Re: Puchar Polski - Maj 2005

More
17 years 9 months ago #33296 by dzem
Jeśli ktoś uważnie przypatrywał się historii Pucharów Polski Online, to na pewno zauwazył lukę w miejscu 2. edycji.
Po rozmowach ze świadkami, pogrzebaniu na ss.de i głębokiej hipnozie udało mi się ustalić co następuje. 2 edycja miała odbyć się 25 maja 2005 roku.
Dzień o tyle pamiętny, ze Dudek potanczyl z Milanem wtedy;-)
Puchar mial poczatkowo rozpoczac sie o 21, po skojarzeniu faktu Ligi Mistrzow, mielismy sie spotkac o 23, jednak los spłatał psikusa i finał LM się przedlużył. Jeśli ktoś miał podczas oglądania meczu dostęp do piwa to korzystał w duzej ilosci.. okazja byla:D no i niewielu dotarlo na #sensible wieczorem. Puchar sie nie odbył i luka istnieje do dziś.

Można by w miejscu 2-go Puchar Polski jako zwycięzcę podać Dudka, ale ciekawszą opcją wydaje się być zorganizowanie tego Pucharu ponownie.
Razem z Foką postanowiliśmy, że udział w nim będzie nagrodą za frekwencję i angażowanie się w grę w lidze. Krótko mowiąc: Udział w 2. Pucharze Polski* weźmie 16 graczy, którzy najszybciej rozegrają swoje spotkania w lidze w styczniu. Puchar odbędzie się w pierwszy czwartek lutego, czyli 7.02.2008.

Będę na bieżąco monitorował graczy, którzy kończą ligę, ale dla pewności proponuję przesyłać do mnie informację o rozegraniu wszystkiego. Więcej informacji wkrótce.

Powodzenia i nie stratujmy się w wyścigu po udział w tym prestiżowym turnieju;-)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 9 months ago #33309 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Puchar Polski - Maj 2005
Świetny pomysł - czas uzupełnić historię.

More
17 years 9 months ago #33321 by Wodiczko
Inicjatywa zacna jak najbardziej :)

More
17 years 9 months ago #33325 by Intermario

Jeśli ktoś uważnie przypatrywał się historii Pucharów Polski Online, to na pewno zauwazył lukę w miejscu 2. edycji.
Po rozmowach ze świadkami, pogrzebaniu na ss.de i głębokiej hipnozie udało mi się ustalić co następuje. 2 edycja miała odbyć się 25 maja 2005 roku.
Dzień o tyle pamiętny, ze Dudek potanczyl z Milanem wtedy;-)
Puchar mial poczatkowo rozpoczac sie o 21, po skojarzeniu faktu Ligi Mistrzow, mielismy sie spotkac o 23, jednak los spłatał psikusa i finał LM się przedlużył. Jeśli ktoś miał podczas oglądania meczu dostęp do piwa to korzystał w duzej ilosci.. okazja byla:D no i niewielu dotarlo na #sensible wieczorem. Puchar sie nie odbył i luka istnieje do dziś.

Można by w miejscu 2-go Puchar Polski jako zwycięzcę podać Dudka, ale ciekawszą opcją wydaje się być zorganizowanie tego Pucharu ponownie.
Razem z Foką postanowiliśmy, że udział w nim będzie nagrodą za frekwencję i angażowanie się w grę w lidze. Krótko mowiąc: Udział w 2. Pucharze Polski* weźmie 16 graczy, którzy najszybciej rozegrają swoje spotkania w lidze w styczniu. Puchar odbędzie się w pierwszy czwartek lutego, czyli 7.02.2008.

Będę na bieżąco monitorował graczy, którzy kończą ligę, ale dla pewności proponuję przesyłać do mnie informację o rozegraniu wszystkiego. Więcej informacji wkrótce.

Powodzenia i nie stratujmy się w wyścigu po udział w tym prestiżowym turnieju;-)

Jakby to była SEGA to pewnie by sie odbyl ;)

More
17 years 9 months ago #33363 by Wirus2
Replied by Wirus2 on topic Re: Puchar Polski - Maj 2005
SEGA, taah ;p

More
17 years 9 months ago #33380 by Lord Pablo
hehe cool :)

More
17 years 8 months ago #34163 by paczek
Replied by paczek on topic Re: Puchar Polski - Maj 2005
3 Liga grupa C skończona, PPM grupa D skończona (awans) :D

Zgłaszam się do Pucharu ;)

More
17 years 8 months ago #34236 by Spankin
ja już skończyłem także, druga liga grupa B i bardzo bym chciał zagrać ten puchar, ale nie wiem czy będę mógł, nie wiem po prostu co będzie za te 3 tygodnie, jeśli nie będę mógł to dam tu znać, coby miejsca nie zajmować ;]

More
17 years 8 months ago #34238 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Puchar Polski - Maj 2005
Lukasz Pogon i Mati już zakończyli

More
17 years 8 months ago #34251 by PIOOTREK86
wlasnie przed chwilka zakonczylem zmagania w II lidze gr A i chce wyrazic chec uczestniczenia w PP 7mego lutego

Time to create page: 0.226 seconds