Re: Puchar Ligi Polskiej - Grudzień 2010
14 years 9 months ago #95390
by ulg81
Replied by ulg81 on topic Re: Puchar Ligi Polskiej - Grudzień 2010
Foka nie zrozumiałeś chyba dobrze tego co ja i Paczek napisaliśmy, chodziło nam tylko o to że zawsze chciałeś żeby jak najwięcej osób dograło i jak najwięcej ludzi było w lidze a teraz napisałeś o tej motywacji w pl gdy został CI jeden mecz do zagrania...
O tym ze byles w Święta też nie zapomniałem i napisałem w swoim poście, poza tym napisałeś że każde zwycięstwo z Toba jest podważane ze względu na lagi itd, nie wiem czy przypominasz sobie nasze mecze w 1/8 pl, gdzie lagi były spore, fps 44 a mimo to nie narzekałem, pogratulowałem i życzyłem powodzenia dalej, więc nie wszyscy.
Na koniec, jak dla mnie sprawa pl na dzień dzisiejszy wygląda następująco:
złoto dla Błażeja, srebro - ani FOka ani Bobbie, brąz Patryk, czekam teraz na stanowisko Prezesa lub Vice i jeżeli tak może zostać to ja tak to widzę, jeżeli nie to Foki do gry na siłę nie zmusimy i w finale z Błażejem zagra Bobbie (i czy zagra czy nie to jego sprawa), a brąz walkowerem zostaje u Patryka. To chyba tyle tego smutnego końca 2010 roku...
O tym ze byles w Święta też nie zapomniałem i napisałem w swoim poście, poza tym napisałeś że każde zwycięstwo z Toba jest podważane ze względu na lagi itd, nie wiem czy przypominasz sobie nasze mecze w 1/8 pl, gdzie lagi były spore, fps 44 a mimo to nie narzekałem, pogratulowałem i życzyłem powodzenia dalej, więc nie wszyscy.
Na koniec, jak dla mnie sprawa pl na dzień dzisiejszy wygląda następująco:
złoto dla Błażeja, srebro - ani FOka ani Bobbie, brąz Patryk, czekam teraz na stanowisko Prezesa lub Vice i jeżeli tak może zostać to ja tak to widzę, jeżeli nie to Foki do gry na siłę nie zmusimy i w finale z Błażejem zagra Bobbie (i czy zagra czy nie to jego sprawa), a brąz walkowerem zostaje u Patryka. To chyba tyle tego smutnego końca 2010 roku...
The topic has been locked.
14 years 9 months ago #95392
by paczek
Replied by paczek on topic Re: Puchar Ligi Polskiej - Grudzień 2010
Zrób złoto Błazej, a o srebro niech zagra Patryk z Bobbim.
14 years 9 months ago #95397
by ulg81
więc gramy jak oznajmił Prezes
14 years 9 months ago #95398
by paczek
Replied by paczek on topic Re: Puchar Ligi Polskiej - Grudzień 2010
vice
14 years 9 months ago #95399
by ulg81
jak zwał tak zwał, jeden bat

