Rezygnuje...
17 years 8 months ago #34686
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Rezygnuje...
Mhm czekaj czekaj jestem w pracy. Ale może Lobo jak przeczyta, to Ci wkleji, co powiedział na temat swojej kary Defone. 10 punktów za 1/8. Mati może mógł byś jeszcze mówić, że kogoś nie złapałeś bo tu nie bywa zbyt często. Ale Ty w tamtym sezonie nie zagrałeś z ADfem, a w tym z .... Cinkiem (sic!)
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- MATEUSZEK
-
Topic Author
- Visitor
-
17 years 8 months ago - 17 years 8 months ago #34706
by MATEUSZEK
Replied by MATEUSZEK on topic Re: Rezygnuje...
w tym sezonie zawalilem sobie PL ale sadze ze to bardziej wina cinka, bo jak by sie zgodzil za kazdym razem co pytalem a nie odmawial albo pisal ze innym razem, to sprawa wygladala by calkiem inaczej...wszyscy wiedza ze cinek wszystko zostawia na ostatni dzien i tu nie ma co dyskutowac.... a miesiac wczesniej przypomne nie bylo mnie kilka tygodni i jak wrocilem to zostaly mi 2 dni na zagranie meczow i zabraklo mi tak jak w tym miesiacu 2 mecze z ADFem...oczywiscie dostalem kare bo jakby inaczej... wg organizatorow to zadne wytlumaczenie ze nie moglem grac i tym bardziej ze zglaszalem to jeszcze na forum...a ja mysle ze kary nie powinienem dostac...no coz widocznie Wodiczko nie przepada za mna...
zapomnialem dodac ze pytalem cinka czy gra... w ostatni dzien rozegrania PL o ile sie nie myle byla to godzina 17 i odpisal ze czeka na miał i nie moze ja napisalem ze pozniej ale wiadomo jak jest weekend to nie bede siedzial w domu i czekal w nieskonczonosc na 2 mecze...
zapomnialem dodac ze pytalem cinka czy gra... w ostatni dzien rozegrania PL o ile sie nie myle byla to godzina 17 i odpisal ze czeka na miał i nie moze ja napisalem ze pozniej ale wiadomo jak jest weekend to nie bede siedzial w domu i czekal w nieskonczonosc na 2 mecze...
17 years 8 months ago #34710
by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Rezygnuje...
wypowiedziec sie.. no moge 
uwazam, ze patrzac na to co dzialo sie kiedys, to Foka zrobil naprawde dobra robote. W koncu w prawdziwej lidze mecze tez trzeba rozgrywac, choc jak wiadomo, tutaj to tylko gra . Ale... czerpiemy satysfakcje z gry - co do tego nie ulega watpliwosci. Czy ktos wygrywa non stop, czy ktos sie peta w 3 lidze
- gra bo lubi. Po to gramy. Nie zmienia to faktu, ze dobrze jest, ze rozgrywki sa ulozone, jest regulamin i mamy niemal co sezon ostatnio 100% frekwencje. Tak trzymac.
Doszly PL i PPM jako urozmaicenie rozgrywek. I bardzo dobrze, bo lige mozna zagrac szybko, a tak zawsze sie znajda dodatkowi rywale i jest o co powalczyc. W pucharach, jak w lidze, obowiazuje 100% frekwencja - w PL jest 12 dni w PPM 16 na rozegranie fazy grupowej. Malo, duzo? Mysle, ze w sam raz.
Kwestia kary dla Matiego... 3 miejsce zamiast -10 punktow to jak dla mnie troche dziwna sprawa - nie wiem dlaczego taka kara (za niecenzuralne wypowiedzi chyba, bo za PL powinno byc -10. Faktem jest to, ze nie bylo (chyba) od niego odzewu na forum ze nie moze rozegrac tych 2, spotkac cinka czy cokolwiek innego - z 2 strony cinek tez nic na forum nie wywalil. Dlatego uwazam, ze kara przesuniecia go na 3 pozycje jest nieadekwatna do czynu. -10 owszem, ew troche wiecej za powtorke...

uwazam, ze patrzac na to co dzialo sie kiedys, to Foka zrobil naprawde dobra robote. W koncu w prawdziwej lidze mecze tez trzeba rozgrywac, choc jak wiadomo, tutaj to tylko gra . Ale... czerpiemy satysfakcje z gry - co do tego nie ulega watpliwosci. Czy ktos wygrywa non stop, czy ktos sie peta w 3 lidze

Doszly PL i PPM jako urozmaicenie rozgrywek. I bardzo dobrze, bo lige mozna zagrac szybko, a tak zawsze sie znajda dodatkowi rywale i jest o co powalczyc. W pucharach, jak w lidze, obowiazuje 100% frekwencja - w PL jest 12 dni w PPM 16 na rozegranie fazy grupowej. Malo, duzo? Mysle, ze w sam raz.
