O co chodzi?

More
17 years 6 months ago #38323 by ABSOLUT
O co chodzi? was created by ABSOLUT
Chciałbym wyjaśnic pewna sprawe,wczoraj jak wielu z Was wie doszlo do awantury pomiedzy mna a pewnym osobnikiem na #sensible.pl i #sensible,nie bede wnikał z jakiego powodu bo to pewnie nikogo nei intresuje ale chcialbym poruszyc tu pewna kwestie dostałem bana od Foki po raz kolejny zbanowal mnie na #sensible.pl na kanale ktorego nei jest włascicielem sam mowil ze nei bedzie sie wtrącał juz do niczego tylko obserwował,ale widac żartował,zgadzam sie zachowałem sie moze nei odpowiednio w stosunku do swojego wieku ale mnie poniosło :-[,ale nei był to powód zeby banowac mnie odrazu i to na tak długi czas,kwestia druga jakim prawem dostąłem bana od FOki na #SENSIBLE!!!!!!!!!!!!!,nie zrobil tego ani Redhair ani Playavelli tylko Foka jakim prawem??????????,wiem ze tam przeniosła sie awantura ale od takich decyzji jest szanowana dwójka z Niemiec nei Foka!!!!!!!!!,i ostatnia kwestia przekonałem sie jacy niektorzy gracze siedzacy na polskim kanale sa fałszywi,moga rozmawiac z kazdym gdy ta osoba siedzi na kanale ale gdy go nei ma obrabiaja mu dupe,chcac byc kims kim nie sa nie bede podawal konkretnego przykladu ale uwazajcie na niektorych bo ich obłuda i cynizm raza Foka o tym sam wie sam kiedys powiedzial ze niektorzy przychodza i robia w pojedynke wiecej szkod niz wszyscy razem wzieci(Foka wie o kim mowie),i na koniec jezeli kogos urazilem swoim zachowaniem to jest mi z tego powodu przykro :-\,niektorzy potrafia podłudzac innych za plaecami zeby kogos zeszmacic mowiac ze jestes najwiekszym pieniaczem na kanale itp., ze nikt Cie nie lubi na kanale sami nie majac pojecia jak sa odbierani,to tyle z mojej strony :-\

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 6 months ago #38331 by paczek
Replied by paczek on topic Re: O co chodzi?

... ale chcialbym poruszyc tu pewna kwestie dostałem bana od Foki po raz kolejny zbanowal mnie na #sensible.pl na kanale ktorego nei jest włascicielem sam mowil ze nei bedzie sie wtrącał juz do niczego tylko obserwował,ale widac żartował,zgadzam sie zachowałem sie moze nei odpowiednio w stosunku do swojego wieku ale mnie poniosło :-[,ale nei był to powód zeby banowac mnie odrazu i to na tak długi czas,

To ja Ciebie zbanowałem na #sensible.pl na podsawie regulaminu kanału dostępnego nie od dzisiaj na ss.pl.
Specjalnie dla Ciebie przytoczę pkt które najbardziej odnoszą się do twojej sprawy...

1. Kultura przede wszystkim. Traktuj wszystkich użytkowników z szacunkiem.
4. Zabranione jest wyzywanie i obrażanie innych ircowników, a także świadome wprowadzanie w błąd szukających pomocy i wyśmiewanie ich niewiedzy. Każdy był kiedyś początkującym!
5. Niewskazane jest używanie wulgaryzmów, a całkowicie zabronione jest obrażanie w ten sposób innych użytkowników.
7. Wszelkie wykroczenia w stosunku do regulaminu kanałowego są zagrożone odpowiednimi konsekwencjami (upomnienie, kick, ban, kary na ss.de). O przyznaniu kar i ich wielkości decydują operatorzy kanału #sensible.pl.

W punkcie siódmym jest określono jasno i wyraźnie że operator decyduje o przyznaniu kar i ich wielkość. Więc nie jest to różnica czy Foka, czy Ja, czy np Pablo lub Ruichi.

