Re: okruszki do zgarnięcia...
jeśli mogę się wypowiedzieć w tym temacie to można by wziąć na te 3 miesiące i to dam nam czas na przeniesienie na ss.pl lub jeśli się nie da na obmyślenie strategii co do dalszych losów 3a, 7 dni to trochę mało
Please Log in or Create an account to join the conversation.
@Spankin: ja Tobie odpisałem na GG....
hmm nic nie dostałem dzisiaj wieczorem obadam sprawe i dam znac co i jak
rui wstrzymajmy sie do wieczora, dam znac czy mozna przeniesc 3a na ss.pl
hejka, no wklejam jeszcze raz, ja pierdziele te zjebane gg jak coś ważnego czlowiek pisze to nie dojdzie, ja dlatego do kontaktu z ekipiom thecokpany.pl scisla uzywamy prywatnego jabbera, jak masz jakies konto jabbera to mozesz pisac olesio@thecompany.pl to Cie dodam do autoryzacji, zawsze mozesz tez poszukac datmowych albo zalozyc na aqq.eu 4:35
Użytkownik próbuje wysłać wiadomość, która zawiera niebezpieczny kod! Jeśli tak nie jest, prosimy o kontakt z działem wsparcia: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
wyslij mi jak mozesz na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. bo z tym GG to jakas masakra.... nie mam jabbera jakby co
To konto, które aktualnie jest na biznes-host nie będzie przedłużone, wtajemniczeni wiedzą o co chodzi, olesio może udzielić dokładnych informacji.
Jeśli nie wypali z tym mydevil (nie wiem co tam się pozmieniało, ale kiedyś nie dało się uruchomić na tym kaillery), ruichi zgodził się jakby co na siebie założyć nowe konto na biznes-host.
Mam pytanie do graczy, czy jeśli zostanie wyłączny serwer 3a na jakiś czas uniemożliwi to komuś grę w swos-a?
dzięki!
Cinek: dla ścisłości mydevil.net to konta głownie pod korzystanie z IRC a, Torrentów i EKG, nie można tam uruchomić własnego serwera poza tym co jest tam dostępne i opisane na ich stronie. A Spankim ma później spróbować uruchomić serwer kaillery na innym serwerze, na którym stoi sensiblesoccer.pl, ale póki co nie odpisał mi jeszcze jak poszło.
To konto, które aktualnie jest na biznes-host nie będzie przedłużone, wtajemniczeni wiedzą o co chodzi, olesio może udzielić dokładnych informacji.
Jeśli nie wypali z tym mydevil (nie wiem co tam się pozmieniało, ale kiedyś nie dało się uruchomić na tym kaillery), ruichi zgodził się jakby co na siebie założyć nowe konto na biznes-host.
Mam pytanie do graczy, czy jeśli zostanie wyłączny serwer 3a na jakiś czas uniemożliwi to komuś grę w swos-a?
pierwsze słyszę, że się na coś zgadzałem raczej bym się tego wszystkiego z chęcią pozbył, o czym pisałem wcześniej
@Spankin
Weź AQQ. Odkąd się przesiadłem z GG na AQQ to o niebo lepiej i nie ma durnych reklam itp