- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 2 months ago #106438
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Hajrá magyarok? Most mégsem egészen.
Ezt a baromságot figyeljétek: meghÃvtak, hogy játszak a nemzetek kupájában. Ez egy olyan (kÃsérleti) torna, ahol minden országból egy versenyző van. Furcsálotam, hogy engem hÃvtak, mert Ali, Coolio, Djowger, Edgar, Blazej ilyenek voltak a többiek. ÃllÃtólag Hawkznak Ãrtak, de nem válaszolt, de akkor is ott van Szesz, AX. Na mindegy, elvileg csak egy próba torna, gondoltam, jó prábázzunk. Elsőre pont Rockkal játszok. Szuper, mégis ő a leggyengébb utánnam.
Erre mondja, hogy a magyarokkal kell lennem (ő ugye a hollandokkal). Kissé nehezen, de elfogadtam. 11-1 lett. Nagyon nem volt poén. Amit ellőtt bement. Fasza. Nagyon szar meccs volt. Kaptam ki már nagyon, sose zavart, de ennek Ãgy SEMMI értelme nem volt. Utol se értem a lebdát vivő embereit. Mondjuk egy Coolio nyilván magyarokkal se szar, de ha ő nyomja horvátokkal, akkor az ég kegyelmezzen.
Na 1 meccs után elég volt. Szóltam, hogy köszönöm, kiszállok, gondolják ezt át, és bátran jeleztem, hogy szerintem ilyen feltételekkel egy magyar se fog akarni játszani.
Mit tehetünk róla, hogy ilyen szar válogatottunk volt (én mint szurkoló még ezeket is bÃztattam, de ugye ők voltak a 12-1 a jugók ellen). Most Ãgy kétszer szopunk. Ezt Ãgy szaboltálni kell. Gondolják át a szabályokat.
Ezt a baromságot figyeljétek: meghÃvtak, hogy játszak a nemzetek kupájában. Ez egy olyan (kÃsérleti) torna, ahol minden országból egy versenyző van. Furcsálotam, hogy engem hÃvtak, mert Ali, Coolio, Djowger, Edgar, Blazej ilyenek voltak a többiek. ÃllÃtólag Hawkznak Ãrtak, de nem válaszolt, de akkor is ott van Szesz, AX. Na mindegy, elvileg csak egy próba torna, gondoltam, jó prábázzunk. Elsőre pont Rockkal játszok. Szuper, mégis ő a leggyengébb utánnam.
Erre mondja, hogy a magyarokkal kell lennem (ő ugye a hollandokkal). Kissé nehezen, de elfogadtam. 11-1 lett. Nagyon nem volt poén. Amit ellőtt bement. Fasza. Nagyon szar meccs volt. Kaptam ki már nagyon, sose zavart, de ennek Ãgy SEMMI értelme nem volt. Utol se értem a lebdát vivő embereit. Mondjuk egy Coolio nyilván magyarokkal se szar, de ha ő nyomja horvátokkal, akkor az ég kegyelmezzen.
Na 1 meccs után elég volt. Szóltam, hogy köszönöm, kiszállok, gondolják ezt át, és bátran jeleztem, hogy szerintem ilyen feltételekkel egy magyar se fog akarni játszani.
Mit tehetünk róla, hogy ilyen szar válogatottunk volt (én mint szurkoló még ezeket is bÃztattam, de ugye ők voltak a 12-1 a jugók ellen). Most Ãgy kétszer szopunk. Ezt Ãgy szaboltálni kell. Gondolják át a szabályokat.
The topic has been locked.
13 years 2 months ago #106443
by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
1. Teljesen egyetértek, ami a felháborodást illeti. Végiggondolva a többi csapat erősségét, valószÃnűleg még Coolio is simán kikapna mindenkitől, ha a magyar caspattal játszana.
2. Semmilyen értesÃtést nem kaptam senkitől...
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 2 months ago #106492
by dimetrodon
Ez nem meglepő. CJ mondta, hogy neki Ali szólt, de aztán kiderült, hogy Ali sem tud semmit. Szóval nem nagyon volt ez kitalálva.
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Ez nem meglepő. CJ mondta, hogy neki Ali szólt, de aztán kiderült, hogy Ali sem tud semmit. Szóval nem nagyon volt ez kitalálva.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 2 months ago #106493
by dimetrodon
Beszéltem FLegbyvel. Ma este lehet, hogy tud lenni fél11től. Nem tudom ez nektek működne-e. Ma van szeptember utolsó napja. Jó lenne, ha esetleg le tudnánk nyomni. Ha nem, akkor törlöm őt.
13 years 2 months ago #106496
by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Én nem tudom hogy mikor érek haza, de nekem elvileg működhet a dolog.
Mondjuk 11 órát megpróbálom becélozni.
Mondjuk 11 órát megpróbálom becélozni.
13 years 2 months ago #106500
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Talán nekem is jó lesz.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 2 months ago #106598
by dimetrodon
Folytatás itt:
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=23967
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=23967
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Time to create page: 0.255 seconds