Turniej offline. Częstotliwość i składki.
17 years 5 months ago #39047
by paczek
No chyba że tak
Ale to głownie dla Lubinian, dlatego tego nie liczę 
Bo ciężko żeby co miesiąc ktoś wpadał pograć 10 meczy, nie bylo smiałka poza Kloze
Replied by paczek on topic Re: Turniej offline. Częstotliwość i składki.
@Paczek
a Liga Invedii ? To turniej długoterminowy, ale zawsze turniej, a teraz jest druga edycja.
No chyba że tak

Bo ciężko żeby co miesiąc ktoś wpadał pograć 10 meczy, nie bylo smiałka poza Kloze
Please Log in or Create an account to join the conversation.
17 years 5 months ago #39049
by Tomplus
Replied by Tomplus on topic Re: Turniej offline. Częstotliwość i składki.
Wiesz dlaczego nie ma śmiałków ?
Bo Lubin nie ma dobrej komunikacji - cięzko dojechać komunikacją publiczną.
Gdyby coś takiego było w większym mieście, to wpadali by ludzie z innych miast.
Bo Lubin nie ma dobrej komunikacji - cięzko dojechać komunikacją publiczną.
Gdyby coś takiego było w większym mieście, to wpadali by ludzie z innych miast.
17 years 5 months ago #39121
by SzymS
Replied by SzymS on topic Re: Turniej offline. Częstotliwość i składki.
Ciekawy post:) Dobrze że Foka poruszył ten temat
co do częstotliwości uważam, że spokojnie 2 razy do roku byloby fajnie sie spotkać. Pewnie nie wszystkich będzie stac pojawić sie na obu imprezach ale uważam, że duża część sesni-maniaków się pojawi 
Co do składek...uważam, że 10zł to nie jest majątek...i mówie to Ja...osoba która od tyg nie ma pracy
Skladki mogłyby być dobrowolne w tej wysokości.

Co do składek...uważam, że 10zł to nie jest majątek...i mówie to Ja...osoba która od tyg nie ma pracy

17 years 5 months ago #39213
by romaneq
Replied by romaneq on topic Re: Turniej offline. Częstotliwość i składki.
Foka ma 3 turnieje ten pierwszy z najmniejszą liczbą osób ale dla mnie był najbardziej udany i tu nie chodzi o samą grę ... ; D
Co do 2 turnieju w roku we Wrocławiu podchodzę raczej sceptycznie nie dlatego żebym nie chciał ale dlatego, że może się nam poprostu przejeść. Zdecydowanie jak człowiek czuje większy głÃ³d to jest większa szansa na przyjazd coraz większej grupy ludzi.
Poza tym w maju Gliwice, lipiec Hannover, sierpień SensiDays, wrzesień Lubin
, grudzień Praga ...
Trochę tego jest myślę Foka, że lepiej organizować jeden na rok ale za to jak wielki i perfekcyjnie organizowany :]
Co do 2 turnieju w roku we Wrocławiu podchodzę raczej sceptycznie nie dlatego żebym nie chciał ale dlatego, że może się nam poprostu przejeść. Zdecydowanie jak człowiek czuje większy głÃ³d to jest większa szansa na przyjazd coraz większej grupy ludzi.
Poza tym w maju Gliwice, lipiec Hannover, sierpień SensiDays, wrzesień Lubin

Trochę tego jest myślę Foka, że lepiej organizować jeden na rok ale za to jak wielki i perfekcyjnie organizowany :]
Time to create page: 0.292 seconds