- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Turnieje Offline
- Mistrzostwa Świata w Polsce - Lubin 1-2 Sierpień 2015
Mistrzostwa Świata w Polsce - Lubin 1-2 Sierpień 2015
9 years 4 months ago - 9 years 4 months ago #130100
by romaneq
Replied by romaneq on topic Re: Mistrzostwa Świata w Polsce - Lubin 1-2 Sierpień 2015
Siema wariaty 
Po SensiDays zostało u mnie mnóstwo nie mojego sprzętu w postaci PCtów. Do końca tygodnia trzymam to jeszcze u siebie a potem oddaje na złom. Nie mam miejsca na trzymanie tego.
Poza tym
Po Sensi zaginęła Amiga 1200 Loba, którą trzymałem od paru lat u siebie. Jeśli o czymś nie wiem i ktoś ją wziął za pozwoleniem Loba warto byłoby mnie o tym poinformować. Zaginął mi także pad z logiem Juventusu. Używany był przez całego PCta przez chłopaków ale już przypilnować nie miał kto...
trochę niefajnie

Po SensiDays zostało u mnie mnóstwo nie mojego sprzętu w postaci PCtów. Do końca tygodnia trzymam to jeszcze u siebie a potem oddaje na złom. Nie mam miejsca na trzymanie tego.
Poza tym
Po Sensi zaginęła Amiga 1200 Loba, którą trzymałem od paru lat u siebie. Jeśli o czymś nie wiem i ktoś ją wziął za pozwoleniem Loba warto byłoby mnie o tym poinformować. Zaginął mi także pad z logiem Juventusu. Używany był przez całego PCta przez chłopaków ale już przypilnować nie miał kto...
trochę niefajnie
Please Log in or Create an account to join the conversation.
9 years 4 months ago #130101
by dior
Replied by dior on topic Re: Mistrzostwa Świata w Polsce - Lubin 1-2 Sierpień 2015
Uuuuu, z Amigą i padem mega wtopa w takim razie. U mnie nie ma. Podpytam, czy ktoś tego nie kojarzy. Jeśli pad się nie znajdzie, to luzik, coś Ci ogarnę. Gorzej z Amigą. Na pewno znajdziemy, nie pękaj

9 years 4 months ago #130104
by cinek
Replied by cinek on topic Re: Mistrzostwa Świata w Polsce - Lubin 1-2 Sierpień 2015
Przykra sprawa... oby się jak najszybciej ten sprzęt znalazł
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Turnieje Offline
- Mistrzostwa Świata w Polsce - Lubin 1-2 Sierpień 2015
Time to create page: 0.181 seconds