- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
13 years 5 months ago #104721
by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
Hú az ötlet bizony nekem is nagyon bejön, de sajnos az emlÃtett hétvégén külföldön tartózkodom, úgyhogy az időpont számomra nem jó.
![:( :(](/media/kunena/emoticons/sad.png)
The topic has been locked.
- Abelxavier
-
- Premium Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 5 months ago #104722
by Abelxavier
Replied by Abelxavier on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
Hali! Nyáron számomra kizárt de jó ötlet ![:) :)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
Ősszel remélem tudok majd menni.
Csáó!
![:) :)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
Ősszel remélem tudok majd menni.
Csáó!
- szesezsek
-
- Visitor
-
13 years 5 months ago #104726
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
Sziasztok. Csak csatlakozni tudok. Az 5let remek de mezőhegyesre megyek de most pihenés jelleggel 19 . étől 1 hétre ![:( :(](/media/kunena/emoticons/sad.png)
Hajrá Magyarok!
![:( :(](/media/kunena/emoticons/sad.png)
Hajrá Magyarok!
13 years 5 months ago #104728
by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
Bromi mondjon valamit, aztán ha ő jönne akkor megkérdezzük Dinnyét meg Davkast is. Úgy meglennénk 5-en, annak már van értelme.
- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
13 years 5 months ago #104729
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
PontosÃtok: Bromi mondjon igent!
![:) :)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
13 years 5 months ago #104731
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
Hát srácok, ez most nekem nem fog menni. Ha megint lelépek egy hétvégére sensizni, abból botrány lenne itthon.
Másrészt idővel sem bővelkedem (iskolakezdés, ház vásárlás). Úgyhogy ezt most kihagyom, sorry.
![:-) :-)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
13 years 5 months ago #104732
by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
oké akkor ez most skip
13 years 5 months ago #104734
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
feljöttem a 30-ba én is valamint megkaptam a kis fehér csillagom
![:-) :-)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
13 years 5 months ago #104871
by FLegby
Srácok, van egy esemény Belgrádban szeptember végén:
sensiblesoccer.de/index.php?site=turniere_kalender_event eid=1617
Van akit érdekel esetleg? Ez nem is annyira nagy út, mert cirka 5-6 óra alatt le lehet ide vezetni kocsival, azonban csak PCs a verseny...
sensiblesoccer.de/index.php?site=turniere_kalender_event eid=1617
Van akit érdekel esetleg? Ez nem is annyira nagy út, mert cirka 5-6 óra alatt le lehet ide vezetni kocsival, azonban csak PCs a verseny...
- dimetrodon
-
Topic Author
- Platinum Member
-
Less
More
13 years 5 months ago #104873
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
Ide megyünk mind. Nem?
A szerbek nem kicsit jó fejek: küldöldieknek szállás ingyen, kaja ingyen! CSAK el kell jutni Belgrádba. Durván jó fejek. Aki nem jön, azt én felkeresem, elviszem Belgrádba, majd 20 km-rel előtte kirakom az út szélén.
A szerbek nem kicsit jó fejek: küldöldieknek szállás ingyen, kaja ingyen! CSAK el kell jutni Belgrádba. Durván jó fejek. Aki nem jön, azt én felkeresem, elviszem Belgrádba, majd 20 km-rel előtte kirakom az út szélén.
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. nyár
Time to create page: 0.209 seconds