- bobbiebobras
-
- Administrator
-
Less
More
- Thank you received: 0
14 years 9 months ago #95407
by bobbiebobras
Replied by bobbiebobras on topic Re: Puchar Ligi Polskiej - Grudzień 2010
hahaha jasne Foka wszyscy sa smieszni tylko nie Ty
o czym Ty pierdolisz ? Nic nie pisalem ze wygrales nie zalsuzenie co Ty za bzdury wypisujesz
ale wiem status Gwiazdy i czlowieka stazem najdluzszego i przypisujacemu sobie najwiecej rzeczy w swosie robi swoje
teraz Ty w tym poscie piszesz jaki to Ty niby jestes wiecznie poszkodowany ze po kazdym meczu kazdy Ci zarzuca ze nieslusznie wygrales sory Foka ale co Ty pierdolisz
naprawde smieszny jestes w tym co piszesz
a nie zauwazyles jak kazdy Ci idzie na reke czy w lidze jak prosisz o zwolnienia z progow o dogrywanie ligi w dwa dni swego czasu co uwazam zadnej innej osobie by to nie przeszlo
i pozniej glupie usmiechu i teksty na koniec 
Kolejan sprawa jestes na Mircu nie po raz pierwszy i ostatni i wisisz zwyczajni pisze sie do Ciebie a Ty nie odpisujesz nie wiem moze kazdy boi sie odezwac w tej sprawie ale Ty grasz tylko po 23 i nawet ja kjestes to milczysz i sory ale nie bedzie kazdy czekal az jasnie Pan podejdzie i bedzie mial czas odpisac i zagrac bo mu akurat pasuje
NIe ma Cie przy kompie to nie wchodz albo zrob se off a nie kazdy ma czekac az podejdziesz bo pojawiasz sie raz wieczorem na dzien..
Ale naprawdę te Wasze posty pod moim adresem są niesprawiedliwe, nietrafione, ale i śmieszne bo niewiele mają wspólnego z prawdą i podważają wszystko to, co do tej pory zrobiłem ...... tu to sie usmialem to lez naprawde zalisz sie Foka czy co jak male dziecko
? Jasne T ywiecznie masz racje jestes nie omylny i bez bledu i jak ktos cos napisze to niby jakim prawem przeciez ja tyle rzeczy zrobilem jak mozecie 
Naprawde to zal patrzec jak sie zakrywasz tym wszystkim a teraz robisz sobie przerwe jakby nigdy nic
i jakie moje zachowanie zostalo przemilczane ? odpisales mi po 2 godz czy gramy Pl wiec zagralismy swoja droga jak dla ciebie to bylo dobre warunki to prosze Cie
juz po 3 akcjach pierwszych pisalem ze zjebane warunki sa ale gralem bo niby kiedy indziej mozna zagrac jak sie pojawiasz raz i jeszcze trzeba czekac na szefuncia
pozniej mi sie juz odechcialo grac w tych coraz gorszych lagach i powiedzialem wpisz sobie v.o 3-0 a Ty wyszedles z fochem jebnales posta i tyle
a teraz sie tlumaczysz na lewo i prawo 

Kolejan sprawa jestes na Mircu nie po raz pierwszy i ostatni i wisisz zwyczajni pisze sie do Ciebie a Ty nie odpisujesz nie wiem moze kazdy boi sie odezwac w tej sprawie ale Ty grasz tylko po 23 i nawet ja kjestes to milczysz i sory ale nie bedzie kazdy czekal az jasnie Pan podejdzie i bedzie mial czas odpisac i zagrac bo mu akurat pasuje

Ale naprawdę te Wasze posty pod moim adresem są niesprawiedliwe, nietrafione, ale i śmieszne bo niewiele mają wspólnego z prawdą i podważają wszystko to, co do tej pory zrobiłem ...... tu to sie usmialem to lez naprawde zalisz sie Foka czy co jak male dziecko

Naprawde to zal patrzec jak sie zakrywasz tym wszystkim a teraz robisz sobie przerwe jakby nigdy nic

i jakie moje zachowanie zostalo przemilczane ? odpisales mi po 2 godz czy gramy Pl wiec zagralismy swoja droga jak dla ciebie to bylo dobre warunki to prosze Cie

14 years 9 months ago #95485
by Wodiczko
Replied by Wodiczko on topic Re: Puchar Ligi Polskiej - Grudzień 2010
ja się przychylam do słÃ³w Pączka. gra Bobbie z Patrykiem o srebro. A Foka - shame on You

- bobbiebobras
-
- Administrator
-
Less
More
- Thank you received: 0
14 years 9 months ago #95490
by bobbiebobras
Replied by bobbiebobras on topic Re: Puchar Ligi Polskiej - Grudzień 2010
4-1 patryksl