- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: Dlaczego remis jest lepszy niz zwyciestwo?
Re: Dlaczego remis jest lepszy niz zwyciestwo?
17 years 3 months ago #44719
by szczepan
Replied by szczepan on topic Re: Dlaczego remis jest lepszy niz zwyciestwo?
czemu gralismy slabo? bo mamy slabych pilkarzy, ktorzy na dodatek z reguly nie graja w swoich zachodnich klubach(boruc jest tu chlubnym wyjatkiem, a wasilewski ewenementem-ja zwyczajnie nie rozumiem jak on moze miescic sie w podstawowym skladzie anderlechctu). to, ze grali slabo jednak moge przezyc, bo jestem przyzwyczajony, poza tym wiele rzeczy mozna nadrobic sercem, bieganiem. ale bylismy zle przygotowani kondycyjnie, a do tego u wiekszosci pilkarzy zabraklo mi wlasnie tego zeba, charakteru. jak widze po porazkach usmiechniete, pogodne twarze udzielajace wywiadow jak gdyby nigdy nic, to sorry, ale krew mnie zalewa. to juz wole drwali w stylu hajty, ktorzy przynajmniej walcza, dadza sie wkrecac w ziemie, przegraja 0-4, ale walcza, a nie przespaceruja mecz przy honorowym 0-1. dla mnie racje mial boniek - to byla druzyna grzecznych chlopcow, a z grupy wychodza tylko mezczyzni. co do benhakera-trener jest na pewno dobry i powinien zostac na eliminacje do mistrzostw swiata(na wybieganie w przyszlosc do euro 2012 troche za wczesnie), ale do licha facet zupelnie nie potrafi przyjac krytyki-wiadomo jakie u nas jest piekielko i denerwowaly mnie komentarze koltonia, ktory podczas wczorajszej transmisji zamiast skupiac sie na grze, co chwila raczyl widzow relacjami z zachowania leo na lawce, jakby rzeczywiscie mialo to znaczenie o jakosci jego pracy, ale potem to co pokazal benhaker podczas pomeczowego wywiadu to niestety byla bufonada w stylu janasa. panie leo, troche profesjonalizmu! na koniec zycze wszystkim(i sobie)wielu takich emocjonujacyh meczow jak czechy-turcja, szkoda, ze bez naszych, ale przeciez juz za cztery lata...

Please Log in or Create an account to join the conversation.
17 years 3 months ago #44733
by Tomplus
Replied by Tomplus on topic Re: Dlaczego remis jest lepszy niz zwyciestwo?
i tak mamy szczęście.
Francuzi czy Włosi albo Ruscy przegrywają 3 bramkami swoje mecze
Polska średnio traci 1 na spotknie
ale to zasługa Mr. Boruc
Francuzi czy Włosi albo Ruscy przegrywają 3 bramkami swoje mecze

Polska średnio traci 1 na spotknie

ale to zasługa Mr. Boruc
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: Dlaczego remis jest lepszy niz zwyciestwo?
Time to create page: 0.260 seconds