Wrocław Open 2012 - 17 listopada

More
12 years 10 months ago #115585 by Foka
HA! Primo nie oceniaj wszystkich po sobie :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #115586 by _barto_
tak jak Manfred pisał dopiszcie jak można jeszcze :D do noclegu:)

More
12 years 10 months ago #115595 by bobbiebobras
Teraz dopiero wszedlem do domu od rana masakra :( ledwo zyje i nie ma czasu na nic... Za koszulke wyszlo 45zl za sztuke funkel nowke ;) Ludzik i godlo z malym upgrade em ;) Widzialem gotowe szablony i wygladalo kozacko :) Wiec jesli moge prosic lepiej mi bedzie w gotowce we wro niz na konto zebrac kaske bo spokojnie po turnieju moge zaplacic za koszulki :) Oczywiscie wezme flage o ile nie zapomne ;)

Ibenolos skontaktuj sie ze mna w sprawie podrozy do wro... zreszta jutro jak znajde chwile wieczorem to sam zadzwonie

Pozdro

More
12 years 10 months ago #115598 by Foka
- Bardzo długo gram w piłkę, ale to najprawdopodobniej najpiękniejsza bramka, jaką kiedykolwiek widziałem - powiedział Gerrard, dając wyraz zadowoleniu, że ten niesamowity gol padł w jego jubileuszowym meczu.

Kto tak w sobotę strzeli dostanie nagrodę za bramkę turnieju :D Oczywiście chodzi o trafienie Zlatana ... Trenujcie, trenujcie do soboty jeszcze sporo czasu.

More
12 years 10 months ago #115599 by dzem

Kto tak w sobotę strzeli dostanie nagrodę za bramkę turnieju :D Oczywiście chodzi o trafienie Zlatana ... Trenujcie, trenujcie do soboty jeszcze sporo czasu.

z keypadem w dupie, ale zebym mogl to zrobic najpierw nauczcie GK wybijac pilke glowa, bo jak na razie to latwiej o zlapanie pilki poza polem karnym ;)

More
12 years 10 months ago #115600 by xflea
to nie Microprose Soccer żeby się dało z przewrotki strzelać :P

More
12 years 10 months ago #115601 by romaneq

to nie Microprose Soccer żeby się dało z przewrotki strzelać :P

dokładnie tam się tak dało pewnie się tym inspirował :)

More
12 years 10 months ago #115602 by dior
Uwaga, Uwaga. Przed chwilą zjebała mi się lutownica. Bardzo proszę, żeby ktoś jutro mi jakąś ogarnął. Bez tego nie naprawię żądnego pada. Ewentualnie proszę o info, czy gdzieś w centrum Wrocka jest sklep, w którym mogę kupić jakąś taniochę za 20-30zł...

More
12 years 10 months ago #115603 by dior
Kolejna zła wiadomość - próbowałem przygotować dyskietki ze swosem na sobotę. Niestety wszystkie dystkietki, które miałem okazały się albo zwalone, albo write proteted . Nie jestem w stanie nagrać ani jednej kopii swosa - nie mam na co. Prośba o pomoc! Olesio - dasz radę coś przygotować?

More
12 years 10 months ago #115604 by olesio

Kolejna zła wiadomość - próbowałem przygotować dyskietki ze swosem na sobotę. Niestety wszystkie dystkietki, które miałem okazały się albo zwalone, albo write proteted . Nie jestem w stanie nagrać ani jednej kopii swosa - nie mam na co. Prośba o pomoc! Olesio - dasz radę coś przygotować?

Przygotowałem dla Sanka dwie, ale mogę spróbować przygotować jeszcze ze dwa zestawy z adfów od wersji dwudyskietkowej. Tylko, że dyskietem mam mało, a jak pokazał mój skrypt, który Tobie podsyłałem, być może i moje też okażą się uszkodzone. Jednak w razie czego i tak masz TSGui u siebie na twardym dysku i adfy ode mnie, to ktoś na pewno przywiezie ze sobą jakieś dyskietki to powinno udać się coś zmontować z obrazów adf, które masz u siebie. Dlatego prośba do każdego kto ma jakieś dyskietki z jednym otworem albo jednym pozaklejanym to proszę weźcie na turniej żebyśmy mieli na czym nagrać ewentualnie SWOSa i później savediski dla poszczególnych standowisk Amig.

Time to create page: 0.242 seconds