Re: Dlaczego remis jest lepszy niz zwyciestwo?

More
17 years 3 months ago #44719 by szczepan
czemu gralismy slabo? bo mamy slabych pilkarzy, ktorzy na dodatek z reguly nie graja w swoich zachodnich klubach(boruc jest tu chlubnym wyjatkiem, a wasilewski ewenementem-ja zwyczajnie nie rozumiem jak on moze miescic sie w podstawowym skladzie anderlechctu). to, ze grali slabo jednak moge przezyc, bo jestem przyzwyczajony, poza tym wiele rzeczy mozna nadrobic sercem, bieganiem. ale bylismy zle przygotowani kondycyjnie, a do tego u wiekszosci pilkarzy zabraklo mi wlasnie tego zeba, charakteru. jak widze po porazkach usmiechniete, pogodne twarze udzielajace wywiadow jak gdyby nigdy nic, to sorry, ale krew mnie zalewa. to juz wole drwali w stylu hajty, ktorzy przynajmniej walcza, dadza sie wkrecac w ziemie, przegraja 0-4, ale walcza, a nie przespaceruja mecz przy honorowym 0-1. dla mnie racje mial boniek - to byla druzyna grzecznych chlopcow, a z grupy wychodza tylko mezczyzni. co do benhakera-trener jest na pewno dobry i powinien zostac na eliminacje do mistrzostw swiata(na wybieganie w przyszlosc do euro 2012 troche za wczesnie), ale do licha facet zupelnie nie potrafi przyjac krytyki-wiadomo jakie u nas jest piekielko i denerwowaly mnie komentarze koltonia, ktory podczas wczorajszej transmisji zamiast skupiac sie na grze, co chwila raczyl widzow relacjami z zachowania leo na lawce, jakby rzeczywiscie mialo to znaczenie o jakosci jego pracy, ale potem to co pokazal benhaker podczas pomeczowego wywiadu to niestety byla bufonada w stylu janasa. panie leo, troche profesjonalizmu! na koniec zycze wszystkim(i sobie)wielu takich emocjonujacyh meczow jak czechy-turcja, szkoda, ze bez naszych, ale przeciez juz za cztery lata...;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 3 months ago #44733 by Tomplus
i tak mamy szczęście.
Francuzi czy Włosi albo Ruscy przegrywają 3 bramkami swoje mecze ;)

Polska średnio traci 1 na spotknie ;)
ale to zasługa Mr. Boruc

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.260 seconds