More
17 years 6 months ago #38332 by Basto_PL
Replied by Basto_PL on topic Re: O co chodzi?
Chyba po to jest mirc zeby sie wypowiadac na rozne tematy ... Nie wiem jak wy to widzicie jak kogos cos boli to sie o tym pisze nie

wiem o co poszlo wtedy bo mnie nie bylo ale jak bym byl tez bym pewnie mial bana :D Przesadzacie Opy troche odbanujcie Apo bo

zal na kanale teraz same sztywne parowy siedza takie Cinki paczki itd (zart) hahhah (ssijcie :P )... Troche hardcoru sie przydaje na

kanale jest wieeeesiolo :) PEACE ^^

More
17 years 6 months ago #38337 by Foka
Replied by Foka on topic Re: O co chodzi?
Powiem raz i nie będe dyskutował. ML Twoje przeprosiny nie robią na mnie większego wrażenia. Czemu? Bo nie jesteś do końca uczciwy. Czemu nie powiedziałeś po raz, który dostałeś bana? To był 4 raz. Najpierw było ostrzeżenie
potem na tydzień i na dwa tygodnie. Teraz dostałeś nieograniczonego na naszym kanale, ale jakby Ci było mało, to jeszcze leciałeś kurwami na sensible. A jakby ktoś jeszcze pytał czemu Alex dostał mniej niż ML. Bo wyznaje zasade stopniowania kar. A to był Alexa drugi wyskok. Dostał dwa tygle, ale dołożyłem drugie dwa, jak sie okazało co wypisywał MLowi na priv.

More
17 years 6 months ago #38339 by ABSOLUT
Replied by ABSOLUT on topic Re: O co chodzi?
Nie wiem co maja bany poprzednie ktore nakladasz na mnie wyjatkowo szybko do tego bana co tu ma uczciwosc do tego bo nie mam pojecia,dajcie jeszcze opa mlodszemu od paczka z calym szacunkiem dla niego zeby banowal,a Ty Foka daj mi najlepiej bana dozywotnio bo chyba tak by bylo dla Ciebie najlepiej,tylko nie wiem dalczego bana mi dales na glownym??????,mozna kicka dac
ale nei bana!!!!

More
17 years 6 months ago #38340 by Playaveli
Replied by Playaveli on topic Re: O co chodzi?
Foka ma moje pelne zaufanie i poparcie. Nie potrzebuje dla swoich decyzji zgody mojej lub Redhair. Foka ma swobode jesli chodzi o bany na #sensible. Prosze wiec zaakceptowac Jego decyzje. Pozdrawiam

More
17 years 6 months ago #38378 by Foka
O co chodzi ? o to :

Alexanderson a Niemcy 3:0
+Magister a mowilem dzis alex ze polska cizko :P
+Magister 4
SEEKER 4
SEEKER i co
Alexanderson no Polska zeua
SEEKER kur
SEEKER smieszny jestes

Alexanderson zenua
SEEKER i twoje
SEEKER wywody
+Magister a polska nul :D
SEEKER nie sa
SEEKER faworytem
SEEKER nagle
SEEKER ?
SEEKER nadal
SEEKER ?
Alexanderson SEEKER: o czym ty pier.
Alexanderson jeszcze 2 miechy ponad
SEEKER o kur
Alexanderson przed euro
SEEKER pier
SEEKER smieszysz mnie

Alexanderson lol
SEEKER graja rowno
SEEKER zawsze
Alexanderson to ze wygrali dzisiaj ze szwajcaria spoko
SEEKER nei 2 moiechy
Alexanderson ale wg mnie
SEEKER przed
Alexanderson nei sa fawrotyem
Alexanderson euro
SEEKER a kto kur
SEEKER alabania
SEEKER kur
SEEKER bana bym ci fdal
Alexanderson wez czlwieku
SEEKER jak bym mogl
SEEKER bo mnie wkur
SEEKER na maxa

