Turniej offline. Częstotliwość i składki.

More
17 years 5 months ago #39047 by paczek

@Paczek
a Liga Invedii ? To turniej długoterminowy, ale zawsze turniej, a teraz jest druga edycja.

No chyba że tak :P Ale to głownie dla Lubinian, dlatego tego nie liczę :)
Bo ciężko żeby co miesiąc ktoś wpadał pograć 10 meczy, nie bylo smiałka poza Kloze

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 5 months ago #39049 by Tomplus
Wiesz dlaczego nie ma śmiałków ?
Bo Lubin nie ma dobrej komunikacji - cięzko dojechać komunikacją publiczną.
Gdyby coś takiego było w większym mieście, to wpadali by ludzie z innych miast.

More
17 years 5 months ago #39121 by SzymS
Ciekawy post:) Dobrze że Foka poruszył ten temat :) co do częstotliwości uważam, że spokojnie 2 razy do roku byloby fajnie sie spotkać. Pewnie nie wszystkich będzie stac pojawić sie na obu imprezach ale uważam, że duża część sesni-maniaków się pojawi :)
Co do składek...uważam, że 10zł to nie jest majątek...i mówie to Ja...osoba która od tyg nie ma pracy :P Skladki mogłyby być dobrowolne w tej wysokości.

More
17 years 5 months ago #39213 by romaneq
Foka ma 3 turnieje ten pierwszy z najmniejszą liczbą osób ale dla mnie był najbardziej udany i tu nie chodzi o samą grę ... ; D

Co do 2 turnieju w roku we Wrocławiu podchodzę raczej sceptycznie nie dlatego żebym nie chciał ale dlatego, że może się nam poprostu przejeść. Zdecydowanie jak człowiek czuje większy głÃ³d to jest większa szansa na przyjazd coraz większej grupy ludzi.
Poza tym w maju Gliwice, lipiec Hannover, sierpień SensiDays, wrzesień Lubin :D, grudzień Praga ...

Trochę tego jest myślę Foka, że lepiej organizować jeden na rok ale za to jak wielki i perfekcyjnie organizowany :]

Time to create page: 0.292 seconds