- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 3 months ago #105537
by dimetrodon
Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember was created by dimetrodon
Folytatás innen:
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=22952.75
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=22952.75
The topic has been locked.
13 years 3 months ago #105661
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Sziasztok!
Én szeretném lejátszani a meccseimet szeptember 16-ig, mivel nagyon valószÃnű, hogy 17-18-án költözködöm, az új helyen meg nem tudom, hogy milyen lesz a net. (t-home-al nincsenek jó tapasztalataim).
Ãœdv,
bromberg
Én szeretném lejátszani a meccseimet szeptember 16-ig, mivel nagyon valószÃnű, hogy 17-18-án költözködöm, az új helyen meg nem tudom, hogy milyen lesz a net. (t-home-al nincsenek jó tapasztalataim).
Ãœdv,
bromberg
- szesezsek
- Visitor
13 years 3 months ago #105662
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Szia. én a héten du nos vgxok. Este 10 után leszek+hétvége. vagy ha időm engedi délelőtt 13 ig.
Hajrá Magyarok!
Hajrá Magyarok!
13 years 3 months ago #105665
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Ma 22-24 között leszek én is.
- Abelxavier
- Premium Member
Less
More
13 years 3 months ago #105719
by Abelxavier
Replied by Abelxavier on topic Re: Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Én elszórtan de mindig leszek estefele altatás után. Üdv!
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 3 months ago #105738
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Sziasztok!
Ebben a hónapban nem lesz BL és nem lesz ISSF! Sajnos Schulle és Rock Ãgy döntött. Az okok nem ismrtek pontosan, de akarnak egy hónap szünetet. Mindenesetre azért akarják, hogy jobbá tegyék az egészet, szóval ennyiben támogatom őket.
Azonban nem maradhatunk európai kupa nélkül! Ãgy megbeszéltük (kitaláltam és elvállaltam), hogy lesz ebben a szezonban is kupa, mégpedig a
Bajnokcsapatok Európa Kupája.
Országonként 5 játékos indulhat, + a BL-győztes (Szesz) + az ISSF-győztes (Retri), ez összesen 32 játékos, Ãgy tőlünk is nem csak a bajnok (Bromberg), hanem Szesz eredménye miatt mind a 6an indulhatunk.
A 32 játékos egyenes kiesésben harcol, nincs csoportkör.
A szabályok nagyon szigorúak a határidőre nézve:
Holnapig nevezhetnek az országok (jól áll a dolog).
Az első forduló (16 közé jutás) határideje szept. 13.
A nyolcaddöntőké szept. 18.
A negyeddöntőké szept. 23.
Az elődöntőké szept. 28.
A döntőé okt. 1.
A meccsek szokásos kiesésesszakasz szerint: 2 meccs, aztán hosszabbÃtás, 11-esek. Kivéve a döntőt, az 1 meccs.
Viszont nagyon szigorú postolási szabályok vannak! Ha egy mecsset nem játszanak le, és egyik fél sem postolta, hogy mikor ér rá, akkor mindketten kiesnek! (A legjobb vesztesekkel töltjük föl a helyüket). Ha csak az egyik postol, akkor ő a továbbjutó. Ha véletlenül az van, hogy mindkét játékos postol, de nem tudnak megegyezni az időpontban, akkor van egy érdekes szabály: a határidő napján 22:00 és 22:15 között kell online lenni. Aki ott van, az viszi a meccset, DE EZ CSAK akkor, ha mindkettő postolt.
Itt olvasható minden további:
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=23798
Nyerjünk megint!
Ebben a hónapban nem lesz BL és nem lesz ISSF! Sajnos Schulle és Rock Ãgy döntött. Az okok nem ismrtek pontosan, de akarnak egy hónap szünetet. Mindenesetre azért akarják, hogy jobbá tegyék az egészet, szóval ennyiben támogatom őket.
Azonban nem maradhatunk európai kupa nélkül! Ãgy megbeszéltük (kitaláltam és elvállaltam), hogy lesz ebben a szezonban is kupa, mégpedig a
Bajnokcsapatok Európa Kupája.
Országonként 5 játékos indulhat, + a BL-győztes (Szesz) + az ISSF-győztes (Retri), ez összesen 32 játékos, Ãgy tőlünk is nem csak a bajnok (Bromberg), hanem Szesz eredménye miatt mind a 6an indulhatunk.
A 32 játékos egyenes kiesésben harcol, nincs csoportkör.
A szabályok nagyon szigorúak a határidőre nézve:
Holnapig nevezhetnek az országok (jól áll a dolog).
Az első forduló (16 közé jutás) határideje szept. 13.
A nyolcaddöntőké szept. 18.
A negyeddöntőké szept. 23.
Az elődöntőké szept. 28.
A döntőé okt. 1.
A meccsek szokásos kiesésesszakasz szerint: 2 meccs, aztán hosszabbÃtás, 11-esek. Kivéve a döntőt, az 1 meccs.
Viszont nagyon szigorú postolási szabályok vannak! Ha egy mecsset nem játszanak le, és egyik fél sem postolta, hogy mikor ér rá, akkor mindketten kiesnek! (A legjobb vesztesekkel töltjük föl a helyüket). Ha csak az egyik postol, akkor ő a továbbjutó. Ha véletlenül az van, hogy mindkét játékos postol, de nem tudnak megegyezni az időpontban, akkor van egy érdekes szabály: a határidő napján 22:00 és 22:15 között kell online lenni. Aki ott van, az viszi a meccset, DE EZ CSAK akkor, ha mindkettő postolt.
Itt olvasható minden további:
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=23798
Nyerjünk megint!
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 2 months ago #105857
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Szesz, látom nem lesz cÃmvédés! kár - bár van még minimális esély, vigaszágon. (Ugyanis, ha nem nyomják le az összes meccset, akkor a legjobb kiesők lépnek a helyükre, és eddig te vagy a legjobb kieső).
Hawkz, elfogyott a sör Kellett hozzá a barátokkal egy piknik és 3 l Fanta
Hawkz, elfogyott a sör Kellett hozzá a barátokkal egy piknik és 3 l Fanta
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 2 months ago - 13 years 2 months ago #105858
by dimetrodon
Rejtvény: Hol készült a kép? (segÃtség: Hawkzon kÃvül másnak nincs esélye megfejteni, rákattintva nagyobb)
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 2 months ago #105896
by dimetrodon
Szesz, nem lesz vigaszág, mindenki játszott vagy postolt. Kár!
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 2 months ago #106339
by dimetrodon
Gyerekek, el sem hiszem. 4 pont Szesz ellen. Nem volt nagy formában, nekem meg ment. SzámÃt a PC*-s edzés. 3-2 és 2-2 úgy, hogy az utsón volt egy eladott kapuskiadásom (mindig van) és a 82.ben egyenlÃtett. Most ezt el sem hiszem és nyilván irreális, de boldog vagyok egyszer éreztem, hogy már kifog jönni a lépés!
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Nemzeti Bajnokság és minden egyéb, 2011. szeptember
Time to create page: 0.199 seconds