SEEKER pier
SEEKER moze
* paczek (~paczek123@chello089079008108.chello.pl) has joined #sensible.pl
* Q sets mode: +o paczek
SEEKER hiszpania
Alexanderson wiesz dlaczego smieszny jestes?
SEEKER kto
SEEKER ?
Alexanderson bo nie dopuszczasz zdania ionnych
+Magister Root: Po dogr. Storhamar Dragons 3 - 2 IF Frisk/Aske
SEEKER smieszny to ty jestes
SEEKER kur
SEEKER zmienia
SEEKER upodobania
Alexanderson tylko sie wymadrzasz swoimi teoriami
SEEKER co 2 tygodnie
SEEKER lol
Alexanderson kazdy ma prawo do wlasnego zdana
SEEKER idz dzieciaku
* buszu6438 (~buszu6438@aeh76.neoplus.adsl.tpnet.pl) has joined #sensible.pl
SEEKER bo mnie krw zalewa
SEEKER idz sie pier
SEEKER o sciane

+Magister hehe
SEEKER bo cie czytac nie moge
Alexanderson ja od poczatku mialem zdanie i nadal mam, ze Niemcy nei sa fawortytem euro 2008
+Magister dej spokoj ML
Alexanderson czlowieku zenujacy jesytes
Alexanderson tymi swoimi gadkami

Alexanderson na prawde
Alexanderson nei wiem
SEEKER ulubiona druzuzyna niemcy
Alexanderson masz 25 lat
SEEKER spier
Alexanderson czy tam 26
SEEKER na drzewo
Alexanderson a zachowujesz sie jak dzieck
SEEKER dzieckaku
Alexanderson o
SEEKER bo takich nie trawie
Alexanderson skonczyles w ogole jaias szkole?
* Chomikkk (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) has joined #sensible.pl
SEEKER nie zawpodowke
SEEKER zaocznie dziewciaku
Alexanderson no widac
Alexanderson ze zawodowke
SEEKER spier
SEEKER jestes dla mneuj zerwm

SEEKER po tym co mowisz
SEEKER spier
Alexanderson po takich gadkch idiotycznych
Alexanderson rzucasz sie na ludzi
SEEKER wypier
SEEKER czlowieczku

Alexanderson na sam pieprzysz glupoty
SEEKER smiesznuy jestes
SEEKER spier
SEEKER na drzewo

SEEKER kur
Alexanderson jaki typ
SEEKER co z a trol
Chomikkk ale sie wbilem na rozmowe
SEEKER kur
Alexanderson ten gosc to idoota
SEEKER trolo
SEEKER i tyle

SEEKER nei majcay ppjecia o niczym
SEEKER a sie wymadfzrza
Alexanderson zaczal sie rzucac ne wiadomo o co mu chodzi
Alexanderson i tak gada
SEEKER kur
SEEKER czlowieczek Niekcow
SEEKER nei lubil
Alexanderson czlowieku o co ci w ogole chdzodzie
Alexanderson o co ci chodzi
SEEKER a zobaczxie
SEEKER w jego prfil
Alexanderson napisz o co ci chodzi
Alexanderson napisz o co ci chodzi
SEEKER ulubiony zespol Niem,cyu
SEEKER przeciez to cynozm
SEEKER !!!!!!!!1
Alexanderson ulubiony w swosie
Alexanderson i co z tego
SEEKER cynizm
* Kalasznikov (~chatzilla@pc6-177.chomiczowka.waw.pl) has joined #sensible.pl
Alexanderson a co to ma do tego, ze niemcy sa moim ulubinym zespolem w swosie
Alexanderson a do tego,z e nei uwazam ich za faworytow euro
Alexanderson co ma jedno z drugum wspolnego
Alexanderson powinienes sie leczyc
Alexanderson z takmi haslami