Kwestia kary dla Matiego... 3 miejsce zamiast -10 punktow to jak dla mnie troche dziwna sprawa - nie wiem dlaczego taka kara (za niecenzuralne wypowiedzi chyba, bo za PL powinno byc -10. Faktem jest to, ze nie bylo (chyba) od niego odzewu na forum ze nie moze rozegrac tych 2, spotkac cinka czy cokolwiek innego - z 2 strony cinek tez nic na forum nie wywalil. Dlatego uwazam, ze kara przesuniecia go na 3 pozycje jest nieadekwatna do czynu. -10 owszem, ew troche wiecej za powtorke...
17 years 8 months ago - 17 years 8 months ago #34728
by Spankin
Replied by Spankin on topic Re: Rezygnuje...
to i ja sie wypowiem tez;]
ja tu będę bronił ligi i regulaminu, Mati dwa razy z rzędu nie wypełnił wymogu frekwencji, cytując za regulaminem:
9. Puchar Ligi
9.6. Brak 100% frekwencji jest traktowany tak samo jak w lidze. Nie rozegranie żadnego meczu minus 10 punktów. Pozostałe braki to minus 5 punktów i są stosowane ze skutkiem natychmiastowym w Lidze Polskiej.
i dalej (a de facto wcześniej)
2.3. .... (kara może być zwiększona w razie recydywy)....
chyba wszystko biało na granatowym jest napisane ;]
a co do tak dużej ilości punktów, myślę, że to sprawiedliwa kara ponieważ odjęcie 10 pkt czy nawet 20 pkt to nie byłaby żadna kara, bo Mati i tak by awansował i to zapewne z pierwszego miejsca, a istotą kary jest ukaranie, co właśnie decydenci uczynili przesuwając Matiego do baraży
no i druga sprawa naprawdę nie rozumiem, skoro Mati miałeś takie problemy z cinkiem, dlaczego nie napisałeś o tym na forum, albo nie powiedziałeś Wodiczko czy też Foce, wtedy w ogóle nie byłoby żadnego problemu
przychylam się do głosów mówiących o poprawie jakości gry w lidze i pucharach, nie ma nic bardziej denerwującego od migających się od gry albo nieobecnych przeciwników (no może lagi są równie denerwujące:)), to tylko gra, ale nie tylko dla Mnie (każdego z Nas) ale dla Nas wszystkich, patrzmy więc też szerzej na to, bo jeśli ktokolwiek będzie sobie olewał mecze, będzie też olewał swoich przeciwników i psuł im zabawę (grę)
ja tu będę bronił ligi i regulaminu, Mati dwa razy z rzędu nie wypełnił wymogu frekwencji, cytując za regulaminem:
9. Puchar Ligi
9.6. Brak 100% frekwencji jest traktowany tak samo jak w lidze. Nie rozegranie żadnego meczu minus 10 punktów. Pozostałe braki to minus 5 punktów i są stosowane ze skutkiem natychmiastowym w Lidze Polskiej.
i dalej (a de facto wcześniej)
2.3. .... (kara może być zwiększona w razie recydywy)....
chyba wszystko biało na granatowym jest napisane ;]
a co do tak dużej ilości punktów, myślę, że to sprawiedliwa kara ponieważ odjęcie 10 pkt czy nawet 20 pkt to nie byłaby żadna kara, bo Mati i tak by awansował i to zapewne z pierwszego miejsca, a istotą kary jest ukaranie, co właśnie decydenci uczynili przesuwając Matiego do baraży
no i druga sprawa naprawdę nie rozumiem, skoro Mati miałeś takie problemy z cinkiem, dlaczego nie napisałeś o tym na forum, albo nie powiedziałeś Wodiczko czy też Foce, wtedy w ogóle nie byłoby żadnego problemu
przychylam się do głosów mówiących o poprawie jakości gry w lidze i pucharach, nie ma nic bardziej denerwującego od migających się od gry albo nieobecnych przeciwników (no może lagi są równie denerwujące:)), to tylko gra, ale nie tylko dla Mnie (każdego z Nas) ale dla Nas wszystkich, patrzmy więc też szerzej na to, bo jeśli ktokolwiek będzie sobie olewał mecze, będzie też olewał swoich przeciwników i psuł im zabawę (grę)
17 years 8 months ago #34731
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Rezygnuje...
Lepiej tego ująć chyba nie można ...
