. I tak można wymieniac dalej. Chce znalezc jak najlepszy termin dla jak najwiekszej liczby osob. Dlatego prosze o glosy ktory dzien pasuje Wam najbardziej.
Obecny termin niedzielny będzie kolidował z rozgrywkami prawidziwej ligi piłkarskiej w Polsce - czesc z Was chodzi/jezdzi na mecze swoich druzyn, inni sami graja co weekend w swoich klubach. Piątek dla wielu osób kojarzy się z imprezami, środa z oglądaniem LM czy innych rozgrywek w TV. I tak można wymieniac dalej. Chce znalezc jak najlepszy termin dla jak najwiekszej liczby osob. Dlatego prosze o glosy ktory dzien pasuje Wam najbardziej.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
18 years 2 months ago #23319
by Spankin
Replied by Spankin on topic Re: Termin Pucharu Polski!
powinna byc opcja: obojetne
;]
;]
- Domin Gabryel
-
- Visitor
-
18 years 2 months ago - 18 years 2 months ago #23444
by Domin Gabryel
Replied by Domin Gabryel on topic Re: Termin Pucharu Polski!
Puchar mial byc w niedziele, ale nie wieczorem tylko w okolicach poludnia, co imo jest dosc wazne! I ten termin jest zdecydowanie najlepszy, bo w niedziele w okolicach np. 11:00 kazdy ma pelen luz i raczej zadnych spraw sie wtedy nie zalatwia. .
Mysle tez, ze 2 dni z najwieksza iloscia glosow powinny byc jeszcze raz przedmiotem ostatecznej sondy
ALbo dac sonde wielokrotnego wyboru.
Mysle tez, ze 2 dni z najwieksza iloscia glosow powinny byc jeszcze raz przedmiotem ostatecznej sondy
ALbo dac sonde wielokrotnego wyboru.
18 years 2 months ago #23466
by MaroJ
Replied by MaroJ on topic Re: Termin Pucharu Polski!
A ja mysle ze za duzo gadania a za malo grania. Zaden termin nigdy nie bedzie idealny dla kazdego. Terminy czwartkowy i niedzielny zostaly ustalone przez prowadzaych wczesniej te rozgrywki i ich subiektwyne odczucia co do tego, jaki termin jest najlepszy. Nigdy nikt nie pytal sie o zdanie grajacych. Dlatego jest sonda ktora da wyniki i odpowiedz na pytanie w jakie dni chca grac ludzie.
18 years 2 months ago #23474
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Termin Pucharu Polski!
Domin zapytaj APO czy On nic nie robi w niedziele w południe
.... wydaje mi się, ze właśnie wtedy grają niższe ligi. Z tego, co wiem to samo tyczy się np.: Virgo czy Dindka. A np.: jeśli chodzi o mnie to Śląsk, gdy jego mecze są transmitowane w tvp 3 gra własnie o 14.40 w niedziele.... co wyklucza mnie z tych rozgrywek.... w czwartek zawsze była duża frewencja...Poza tym po co drugie glosowanie skoro nawet, gdyby wszyscy Ci, co oddali glosy na inne dni niż niedzela i czwartek...oddali głos właśnie na niedziele byłby ledwie remis.

18 years 2 months ago #23475
by MaroJ
Replied by MaroJ on topic Re: Termin Pucharu Polski!
Te prezesi, ten czwartkowy i ten niedzielny. Prosze nie rekalmowac Tu swojego systemu Pucharu Polski ^^ Termin zostanie wybrany przez graczy w jednej rundzie glosowania.
- Lord Pablo
-
- Elite Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
18 years 2 months ago #23550
by Lord Pablo
Replied by Lord Pablo on topic Re: Termin Pucharu Polski!
przyjme do wiadomości każdy dzień no ale niektórzy rano do pracy nie każdy ma piątek wolny. No ale skoro ma być czwartek to najwyżej bede spał na stojąco w pracy bo niestety dopiro w finale przegram z J********* 9 do 0.
- VirgoPL
-
- Visitor
-
18 years 2 months ago #23638
by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: Termin Pucharu Polski!
mnie tam obojętnie
, ale powiem, że zostałem zmuszony do zagłosowania na czwartek

18 years 2 months ago #23667
by ABSOLUT
Replied by ABSOLUT on topic Re: Termin Pucharu Polski!
Niedziele w połudnei dla mnie odpadaja przewaznie o godzinie 11.00 moja druzyna rozgrywa mecze ligowe i mnie nie bedzie,wiec ta opcja jak dla mnie odpada

17 years 7 months ago #36540
by OLIUSTKA
Replied by OLIUSTKA on topic Re: Termin Pucharu Polski!
dla mnie sroda lub czwartek
Time to create page: 0.377 seconds