SEEKER tak
@paczek hallllllllllo
Alexanderson i obrazaniem innych
SEEKER jzu wyszedlem
@paczek spokój:
SEEKER jestem p odetoxie
SEEKER z miesiac
Alexanderson powinienes mnie przeprosic za to co napisales
* Kalasznikov (~chatzilla@pc6-177.chomiczowka.waw.pl) Quit (Read error: EOF from client)
Alexanderson smieciu
SEEKER spier
SEEKER dzieciaku

Alexanderson dla mnei jeses zwykleym nieukiem i smieciem
SEEKER moge ci ryja
SEEKER obic

SEEKER obic
Alexanderson i koneic
Alexanderson jasne
SEEKER jak bedziesz chail
Alexanderson nie dalbys rady
SEEKER wiem
SEEKER bym ci kur
Alexanderson ruszasz sie pewnie jak slimak
SEEKER ryj zmasakrowal
SEEKER patalachu

* paczek sets mode: +b *!*@host-89-228-218-104.kalisz.mm.pl
Alexanderson tak napinaj sie przez irca
* SEEKER was kicked by |Utopia| (Banned)
Alexanderson co za gosc
SEEKER dziek iza bana
SEEKER a ta szmate
SEEKER alexanrsona

Magister :D
SEEKER pieredolnicie
SEEKER z buta

Alexanderson straszny burak z ciebie
SEEKER bo tp edal
Magister hehe

To dostałem. Przeczytałem wszystko na spokojnie i zmieniam decyzje. Raz, że Alex dziś przeprosił i przyznał, że Go poniosło, a dwa przeczytałem cała rozmowę na spokojnie.
Prowokacja ML była ogromna i na poziomie bruku! Więc MLowi podtrzymuje karę, a Alex wróci 7 kwietnia na kanał.

More
17 years 6 months ago #38380 by Foka
A to jeszcze priv :

Alexanderson Ale ty zalosny jestes. Pomysl, masz 26 lat, a rzucasz tekstami jak koles, ktory chodzi na prawde do zawodowki. POdejrzewam, ze skonczyles zalosne studia i masz jakie problemy emocjonalne. Nie wiem jak inaczej mam wytlumaczyc twoje zachownie i gadki o jakis niemchach itp. Nic sie nie trzyma ze soba kpuy, obrazasz mnie, chociaz tak na prawde nie wiadomo dlaczego. Spojrzm prawdzie w oczy; albo jestes pijany albo jestes zalosnym polglowkiem
SEEKER spoierdalaj
Alexanderson jestes zalosnym zerem, ktore nic nie osiagnelo ani nie osiagnie. mozesz sie napinac przez internet, bo tylko to ci zostalo
Alexanderson dla mnie jestes po porstu smiesznym smieciem

Za tego priva bana ma Alex bo w sumie to cały czas się bronił i nie dziwie sie, że nie wytrzymał.

More
17 years 6 months ago #38382 by ABSOLUT
Replied by ABSOLUT on topic Re: O co chodzi?
Nie mam watpliwosci jaki jestes sprawiedliwy i sie bronil biedny chlopiec,nara nei bede dyskutowal z takimi ludzmi to nei ma sensu,cieszcie sie swoim towarzystwem!!!!!!!!

More
17 years 6 months ago #38644 by Root
Replied by Root on topic Re: O co chodzi?
ML w wielu kwestiach nie zgadzałem się z Foką, ale tutaj nie ma o czym dyskutować...zapewne kara byłaby mniejsza, ale zacząłeś robić trzodę na #sensible...
Nie będę pisał o tobie, bo wiesz jakie mam zdanie na twój temat, jednak cieszę się że nadal grasz w lidze i że zmieniłeś znów flagę na flagę PL...
Masz czas na przemyślenie zachowania oraz na zmianę podejścia do nas wszystkich oraz do swojego zachowania, bo jeśli znów takie cyrki będą to nie ma sensu się użerać ze sobą bo szkoda nerwów i naszych i twoich...

TEMAT MYŚLĘ DO ZAMKNIĘCIA JEŚLI CHODZI O FORUM...

Time to create page: 1.078 seconds