- MATEUSZEK
-
Topic Author
- Visitor
-
17 years 8 months ago - 17 years 8 months ago #34736
by MATEUSZEK
Replied by MATEUSZEK on topic Re: Rezygnuje...
lepiej tego ujac nie mozna.???... wykorzystujecie fakt ze szybko zagralem cala lige i i wiecie jaka mi kare dowalic...ciekawe jakbym gral lige do 25 stycznia i dalibyscie mi kare -10 to wtedy nic by mi zagrozilo...ile punktow wywalczylem to moja sprawa obowiazuje kara -10 pkt a wy na sile juz chcecie dac mi kare...żałosne o_O... spankin wiem ze piszesz to w swoim interesie bo chcesz awansowac do 1 ligi... a nie lepiej awansowac przez wywalczenie punktow ?????!
juz nie prosze o zadne komentarze bo to jest walka z wiatrakami
Szymon Tobie dziekuje za prowadzenie ligi...zabawa byla przednia
Dzieki rowniez dla graczy z ktorymi mialem okazje sie zmierzyc w lidze
Wodiczko....jestes tu krotko i jeszcze nie pasujesz na stanowisko organizatora...takie moje skromne zdanie...
temat do zamkniecia...
juz nie prosze o zadne komentarze bo to jest walka z wiatrakami
Szymon Tobie dziekuje za prowadzenie ligi...zabawa byla przednia
Dzieki rowniez dla graczy z ktorymi mialem okazje sie zmierzyc w lidze
Wodiczko....jestes tu krotko i jeszcze nie pasujesz na stanowisko organizatora...takie moje skromne zdanie...
temat do zamkniecia...
17 years 8 months ago - 17 years 8 months ago #34740
by Spankin
Replied by Spankin on topic Re: Rezygnuje...
spankin wiem ze piszesz to w swoim interesie bo chcesz awansowac do 1 ligi
;/
skąd Ty możesz takie rzeczy wiedzieć?? przemawia przez Ciebie gorycz i szukasz wszędzie winnych, podczas gdy, spójrz prawdzie w oczy, winien jesteś tylko Ty, jakbyś mnie trochę znał to byś nie pisał takich rzeczy, bo dla mnie to SWOS to tylko i aż świetna zabawa i nic więcej (poza tym, zakładając, że mnie nie znasz - i tak nie mam raczej szans na awans...), no ale Twoja sprawa, ja piszę tylko prawdę z którą nie chcesz się pogodzić
a dalej co do punktów to znowu nie masz racji... obowiazuje kara -10 pkt a wy na sile juz chcecie dac mi kare - specjalnie wkleiłem w poprzednim poście cytat z regulaminu dotyczący faktu, iż w przypadku recydywy kara może ulec zwiększeniu, i zgodnie z regulaminem uległa
;/
skąd Ty możesz takie rzeczy wiedzieć?? przemawia przez Ciebie gorycz i szukasz wszędzie winnych, podczas gdy, spójrz prawdzie w oczy, winien jesteś tylko Ty, jakbyś mnie trochę znał to byś nie pisał takich rzeczy, bo dla mnie to SWOS to tylko i aż świetna zabawa i nic więcej (poza tym, zakładając, że mnie nie znasz - i tak nie mam raczej szans na awans...), no ale Twoja sprawa, ja piszę tylko prawdę z którą nie chcesz się pogodzić
a dalej co do punktów to znowu nie masz racji... obowiazuje kara -10 pkt a wy na sile juz chcecie dac mi kare - specjalnie wkleiłem w poprzednim poście cytat z regulaminu dotyczący faktu, iż w przypadku recydywy kara może ulec zwiększeniu, i zgodnie z regulaminem uległa
- PIOOTREK86
-
- User is blocked
-
Less
More
- Thank you received: 0
17 years 8 months ago #35153
by PIOOTREK86
Replied by PIOOTREK86 on topic Re: Rezygnuje...
To ja sie wypowiem, osoba, ktora z kary Matiego nie ma nic korzysci
Mati, regulamin jest jasno napisany, a zgloszenie do ligi oznacza zapoznanie i akceptacja jego. Miales problem z Cinkiem, wystarczyl jeden post. Dlugo jestes , powinienes wiedziec. Nie mozesz myslec ze skoro jestes juz tyle czasu tutaj i zawsze miales 100% frekwencji to mozesz olewac mecze o jakto napisales pietruszke, chociaz w przypadku wygranej podwujnej cinka w PL to on by awansowal
Nie masz co sie czepiac organizatorow, oni przestrzegaja regulaminu i chwala im za to 
Bo ja jestem zwolennikiem 100%frekwencji, bo tylko wtedy mozna sie cieszyc z awansu z gry a nie z powodu ze mialem 8 meczow wiecej niz przeciwnik ;]

Bo ja jestem zwolennikiem 100%frekwencji, bo tylko wtedy mozna sie cieszyc z awansu z gry a nie z powodu ze mialem 8 meczow wiecej niz przeciwnik ;]
Time to create page: 0.476 seconds