LITOŚĆ - a co to ??
- Lord Pablo
-
Topic Author
- Elite Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
17 years 9 months ago #33461
by Lord Pablo
LITOŚĆ - a co to ?? was created by Lord Pablo
Wczoraj PABLO mało nie wyszedł sam z siebie i nie stanął obok krzycząc @!(*$*(*@ $ !! Kilku graczy zachowywało się jak DWIE STARE BABY stojące przed sklepem kłÃ³cąc się które rękawiczki na wystawie są ładniejsze CZERWONE czy NIEBIESKIE, albo jak w polityce gdzie KACZORY gryzły się z DONALDEM.... Panowie STOP!!! Kochasz swój klub to kochaj możesz napisać że im kibicujesz, że ich lubisz, ale nie pisz że twój KLUB jest najlepszy wiedząc że za chwilę ktoś ci odszczeka... Wczoraj DARECKI dostał BANA za to że wyzwał Mata, ale sie nie dziwie bo kazał mu z oponami iść na stadion DZIECINADA... Nie wziął pod uwagę tego że mógł obrazić również np. LOBO gdyż on też jest z Olsztyna. A jeśli chcecie koniecznie sie kłÃ³cić i robić sobie wrogów to nie na #sensible.pl OSOBIŚCIE BĘDĘ wywalał z kanału. Wczoraj w nocy DARECKI dostał po BANIE pouczenie ode mnie. To nie pierwszy przypadek gdzie doszło do spięć na kanale #sensible.pl (niedawno ML pokłucił się z LECHITĄ) Dla mnie to jest osobiście ŻAŁOSNE że jadąc zimą na ferie muszę uważać jakiego koloru szalik zakładam. Nie reklamuje KLUBU któremu kibicuje nie wypisuje słÃ³w piosenek klubowych, nie ogłaszam że mój klub jest lepszy niż twój. Będę zawsze przeciw stadionowemu Skurwysyństwu przykład mecz Pucharu Intertoto gdzie nasza LEGIA wyjechała na Litwę czy Łotwę gdzie zamiast oglądnąć jak nasza LEGIA odrabia straty w drugiej połowie zobaczylismy BANDE DEBILI w jakiś szalikach i kapturach gdzie poziom IQ każdego z nich porównywalny był do reklamówki jednorazowej lub do żÃ³łtej gumowej kaczki.
br post by PABLO NO MERCY /br
br post by PABLO NO MERCY /br
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Intermario
-
- Premium Member
-
Less
More
17 years 9 months ago #33475
by Intermario
Replied by Intermario on topic Re: LITOŚĆ - a co to ??
Świete słowa Pablo, nic dodac nic ujac

- Darecki-OKS
-
- Member
-
Less
More
17 years 8 months ago - 17 years 8 months ago #34181
by Darecki-OKS
Replied by Darecki-OKS on topic Re: LITOŚĆ - a co to ??
Hehe Głośno ostatnio o Dareckim było
Nie jestem Szalikowcem, fakt że kocham swoj klub to jedno.Szanuje inne kluby jak powinno sie szanowac.To ze inni chca klnac na inne kluby to ich sprawa.Zgadzam sie by tego nie robic na #sensible.pl ale zakaz używania nazw jak np. Stomil,OKS,Zagłebie,Legia itd to juz za daleko!Lubmy swoje kluby ale uczmy sie tez szacunku i przekonan innych.Szacunek dla innych to podstawa.Jeśli bedziemy szanować innych to bedziemy szanowac samych siebie. Pozdrowienia 4 ALL

Time to create page: 0.367 seconds