Re: Typujemy wynik meczu Polska - Austria
17 years 3 months ago #44274
by domenechu
Replied by domenechu on topic Re: Typujemy wynik meczu Polska - Austria
3:0 dla polski 2 gole z kontry jeden z ataku pozycyjnego

Please Log in or Create an account to join the conversation.
17 years 3 months ago #44352
by szczepan
Replied by szczepan on topic Re: Typujemy wynik meczu Polska - Austria
bardzo zaluje, ze trafilem ten wynik. nie chce mi sie gadac o meczu, wiec powiem tylko ze wszystkim chlopakom, takze tym z nich, ktorzy grali slabo(czyli wiekszosci)naleza sie podziekowania. bo chcieli. bo walczyli na ile potrafia. i w koncu bo zostali haniebnie oszukani
17 years 3 months ago #44355
by Sang
Replied by Sang on topic Re: Typujemy wynik meczu Polska - Austria
Jakby drukowania nie było to by było... Sędzia dał 1 pkt gospodarza odebrał nam szanse awansu. Bo jakoś nie wierze ze Austria pokona niemcy a my Chorwacje jedna bramką więcej niż Austria Niemcy. Za takie coś sędzia pownien być skreślony międzynarodowo i krajowo. Bo to nie była pomyłka tylko jawne drukowanie. Ale znajądz życie będzie dalej sędziował.
- VirgoPL
-
- Visitor
-
17 years 3 months ago #44356
by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: Typujemy wynik meczu Polska - Austria
17 years 3 months ago #44364
by Tomplus
Replied by Tomplus on topic Re: Typujemy wynik meczu Polska - Austria
Gol dla Polski może i był ze spalonego, ale mimo to strzelony, wypracowany, a nie podarowany tak jak to zrobił sędzia w 90 minucie.
Za takie błahostke nie dyktuje się rzutów karnych, a n apewno nie 10 sekund przed planowanym zakończeniem meczu. Przecież to było jawne kupienie meczu. For money.
Nie wiem dlaczego nie było dyktowanych karnych w innych sytuacjach, aby tyle batalii na polu karnym i tam też ciągneli się za koszulki, blokowali łokciami i czym się da.
Dla mnie to kpina.
Za takie błahostke nie dyktuje się rzutów karnych, a n apewno nie 10 sekund przed planowanym zakończeniem meczu. Przecież to było jawne kupienie meczu. For money.
Nie wiem dlaczego nie było dyktowanych karnych w innych sytuacjach, aby tyle batalii na polu karnym i tam też ciągneli się za koszulki, blokowali łokciami i czym się da.
Dla mnie to kpina.
17 years 3 months ago #44369
by Tomplus
Replied by Tomplus on topic Re: Typujemy wynik meczu Polska - Austria
wyraźnie widać jak Lewandowski chwycił za koszulkę garczaAustrii, ale z tego co widać powinna być żÃ³łta kartka ale dla tego gościa co popychał i to od przodu Bąka. Widać ze sędział zobaczył to co chciał.
Time to create page: 0.308 seconds