- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Kolejny raport III ligi tym razem optymistyczny
Kolejny raport III ligi tym razem optymistyczny
- Lord Pablo
-
Topic Author
- Elite Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
17 years 9 months ago #32510
by Lord Pablo
Kolejny raport III ligi tym razem optymistyczny was created by Lord Pablo
Rozgrywki trzecioligowe ruszyły pełną parą. Po raz pierwszy uwierzyłem że jest możliwe uzyskanie kompletu gier. Nie będę się rozpisywał co do statystyk gdyż codziennie rozgrywana jest spora liczba meczy więc pominę ten rozdział i przejdę do podsumowania. Na początku podziękowania ogólne dla ośmiu graczy którzy sprawili mi ogromną radość i już skończyli swe ligowe zmagania są to W GRUPIE a XFLEA PACZEK MAGISTER I VASYIL. W grupie B TOMEK_PL a w grupie C DAVERO RAFAELLO oraz KONIK78.
W grupie A wygląda na to że XFLEA odda koszulkę lidera GUMISIOWI lub FAZIEMU gdyż jakoś ci panowie nie mają zamiaru przegrywać meczy, tylko pada tu pytanie czy któryś z nich będzie chciał jego koszulkę nosić ?
W grupie B SLONIC PIOTREK86 oraz GEEZEH będą walczyć do końca o to kto w święta zasiądzie na zwycięskim tronie. Miałem już okazje siedzieć na tym że tronie dwa razy w III lidze i wiem jakie to smakowe jak to mawia CZESIO...
W grupie C sytuacja wciąż jest otwarta dotychczasowy lider DAVERO skończył już swe zmagania ligowe i nie jest do końca pewny awansu do elitarnej II ligi, gdyż wiele meczy jeszcze w III C więc znajdzie sie paru chętnych którzy chętnie wygryzą go z tego wygodnego tronu. Ogólnie mówiąc ja wraz z PACZKIEM nie śpimy po nocach i kombinujemy jak to zrobić by III liga zakończyła się 100% sukcesem... Po raz pierwszy wierzymy w to. A gracze którzy zepsują mi uśmiech na pysku zostaną rozstrzelani
Kolejny raport po 20-tym...
POWODZENIA i ŻYCZĘ WIELU KONTUZJI
( autor ) PABLOPS2
W grupie A wygląda na to że XFLEA odda koszulkę lidera GUMISIOWI lub FAZIEMU gdyż jakoś ci panowie nie mają zamiaru przegrywać meczy, tylko pada tu pytanie czy któryś z nich będzie chciał jego koszulkę nosić ?
W grupie B SLONIC PIOTREK86 oraz GEEZEH będą walczyć do końca o to kto w święta zasiądzie na zwycięskim tronie. Miałem już okazje siedzieć na tym że tronie dwa razy w III lidze i wiem jakie to smakowe jak to mawia CZESIO...
W grupie C sytuacja wciąż jest otwarta dotychczasowy lider DAVERO skończył już swe zmagania ligowe i nie jest do końca pewny awansu do elitarnej II ligi, gdyż wiele meczy jeszcze w III C więc znajdzie sie paru chętnych którzy chętnie wygryzą go z tego wygodnego tronu. Ogólnie mówiąc ja wraz z PACZKIEM nie śpimy po nocach i kombinujemy jak to zrobić by III liga zakończyła się 100% sukcesem... Po raz pierwszy wierzymy w to. A gracze którzy zepsują mi uśmiech na pysku zostaną rozstrzelani

