Rzeszow Offline [INFO]
- Blazej_Bdg
-
- Premium Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 10 months ago #109720
by Blazej_Bdg
Replied by Blazej_Bdg on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
no ja chętnie pojadę
Tak jak wcześniej mówiłem - mam fajne połączenie do wrocławia w piątek i byłbym ok. 12. A dalej nie wiem. Powrót dla mnie obojętnie, zawsze coś wykombinuje
Please Log in or Create an account to join the conversation.
13 years 10 months ago #109722
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
O której Wy ze Śląska chcecie startować?
Co do pomysłu Bobbiego to Dzem móił, że osób może być więcej bo jeszcze ktoś z Rzeszowa i generalnie ja nie wiem czy nie chciałbym zostać do niedzieli rano bo może po turnieju w sobotę wieczorem wyskoczył bym do Lublina i z rana po Was przyjechał
Chociaż jak wszyscy wolą wracać w sobotę to oczywiście się dostosuję.
Co do pomysłu Bobbiego to Dzem móił, że osób może być więcej bo jeszcze ktoś z Rzeszowa i generalnie ja nie wiem czy nie chciałbym zostać do niedzieli rano bo może po turnieju w sobotę wieczorem wyskoczył bym do Lublina i z rana po Was przyjechał
Chociaż jak wszyscy wolą wracać w sobotę to oczywiście się dostosuję.
13 years 10 months ago #109725
by dzem
Replied by dzem on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
jak na razie lista to 10 osob grajacych + kibice;) jesli do tego dolaczy ibenolos, ktory ma rzut klawiatura do rzeszowa, to bedzie 11 osob i rozegranie grup chwile zajmie;)
poza tym jest jeszcze konkurencja w chlejoff;)
nikogo do niczego nie zmuszam, bo kazdy ma swoje plany itd. ale ja zostaje do niedzieli i Wam tez tak radze:P
poza tym jest jeszcze konkurencja w chlejoff;)
nikogo do niczego nie zmuszam, bo kazdy ma swoje plany itd. ale ja zostaje do niedzieli i Wam tez tak radze:P
13 years 10 months ago #109731
by gomi
Replied by gomi on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Foka: to zależy o której Wy możecie wyjechać z Wrocka. Z tego co mi wiadomo to my moglibyśmy być gotowi gdzieś na 18-18:30.
13 years 10 months ago #109732
by Foka
No czyli ja muszę o 15 wyjechać. Nie ma problemu. A co Wy sądzicie o powrocie w niedziele rano czy w sobotę?
13 years 10 months ago #109733
by xflea
Replied by xflea on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
ja najwcześniej będę w stanie wyjechać z Bielska ok. 17. normalnie do Katowic to jakieś pół godziny, ale przy obecnej pogodzie i robotach na trasie będzie na pewno więcej
jeżeli chodzi o sugestię dzema to ja się nastawiam na powrót w niedzielę. skoro i tak już jest weekend zarezerwowany na swosa to nie ma sensu się silić na powrót w sobotę
kolejna sprawa - jak widzicie podróż razem z bagażami i amigami jeśli zbierze się nas 5 osób?
jeżeli chodzi o sugestię dzema to ja się nastawiam na powrót w niedzielę. skoro i tak już jest weekend zarezerwowany na swosa to nie ma sensu się silić na powrót w sobotę
kolejna sprawa - jak widzicie podróż razem z bagażami i amigami jeśli zbierze się nas 5 osób?
13 years 10 months ago #109736
by gomi
Replied by gomi on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Ja pracę będę kończył o 14, więc się dostosuje do wyjazdu, a jeśli chodzi o powrót to jestem za Niedzielą.
Xflea: u mnie jest ten Twój mały tv...nie wiem czy będziesz go chciał teraz odebrać czy nie? Ja myślę, że 3 zestawy na miejscu musimy mieć. Dzemik, jak tam u Ciebie ze sprzętem? Co będzie potrzebne?
Xflea: u mnie jest ten Twój mały tv...nie wiem czy będziesz go chciał teraz odebrać czy nie? Ja myślę, że 3 zestawy na miejscu musimy mieć. Dzemik, jak tam u Ciebie ze sprzętem? Co będzie potrzebne?
13 years 10 months ago #109739
by dzem
Replied by dzem on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
myslalem o zestawie 2x amiga i 2x pc.
Jednostki:
Amiga od Foki
Amiga od Xflea
PC ode mnie
brakuje jednego PC
Mam:
2x monitory z euro
2x monitor PC
Moge zalatwic wiecej.
Myslalem o grze na 2 stanowiskach, chocby ze wzgledu na ilosc miejsca, ale 3 amiga moze byc dobrym pomyslem i powinna sie zmiescic, o ile ktos jeszcze przywiezie. Problemem bedzie ilosc Waszego bagazu jesli w 5 osob bedziecie jechac.
Zeby Was nei zapychac, to te dwie amigi i jednostka PC by wystarczyly (ten jeden PC bede jeszcze kombinowal, zeby Wam ulzyc
okablowanie i kontrolery to osobny temat, z ktorym pewnie bede dzwonil do czesci, zeby niczego nie zabraklo
Jednostki:
Amiga od Foki
Amiga od Xflea
PC ode mnie
brakuje jednego PC
Mam:
2x monitory z euro
2x monitor PC
Moge zalatwic wiecej.
Myslalem o grze na 2 stanowiskach, chocby ze wzgledu na ilosc miejsca, ale 3 amiga moze byc dobrym pomyslem i powinna sie zmiescic, o ile ktos jeszcze przywiezie. Problemem bedzie ilosc Waszego bagazu jesli w 5 osob bedziecie jechac.
Zeby Was nei zapychac, to te dwie amigi i jednostka PC by wystarczyly (ten jeden PC bede jeszcze kombinowal, zeby Wam ulzyc
okablowanie i kontrolery to osobny temat, z ktorym pewnie bede dzwonil do czesci, zeby niczego nie zabraklo
13 years 10 months ago #109741
by xflea
Replied by xflea on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
telewizor niech leży na razie
weźcie może jeszcze jedną amigę
weźcie może jeszcze jedną amigę
13 years 10 months ago #109742
by Foka
Ja biorę dwie amigi swoją i dzema. O której chcecie startować z Rzeszowa do domu?
Time to create page: 0.294 seconds