Re: Időpontegyeztetés és minden más, ami magyar swos
- szesezsek
- Visitor
12 years 1 week ago #114080
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Időpontegyeztetés és minden más, ami magyar swos
Sziasztok teljesen jó.
Nekem annyi jött közbe hogy szombaton dolgozok. Vagy meló után buszra ülök és előtettek odaérek. Vagy a haverral megyek és ti esetleg fel tudjátok venni Abel-t. Akkor italt mindenki hoz. Abellal én a sört lekottáztam tehát ő ne vegyen. Kaja: Tesóm hoz étlapot és kiválasztjuk majd elhozza. Estére reggelre ha jó klasszikus kenyér felvágott komináció. Mikor szeretnétek vasárnap visszaindulni? A haver 13 körül menne....(természetesen nekünk nem kell akkor)
Amint a tv techinikai részét megtudom leírom az xbox miatt. Kérlek írjátok hogy ki mit gondol hogy tudjam továbbítani.
Köszi. Sziasztok.
Nekem annyi jött közbe hogy szombaton dolgozok. Vagy meló után buszra ülök és előtettek odaérek. Vagy a haverral megyek és ti esetleg fel tudjátok venni Abel-t. Akkor italt mindenki hoz. Abellal én a sört lekottáztam tehát ő ne vegyen. Kaja: Tesóm hoz étlapot és kiválasztjuk majd elhozza. Estére reggelre ha jó klasszikus kenyér felvágott komináció. Mikor szeretnétek vasárnap visszaindulni? A haver 13 körül menne....(természetesen nekünk nem kell akkor)
Amint a tv techinikai részét megtudom leírom az xbox miatt. Kérlek írjátok hogy ki mit gondol hogy tudjam továbbítani.
Köszi. Sziasztok.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- szesezsek
- Visitor
12 years 1 week ago #114081
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Időpontegyeztetés és minden más, ami magyar swos
Most skypeoltam tesómmal. Ebben a pillanatban fikszáltunk mindent. Scart bemenet van a tv-. Minden ok amit leírtam és a válasz: Anyósa rosszul van mennie kell.
Csak annyit kell tudni olyan mint a gagyi mamiba a mami. Elég testes. Remélem nem most lesz vmi komoly gond mert akkor sógórnőm biztos kilesz és le kell fújnom. Most szakad rólam a víz. De erre nem is gondolok. Ha többet megtudok,írok. Sziasztok
Csak annyit kell tudni olyan mint a gagyi mamiba a mami. Elég testes. Remélem nem most lesz vmi komoly gond mert akkor sógórnőm biztos kilesz és le kell fújnom. Most szakad rólam a víz. De erre nem is gondolok. Ha többet megtudok,írok. Sziasztok
- szesezsek
- Visitor
12 years 1 week ago #114087
by szesezsek
Orosházán a korházban van a mama. Rákérdeztem. Nem kell lefújni!
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
- Thank you received: 0
12 years 1 week ago #114091
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Időpontegyeztetés és minden más, ami magyar swos
Már éppen kezdtem gondolkodni a B-terven.
Szombaton te mikor érsz oda? Ne vegyünk föl?
Szombaton te mikor érsz oda? Ne vegyünk föl?
12 years 1 week ago #114104
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Időpontegyeztetés és minden más, ami magyar swos
Szerintem esténként nézzünk be a chatre egyeztetni.
12 years 1 week ago #114105
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Időpontegyeztetés és minden más, ami magyar swos
Srácok, az a helyzet, hogy az előbb hívott a nejem, hogy vki belecsúszott és összetörte a kocsink. Szerencsére nem sérültek meg. Egyelőre nem tudom, hogy mi lesz így hétvégén.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
12 years 1 week ago #114114
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Időpontegyeztetés és minden más, ami magyar swos
Hű bazz. Elsőre meg is ijedtem, de látom baja nem esett senkinek. Ú.
Majd...
Majd...
- szesezsek
- Visitor
12 years 6 days ago #114126
by szesezsek
Sziasztok! Én is örömmel olvasom hogy a baj ellenére személy nem sérült meg. Várom a fejleményeket. Annyi van hogy a haver később focizik, tehát Abelért nem tud menni
Sziasztok!
Sziasztok!
12 years 6 days ago #114140
by bromberg
Sziasztok!
Este találkozzunk a chaten kb 9-10 között, ott mindent megbeszélünk. Alapvetően tudok menni így is, csak újra kell tervezni a szombati/vasránapi menetrendet.
Üdv,
brom
Este találkozzunk a chaten kb 9-10 között, ott mindent megbeszélünk. Alapvetően tudok menni így is, csak újra kell tervezni a szombati/vasránapi menetrendet.
Üdv,
brom
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
12 years 6 days ago #114145
by dimetrodon
Zsolti sajnos nem tud jönni, kapott egy munkát, ami elég jól jött neki, hosszabb munkanélküliség után nem mondhatott nemet. Elégé sajnálta.
Megpróbálok este benézni.
---
Kicsit el van átkozva a dolog. Autó, esküvő, meccs, még Szesz is dolgozik. Nagyon halkan ne fontoljuk meg a halasztást?
Megpróbálok este benézni.
---
Kicsit el van átkozva a dolog. Autó, esküvő, meccs, még Szesz is dolgozik. Nagyon halkan ne fontoljuk meg a halasztást?
Time to create page: 0.195 seconds