- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 3 months ago #105419
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
IRC-en már gratuláltunk, de csodás eredmény!!! Erre vártunk rég! Hawkz győzelme meglepetés volt, ez viszont egyszerűen érett. A mi nyarunk volt
Brombergnek tartoztam annyival, hogy ezek után megszorÃtom Szeszt az NB1-ben Nos, pontot nem csentem, de a gólkülönbség is fontos lehet. 0-2 0-3 oda, az nem rossz! Az Abel elleni két meccs előtt Bromberg előnye 3 pont. Bromberg +12, Szesz +10, de Bromberg több rúgottal. Szóval Abel kezében a bajnoki cÃm. Ha kétszer veri Szeszt, akkor Abelé, ha egyszer se, akkor Szeszé, 1-1 győzelem esetén lehet Bromié.
Brombergnek tartoztam annyival, hogy ezek után megszorÃtom Szeszt az NB1-ben Nos, pontot nem csentem, de a gólkülönbség is fontos lehet. 0-2 0-3 oda, az nem rossz! Az Abel elleni két meccs előtt Bromberg előnye 3 pont. Bromberg +12, Szesz +10, de Bromberg több rúgottal. Szóval Abel kezében a bajnoki cÃm. Ha kétszer veri Szeszt, akkor Abelé, ha egyszer se, akkor Szeszé, 1-1 győzelem esetén lehet Bromié.
The topic has been locked.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 3 months ago #105420
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
Mondtam Szesznek, hogy milyen erős bajnokságunk van. Pl. ha Brominak jó szezonja van, akkor valaki a Szesz, Abel, Hawkz hármasból nem kap érmet. Vagy a másik oldalról: szerintem nincs olyan bajnokság, amelyben egy olyan szinÃtű játékos, mint én sztenderd utolsó. Szóval nem csak az elsők, de az utolsók közt is mi vagyunk az elsők
Egyébként meg FLgebyt most elkaptam, szóval ezúttal még erősebb lett az utolsó
Egyébként meg FLgebyt most elkaptam, szóval ezúttal még erősebb lett az utolsó
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 3 months ago #105427
by dimetrodon
A történelmi tabella:
www.sensiblesoccer.de/index.php?site=online_amiga_tabellen lid=1625
www.sensiblesoccer.de/index.php?site=online_amiga_tabellen lid=1625
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 3 months ago #105538
by dimetrodon
Folytatás itt:
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=23682
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=23682
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
Time to create page: 0.178 seconds