- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Turnieje Offline
- Spotkanie kameralne - 18-19 Kwietnia - KOMORÓW (10 km od Warszawy)
Spotkanie kameralne - 18-19 Kwietnia - KOMORÓW (10 km od Warszawy)
9 years 10 months ago #127878
by Loozak
Replied by Loozak on topic Re: Spotkanie kameralne - 18-19 Kwietnia - KOMORÓW (10 km od Warszawy)
Brazil akurat fajnie trzyma piłkę , szczególnie Bebeto.
Rób więcej L-ek lub wchodź do bramki + strzały z daleka. Bo takie strzały zwykłe po skosie to lipa.
Swos to nie loteria tylko matematyka
Rób więcej L-ek lub wchodź do bramki + strzały z daleka. Bo takie strzały zwykłe po skosie to lipa.
Swos to nie loteria tylko matematyka

Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Duracel1974
-
Topic Author
- Senior Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
9 years 10 months ago #127879
by Duracel1974
Replied by Duracel1974 on topic Re: Spotkanie kameralne - 18-19 Kwietnia - KOMORÓW (10 km od Warszawy)
No właśnie w tym rzecz, że czasami mam wrażenie, że jest tu jakaś loteria. Choćby sami bramkarze, raz wpuszczają szmaty, wszystko co w stronę bramki strzelone, a następnym razem jak Spiderman odbija wszystko co po skosie (ja przeważnie trochę odkręcam te strzały), podobnie z prowadzeniem piłki.
9 years 10 months ago #127880
by Loozak
Replied by Loozak on topic Re: Spotkanie kameralne - 18-19 Kwietnia - KOMORÓW (10 km od Warszawy)
Właśnie ze względu na tą loterię trzeba szukać akcji które dają procentowo najlepsze wyniki.
Trzeba połączyć taktyki Błażeja , Bobbiego + wchodzienie do bramki i jest git. bo takie granie dla grania jest do d....
Dobieraj zawodników do stylu gry , tutaj masz bazę danych:
swos.gazchap.com/
Szybkie podania - real
Główki - brazil
a po skosie to zauważyłem ,że italią najłatwiej (ale to moje spostrzeżenie)
Trzeba połączyć taktyki Błażeja , Bobbiego + wchodzienie do bramki i jest git. bo takie granie dla grania jest do d....
Dobieraj zawodników do stylu gry , tutaj masz bazę danych:
swos.gazchap.com/
Szybkie podania - real
Główki - brazil
a po skosie to zauważyłem ,że italią najłatwiej (ale to moje spostrzeżenie)
9 years 10 months ago #127881
by Western
Replied by Western on topic Re: Spotkanie kameralne - 18-19 Kwietnia - KOMORÓW (10 km od Warszawy)
na działce będzie sposobność przekonać się , skrzyżować butle i sprawdzić kto jak się trzyma na boisku

9 years 10 months ago #127883
by Loozak
Za chwilę będzie tu więcej postów niż w temacie sensi days

9 years 10 months ago #127884
by Western
Replied by Western on topic Re: Spotkanie kameralne - 18-19 Kwietnia - KOMORÓW (10 km od Warszawy)
czyli jaki wniosek z tego ......
że takich akcji powinno być więcej....
że takich akcji powinno być więcej....
- Duracel1974
-
Topic Author
- Senior Member
-
Less
More
9 years 10 months ago #127886
by Duracel1974
Replied by Duracel1974 on topic Re: Spotkanie kameralne - 18-19 Kwietnia - KOMORÓW (10 km od Warszawy)
www.dropbox.com/sh/qcsngfnmfx26jsn/AABPa...ske7rRAkDnayjCa?dl=0
Obiecane fotki poglądowe
Turystyczna 25
05-806 Komorów, Polska
maps.google.com/maps?ll=52.131091,20.829177 spn=0.023736,0.051026 t=h z=15
Obiecane fotki poglądowe

Turystyczna 25
05-806 Komorów, Polska
maps.google.com/maps?ll=52.131091,20.829177 spn=0.023736,0.051026 t=h z=15
- bobbiebobras
-
- Administrator
-
Less
More
9 years 10 months ago #127887
by bobbiebobras
Replied by bobbiebobras on topic Re: Spotkanie kameralne - 18-19 Kwietnia - KOMORÓW (10 km od Warszawy)
Duracel a Ty tam organizujesz imprezy dzialkowe ze takie naglosnienie i swiatla
? hehe dobry klimat

- VirgoPL
-
- Visitor
-
9 years 10 months ago #127888
by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: Spotkanie kameralne - 18-19 Kwietnia - KOMORÓW (10 km od Warszawy)
Pierwsze zdjęcie mnie urzekło
- Duracel1974
-
Topic Author
- Senior Member
-
Less
More
9 years 10 months ago - 9 years 10 months ago #127889
by Duracel1974
Kiedyś imprezowało się częściej... grałem w radiu internetowym, byłem administratorem na jednym z większych wówczas portali, a imprezy w moim dawnym mieszkaniu przeszły do legend na ulicy Brzeskiej w Warszawie
Trochę może wygląda to na przechwałki, ale takie nostalgiczne bardziej, bo faktycznie po prostu miałem trochę tych znajomych z sieci no i stalową czwórkę kumpli na dobre i złe z czego z Westernem przyjaźnię się najdłużej i do dzisiaj.
Jak się człowiek ożenił, to imprez zrobiło się jak na lekarstwo... bo i lekarstw zaczęło się więcej brać
Jednak stwierdziłem, że muszę mieć jakąś enklawę w której odpocząłbym raz na jakiś czas od codzienności... i teściowej
Układ jest ok, bo żona wie gdzie imprezuje, a ja staram się poza ogród działkowy za daleko nie wypuszczać... no chyba że paliwa czasami zabraknie 
Jak widać muzyka jest, telewizory są, Amigi są. Jest dodatkowy mały pokoik z tapczanem, mała kuchnia z kibelkiem i prysznicem. Muszę tam trochę ogarnąć przed kwietniem, bo trochę pudeł się tam nazbierało z duperelami, ale dam radę. Jakby przyjechało więcej osób, to może dałoby się coś z sąsiadem dogadać, żeby u niego kilka osób przekimać, ale zobaczymy ile osób się wyklaruje z czasem.
Duracel a Ty tam organizujesz imprezy dzialkowe ze takie naglosnienie i swiatla
? hehe dobry klimat
Kiedyś imprezowało się częściej... grałem w radiu internetowym, byłem administratorem na jednym z większych wówczas portali, a imprezy w moim dawnym mieszkaniu przeszły do legend na ulicy Brzeskiej w Warszawie

Jak się człowiek ożenił, to imprez zrobiło się jak na lekarstwo... bo i lekarstw zaczęło się więcej brać

Jak widać muzyka jest, telewizory są, Amigi są. Jest dodatkowy mały pokoik z tapczanem, mała kuchnia z kibelkiem i prysznicem. Muszę tam trochę ogarnąć przed kwietniem, bo trochę pudeł się tam nazbierało z duperelami, ale dam radę. Jakby przyjechało więcej osób, to może dałoby się coś z sąsiadem dogadać, żeby u niego kilka osób przekimać, ale zobaczymy ile osób się wyklaruje z czasem.
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Turnieje Offline
- Spotkanie kameralne - 18-19 Kwietnia - KOMORÓW (10 km od Warszawy)
Time to create page: 0.492 seconds