Re: PUCHAR PRZYSZLYCH MISTRZOW

More
17 years 11 months ago #28576 by rafaello
Rafaello 3 - 2 Spankin gr. D
The topic has been locked.
More
17 years 11 months ago #28602 by christophek
gr.A christophek v Darecki 4v3
More
17 years 11 months ago #28605 by Lord Pablo
Grupa B jest dość pechowa nikt nie może zagrać z SILBEREMPL oraz z RICHARDSEM a tylko jednej osobie udało sie zagrać z RATHAI. To lekkie przegięcie w porównaniu z innymi grupami. Jak mamy ich szukać skoro ich wogóle niema na ircu................. Pech pech pech
More
17 years 11 months ago #28606 by Wodiczko
No to niestety mecz z Rathaiem bedzie anulowany...a reszta na grzyby...a jaka w grupie a jest frekwencja ? :)
a tak btw, to proponuje ujednolicic zasady kar na puchar ligi i puchar przyszlych mistrzow - czyli zerowa frekwencja to -10 na przyszly sezon w lidze...niech sie ludzie nie opierdalaja, a jesli maja zamiar, to niech znaja konsekwencje
More
17 years 11 months ago #28614 by lobo
Replied by lobo on topic Re: PUCHAR PRZYSZLYCH MISTRZOW
oliustka 3-2 andrzejek
More
17 years 11 months ago #28617 by kubay87
kubay87 5-1 oliustka
More
17 years 11 months ago #28623 by Lord Pablo
PABLO vs RATHAI .............3 - 1 grupa B. ........................... Ziomki z naszej grupy udało mi sie porozmawiać z RATHAI powiedziałem mu o limitach do połowy miesiąca ze musi zagrać bo inaczej wylot z ligi zarówno PPM jak i liga III (niewiedział myśląc że ma czas do końca miecha) więc wypatrujcie go na IRCu powinien zacząć sie pojawiać. Pozdro
More
17 years 11 months ago #28628 by Lord Pablo
PABLO podaje wynik z grupy C OLI_USTKA vs DARTHLORDLVK 2-1 ponieważ OLI nie jest zalogowany na forum więc wynik podał mi
More
17 years 11 months ago #28632 by Intermario

PABLO podaje wynik z grupy C OLI_USTKA vs DARTHLORDLVK 2-1 ponieważ OLI nie jest zalogowany na forum więc wynik podał mi

Powiniens go wlasnie takim sposobem przymusic do zalozenia konta na forum.....
More
17 years 11 months ago #28636 by Lord Pablo
PABLO podaje kolejny wynik z grupy C ........................................OLI_USTKA vs NACHU 2-1
Time to create page: 0.466 seconds