Re: Oburzony

More
17 years 7 months ago - 17 years 7 months ago #35649 by Lord Pablo
Oburzony was created by Lord Pablo
Co prawda to wasza sprawa ale mnie osobiście (i mam nadzieje że innych także) wkurzają wasze pirackie flagi. Jesteś Polakiem to miej Polską flagę w profilu. Gramy ligę POLSKĄ więc jeżeli się wstydzisz naszej flagi narodowej to wstydzisz się też POLSKI. Obecnie aż czworo graczy w naszej lidze niema POLSKIEJ flagi w profilu, są również osoby które nie grają ligi i też nie mają POLSKIEJ FLAGI. Sorry panowie ale życzę wam ostatniego miejsca w waszych grupach. Nie wiem czym się sugerujecie ale ja mam wrażenie że wstydzicie się przyznać że jesteście POLAKAMI. Znacie powiedzenie POLSKA dla POLAKÓW ? Na pewno znacie. Gdybyśmy tak wszyscy razem wybrali się na mecz reprezentacji POLSKI też wolelibyście pirackie flagi zabrać ze sobą, zamiast naszych barw narodowych?? Nie wiem nie rozumiem was. Wiem że za chwile pewnie poniżej zasypiecie mój post newsami typu - to moja sprawa lub a co ciebie to obchodzi lub po prostu przemilczycie. To że mamy najdurniejszy rząd w całej europie nie znaczy że mam wstydzić się mieć w profilu POLSKĄ flage. No sorka ale nie wytrzymałem jak zobaczyłem że kolejni gracze zrezygnowali z POLSKIEJ FLAGI ! ! !
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 7 months ago #35650 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Oburzony
Heh Pablo uprzedziłeś mnie. Jutro miałem napisać na ss.pl mały artykulik o tym, że od nowego sezonu każdy gracz w lidze polskiej MUSI mieć polską flagę. Możesz to powiedzieć wszystkim, którzy tej jeszcze nie mają w profili. Oczywiście będą od tego wyjątki. Na dzień dziesiejszy takim jest ADF i nikt więcej. Jeśłi ktoś nowy się pojawi to kazdy przypadek będzie rozstrzygany z osobna. W każdym razie niech CI, co nie mają polskiej flagi ustawionej w profilu przygotują się, że to ich ostatni sezon w lidze polskiej.

More
17 years 7 months ago #35652 by paczek
Replied by paczek on topic Re: Oburzony
Popieram inicjatywę. Co Wam przeszkadza Polska Flaga, grasz w polskiej lidze to, jesteś Polakiem i powinna być Polska flaga. Co myślicie, że macie piracką flagę to jesteście lepsi. Gów.. prawda.

More
17 years 7 months ago #35658 by Tomplus
Replied by Tomplus on topic Re: Oburzony
Macie racje, mnie też zawsze to irytowało i dziwiłem się że było to do tej pory ignorowane, jeżeli pojawił się taki delikwent.

Czasami są przypadki kiedy można zmienić flagę, ale bardziej w sposób symboliczny.
Tak kiedyś zrobił Piachu zmieniając z Polskiej na flagę Ukraińską.
Jednkaże on się usprawiedliwił. Czego nie można powiedzieć po pseudopiratach.

More
17 years 7 months ago #35663 by ABSOLUT
Replied by ABSOLUT on topic Re: Oburzony
A wiec tak Liga Polska to nie jest konkurs patriotyzmu,powiedzcie komu chcecie pokazac to ze wszyscy maja miec Polska falge w profilu,liczy sie sama gra i zabawa a nie jakies metody dyktatorkie bo sie 3 osobom nie podoba inna flaga niz Polska reszta ma tak zrobickoniec kropka,myslalem ze ludzie teraz mysla inaczej ze czasy komuny sie skonczyly i kazdy ma prawo do decydowania o swoich przekonaniach i pogladach a nie musi wyznawac tych samych zasad co mniejszosc ktora uwaza ze to co wedlug nich jest najlepsze jest tez najlepsze dla reszty,wedlug mnie tkaie narzucanie zasad innym prowadzi Lige Polska w strone upadku bo nie wszystkim poodbaja sie coraz ostrzejsze wymagania dotyczace gry w lidze,oczywiscie chce grac w Lidze Polskiej ale nikt nie bedziem i narzucal jaka flage mam miec w profilu to moze zupelnie uwarunkowane sprawami osobistymi danego gracza i nikt nie ma prawa ingerowac w ta prywatnosc tyle z mojej strony.

