Re: Oburzony

More
17 years 7 months ago #35695 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Oburzony
Pisałem na mircu. Problemu ADFa nie będzie od nowego sezonu, od kiedy wchodzi ten regulamin. Więc to żaden argument dla mnie.
Co do tego, ze paru sobie wymyśla i reszta ma się dostosować to tak. Tylko tych paru poświęca polskiej lidze bardzo dużo czasu w miesiącu. Kiedyś nawet mi żona powiedziała, że więcej grzebie przy ligach niż gram. Teraz jest inaczej bo inni mi pomagają. Tych kilka osób robi z polskiej ligi naprawdę ciekawe rozgrywki więc mają też prawo wprowadzać swoje zasady. Zwłaszcza, że jak mi się wydaje nic trudnego zmienić tą flagę na Polską. Zwłasza, że tych paru popiera wielu. To raz. A dwa racja możecie grać w inenj lidze, ale nie Euro, bo tam nie przyjmują tych, co mają swoje ligi na ss.de. Możecie ewentualnie zrobić pirates league i tam stosować swoje zasady i swój regulamin. Tak jak powiedział Lobo nikogo nie będziemy uczyć patriotyzmu. Ja Wam tekstów o byciu lepszym, albo o tym, że macie w supie polske nie pisałem. Bo to każdego z Was prywatna sprawa. Jednak rozgrywki ligi polskiej w jakiś tam sposób nas reprezentują. Ma to bycnajwyższa jakość i mają nas łączyć nie dzielić. A łączy nas wspólna flaga. Druga sprawa możecie mi mówić, że traktuje to zbyt poważnie, ale już taki jestem. Uwielbiam perfekcje i nie znosze minimalizmu. Czyli jak coś robię to chce by to było zrobione zajebiście. Z mojego punktu widzenia zajebiście to będzie, jak wszyscy będą mieli jedną Polską biało-czerwoną flagę. No, a skoro uważacie to za argument do tego by na mnie pomstować i mnie krytykować, to pisze jak zawsze: 5 osób powie, że nie nadaje się do prowadzenia ligi - odejdę bez łaski. OCzywiście nie szantażuje w ten sposób, ze bedziecie mnie krytykować to odejdę, a przypominam o tym punkcie regulaminu. Ja chce prowadzić rozgrywki, bo uważam, ze robię to dobrze i jestem zadowolony ze swojej pracy. Pozdrawiam!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 7 months ago #35697 by Magister
Replied by Magister on topic Re: Oburzony
Oczywiscie ML jest przeciwko calemu narodowi :D hehe czemu mnie to nie dziwi panowie :D:D:D jesli choodzi o moje zdanie w tej sprawie :) to głupota jest posiadac taka flage :/ a co jakby nasz Adas Malysz sobie zarzyczyl piracka flage lol :D hehehe :D to nie tylko jest w lidze ale w swiatowym rankingu tez widnieje ta flaga :) wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd :(

More
17 years 7 months ago #35698 by PIOOTREK86
Replied by PIOOTREK86 on topic Re: Oburzony
Foka , jakbys nie zauwazyl, napisalem ze jako polak chce grac w polskiej lidze, ze sa dobre zasady, typu 100% frekwencji albo aut :) ale to jest o tyle przesadą, ze o byle znaczek napisaliscie ze w marcu ci co nie maja polskiej flagi musza sie pozegnac z liga :) to troche nie tetes jest :D nie mowie ze polska liga jest zle prowadzona, chodzi mi tylko i wylacznie o ten maly drobny szczegol, jakim jest znaczek w profilu ;/ a co do euro ligi jak widac mozna sie zapisac, skoro kilku z brytyjczykow gra tam mimo ze jest liga uk ;]

More
17 years 7 months ago #35699 by PIOOTREK86
Magister... powiedz mi co ty wogle przytaczasz??? adam malysz ehm czy rozgrywki w swosa to nie jest tylko gra i dobra zabawa....przynajmniej tak ponoc zakladano kiedys.....co ma adas z reala do gry ? ehm....

More
17 years 7 months ago #35700 by lobo
Replied by lobo on topic Re: Oburzony
Powiem jako gracz a nie jeden z bandy ciemiezcow i oprawcow.

Jesli walcze o Mistrzostwo Polski, Puchar Polski, czy Puchar Ligi Polskiej to chce grac z kims kto reprezentuje Polske, a nie Karaiby.

More
17 years 7 months ago #35702 by PIOOTREK86
Lobo jakos nie miales nic do tego walczac z czechem :)

More
17 years 7 months ago #35703 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Oburzony
Swoją droga nie wiem czemu wonit gra w dwóch ligach ?

More
17 years 7 months ago #35704 by Magister
Replied by Magister on topic Re: Oburzony
hehehe pietras86 zarcik taki :D co do adasia :D reszta calkiem powaznie :):):):):)

More
17 years 7 months ago - 17 years 7 months ago #35705 by paczek
Replied by paczek on topic Re: Oburzony
Piootrek a teraz pytanie, co Ci przeszkadza Polska flaga ???

Swos to tylko gra, ale tak jak napisał Foka jest tu dużo osób, które wkładają dużo sił w to abyś m.in. Ty mógł tu grać. Więc co Ci szkodzi zmienić flagę na Polską.

P.S. Całej sprawy nie znam, ale jeżeli ADF gra w Polskiej lidze to Foka musiał mieć powody aby go dodać.

More
17 years 7 months ago #35707 by PIOOTREK86
Paczek mi nie przeszkadza flaga polska, przeszkodzilo mi , ze poprostu nie masz flagi polskiej aut z ligi ;/ to chore :D , do ADF nie mam osobiscie nic, ale skoro co niektorzy pisza polska liga
polacy tylko z polskimi flagami to sie zastanawiam czemu on tak dlugo tu gral :) jako ze jest dobrym graczem stracilem nei raz bardzo wazne ptk w lidze :)

Time to create page: 0.301 seconds