Kolejny raport po 20-tym...
POWODZENIA i ŻYCZĘ WIELU KONTUZJI
( autor ) PABLOPS2
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Lord Pablo
-
Topic Author
- Elite Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
17 years 9 months ago #33101
by Lord Pablo
Replied by Lord Pablo on topic Re: Kolejny raport III ligi tym razem optymistyczny
Jak obiecałem tak też czynie. Kolejny raport o III lidze oddaje wam w łapska. Tym razem w wersji świątecznej ale na prezenty nie liczcie bo PABLO dobrodziejem nie jest
ale kilku z was powinno RUZGĘ otrzymać. A więc poniżej przedstawiam sytuacje w grupach zaczynam od grupy III A
w grupie III A która za sprawą GUMISIA jako jedyna na święta nie miała 100% gier. Mimo tego liznął się o wymagane minimum i chyba tylko dzięki opatrzności FOKI awansował wraz z FAZIIM do drugiej ligi o ile znajdzie czas na granie gdyż w II lidze tylko 100%. Barażowcem z grupy III A został CHRISTOPHEK a nie X-FLEA gdyż ten pan zlekceważył sobie nieco Puchar PPM i dostał od LOBO i FOKI karne punkty pozbawiające go szans na fazę barażową.
W grupie III B wymagane 100% gier zostało spełnione i CHWAŁA wam za to ale dopiero po usunięciach kolejno Oli, Plonasa i Rachwusa. Awans z grupy jak najbardziej zaslużony otrzymali PIOOTREK86 który bywał już w II lidze oraz GEEZEH który ma szanse zawojować drugą ligą i zadomowić się w niej na stałe. Graczem który będzie grał w barażach jest SLONIC.
W grupie III C z pełną radością na pysku ogłaszam że uzyskano 100% gier bez żadnych karnych usunięć. Brawa dla tych panów i fanfary. Mimo że awans uzyskało tylko dwoje graczy z tej grupy to zwycięzcami dla mnie w III C są wszyscy pokazując że jednak sie da wszystko rozegrać
a do drugiej ligi ostatecznie trafiają GIRONDINS oraz DAVERO barażowcem zostaje RAFAELLO gdyż DARECKI dał plamę w Pucharze PPM i niestety karne punkty pozbawiły go Baraży...
Podsumowując...
Do II ligi awans uzyskali - FAZIII1, GUMISKCE, GEEZEH, PIOOTREK86, GIRONDINS, DAVERO
Barażowcami zostali - CHRISTOPHEK, SLONIC, RAFAELLO z III ligi oraz KAIZEN23 oraz PATRYKSL z II ligi
Spadek do III ligi R.I.P - KALASZNIKOV, PLEBAN, GRABEK, DZEM, PRIMO, RUICHI
KALASZNIKOV (kontuzja dłoni nie dał rady dograć ligi)
DZEM (przepowadzka itd nie dał rady dograć wszystkich meczy
PRIMO (kłopoty z joystickiem- a co potem to już chyba tylko on wie)
RUICHI (śmierć płyty głÃ³wnej w komputerze)
PLEBAN (starał sie jak mógł ale rywale mocniejsi)
GRABEK (starał sie jak mógł ale rywale mocniejsi)
Statystyki ligowe poda później PACZEK

w grupie III A która za sprawą GUMISIA jako jedyna na święta nie miała 100% gier. Mimo tego liznął się o wymagane minimum i chyba tylko dzięki opatrzności FOKI awansował wraz z FAZIIM do drugiej ligi o ile znajdzie czas na granie gdyż w II lidze tylko 100%. Barażowcem z grupy III A został CHRISTOPHEK a nie X-FLEA gdyż ten pan zlekceważył sobie nieco Puchar PPM i dostał od LOBO i FOKI karne punkty pozbawiające go szans na fazę barażową.
W grupie III B wymagane 100% gier zostało spełnione i CHWAŁA wam za to ale dopiero po usunięciach kolejno Oli, Plonasa i Rachwusa. Awans z grupy jak najbardziej zaslużony otrzymali PIOOTREK86 który bywał już w II lidze oraz GEEZEH który ma szanse zawojować drugą ligą i zadomowić się w niej na stałe. Graczem który będzie grał w barażach jest SLONIC.
W grupie III C z pełną radością na pysku ogłaszam że uzyskano 100% gier bez żadnych karnych usunięć. Brawa dla tych panów i fanfary. Mimo że awans uzyskało tylko dwoje graczy z tej grupy to zwycięzcami dla mnie w III C są wszyscy pokazując że jednak sie da wszystko rozegrać

Podsumowując...
Do II ligi awans uzyskali - FAZIII1, GUMISKCE, GEEZEH, PIOOTREK86, GIRONDINS, DAVERO
Barażowcami zostali - CHRISTOPHEK, SLONIC, RAFAELLO z III ligi oraz KAIZEN23 oraz PATRYKSL z II ligi
Spadek do III ligi R.I.P - KALASZNIKOV, PLEBAN, GRABEK, DZEM, PRIMO, RUICHI
KALASZNIKOV (kontuzja dłoni nie dał rady dograć ligi)
DZEM (przepowadzka itd nie dał rady dograć wszystkich meczy
PRIMO (kłopoty z joystickiem- a co potem to już chyba tylko on wie)
RUICHI (śmierć płyty głÃ³wnej w komputerze)
PLEBAN (starał sie jak mógł ale rywale mocniejsi)
GRABEK (starał sie jak mógł ale rywale mocniejsi)
Statystyki ligowe poda później PACZEK
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Kolejny raport III ligi tym razem optymistyczny
Time to create page: 0.336 seconds