More
17 years 7 months ago #35665 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Oburzony
Nie uważam się za mniejszość to raz. A dwa możesz nawet promować tajwanistyke kochać czarnych ( nie jestem rasistą daje przykład) i pedałÃ³w nie mam nic przeciwko, ale grając w lidze polskiej musisz dostoswać się do zasad panujących tu. Jest pewna grupa osób, która decyduje o regulaminie, nie są to ludzie przypadkowi no i niestety chcąc nie chcąc musisz się dostosować

More
17 years 7 months ago #35668 by Tomplus
Replied by Tomplus on topic Re: Oburzony
@ML
powiedz mi czy Polak podający inną flagę niż swojego kraju wstydzi się pokazać przed światem swoją przynależność narodową czy daje bo chce zmienić przynalezność narodową ?

Jeżeli jest to zabawa, to czy to tak trudno pokazać dwa paski białoczerwone ?

More
17 years 7 months ago #35671 by PIOOTREK86
Replied by PIOOTREK86 on topic Re: Oburzony
Mnie tam bez roznicy jaka flaga osobiscie :) Ale skoro piszecie ze gramy POLSKA lige to zeby miec POLSKA flage , to czemu pozwalacie w POLSKIEJ LIDZE grac obcokrajowca? jak ADFBOY?

More
17 years 7 months ago #35676 by lobo
Replied by lobo on topic Re: Oburzony
Liga jest polska, wiec i flagi powinny byc polskie.

Nie mam ambicji uczyc kogos patriotyzmu ani dociekac motywow zmiany barw.
Nie chce tez komus mowic jaka flage ma miec w profilu bo jest mi to obojetne.

Chodzi tylko i jedynie o to, ze grajac w polskiej lidze reprezentujesz ja.

Jezeli to jest az tak wielki problem zapraszam do stworzenia pirackiej ligi.

More
17 years 7 months ago #35693 by PIOOTREK86
Replied by PIOOTREK86 on topic Re: Oburzony
Heh normalnie usmialem sie czytajac teksty typu : nie masz polskiej flagi wstydzisz sie polski, tego ze jestes polakiem omg ludzie trawe jaracie czy co? :D
Po a kazdego sprawa jaki znaczek ma w profilu, po b powiedzcie mi w jakis sposob mi hmm uprzyjemni granie da wiecej satysfakcji jesli wszyscy koniecznie beda mieli polska flage? ulepszy to polska lige? nie ! Rozumialbym zaostrzenia w frekwencji i takie tam by w all ligach bylo 100% cy cos w tym stylu ale o takie cos odrazu w przyszlym sezonie macie ludzi do ligi nie dopuszczac? hmm Mnie to bezroznicy, jako polak chcialem grac w polskiej, ale widze ze bede musial sie zapisac do euro ligi :P tam nie ma tych dobrych zasad co tutaj typu o frekwencji, ale tez nie ma takiej beznadziejnej presji kilku osob co se postanowia za przeproszeniem jakies gowno i ma to byc zrealizowane. tekst typu myslicie ze jestescie lepsi. gowno prawda no czlowieku ty to niezle na chaju jestes:D co ma piernik do wiatraka :D a ty myslisz ze jestes lepszy bo masz polska flage :D no i nie odpisal nikt skoro w tej POLSKIEJ lidez co POLACY graja i musza miec POLSKA flage ta grupa osob decydujac o zasadach zupelnie bez niczego pozwala grac CZECHOWI a wlasciwie pol czechowi po polakowi, ktory ma CZESKA flage i jak sam mowi czuje sie CZECHEM i nawet bedzie kibicowal w meczu czechy - polska CZECHOM , moze sobie grywac w POLSKIEJ lidze?

Time to create page: 0.374 seconds