Składka na domenę (plus ew. hosting i puchary)

More
17 years 7 months ago - 17 years 7 months ago #36172 by ruichi
Zbliża się ten czas w roku, w którym wygasa nasza domena sensiblesoccer.pl. W związku z tym chciałbym rozpocząć małą akcję zbierania funduszy. Akcja jest całkowicie dobrowolna. Działamy na takiej samej zasadzie jak wcześniej zbieraliśmy na medale i puchary. --- forum.sensiblesoccer.info/index.php?topic=3957.0 --- Inicjatywa ta niestety umarła, ale może kiedyś się odrodzi. Póki co możemy zrezygnować z piwa, czy paczki fajek i zrobić małą zrzutkę.

Jeszcze raz podkreślam, że jest to nieobowiązkowe, a wypominanie komukolwiek będzie karane banem. Lista osób, które wpłacą będzie podana poniżej, chyba, że nie będą tego chciały.

Numer konto pozostaje ten sam, żeby uniknąć zamieszania.

Małgorzata Mikołajczak

nr konta:

96102052260000640202040004

PKO BP

Jeśli inicjatywa spotka się z entuzjazmem, może uda nam się reaktywować medale i puchary ;) MOŻE :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 7 months ago #36176 by Foka
Dodam dwa słowa od siebie (wiem wiem jak zawsze ;) ).

1. Z poprzedniego zbierania zostało 80 zł, które przeznaczę na organizację Wrocław Open. Zostało też 6 medali dla ludzi, którzy w pierwszym terminie nie podali adresów. Potem jakoś ciśnienie siadło więc już ich nie dosłałem. Idea wysyłania prawdziwych medali jest wspaniała, ale ma jeden minus - STRASZNIE CZASOCHŁONNA.

2. Jeśli ktoś by chciał może wesprzeć fundusz Wrocław Open. Jak zawsze naturalnie będą nagrody, bo skoro podjęliśmy się organizacji to medale przyszykujemy. Jednak zawsze będzie milej jeśli nagrody, puchary będą większe. Oczywiście niech nikt nie czuje się zobowiązany do wysyłania czegokolwiek. Zdajemy sobie sprawę jak wygląda sytuacja w kraju :D więc nie ma przymusu. JEŚLI KTOŚ MA WYSŁAĆ KASĘ I PRZEZ TO NIE PRZYJECHAĆ TO NIECH NIE WYSYŁA TYLKO PRZYJEŻDŻA. Rozmawiam też z kilkoma firmami i instytucjami. Pewne rzeczy udało mi się już załatwić i może będzie tak, że każdy wyjedzie z jakąś pamiątką. Drobną, ale zawsze :D

More
17 years 7 months ago #36191 by olesio
Skromnie, bo skromnie, ale już wpłaciłem.

More
17 years 7 months ago #36197 by ruichi
zeby nie bylo, ze prezes nie wplacil;P bo wplacil hehe

More
17 years 7 months ago - 17 years 7 months ago #36251 by Foka
60 zł - zostało z pierwszej zbiórki
30 zł - Noel
20 zł - Oli
20 zł - Cinek
20 zł - Geese
10 zł - Pleban
10 zł - Mp3fan
20 zł - Ruichi
10 zł - Olesio

Stan Konta : 180 zł

More
17 years 7 months ago #36606 by Lord Pablo
jeśli to nie będzie za późno to będąc we Wrocku na BIER SWOS PARTY to zostawię wam troszkę pieniążków na razie nowa praca, nowa umowa i liczę grosz do grosza a jeszcze na Wrocek muszę odłożyć...

More
17 years 6 months ago #37892 by Foka
150 zł - Romaneq
100 zł - Foka
50 zł - Maro
60 zł - zostało z pierwszej zbiórki
30 zł - Noel
20 zł - Oli
20 zł - Cinek
20 zł - Geese
10 zł - Pleban
10 zł - Mp3fan
20 zł - Ruichi
10 zł - Olesio
20 zł - ktoś ale zapomniałem kto :D

120 zł zapłaciliśmy za domenę.

Stan Konta : 380 zł

Cała kasa idzie na Wrocław Open ...

W dalszym ciągu można wpłacać. Przypomina, że obowiązuje zasada wpłaca, kto ma i jest w stanie się dołożyć. Nikt nic nie musi, baaa jeśli ktoś miałby rzucić kasę i potem nie przyjechać na turniej, to 10000 razy wole by jednak przyjechał.

Time to create page: 0.200 seconds