- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 6 months ago #102950
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
A nyár valakinek több munkát hoz, de talán lesz pihenőidő is. Ezt kihasználva megpróbálok egy (utolsó) kezdeményezést tenni, hogy a valaha érdeklődő, de idő hiányában elmaradó barátainkat reaktiváljam. Ezért a köv. levelet küldtem ki Dinnyének, Davkasnak, Apetournak, sőt Ãrok Koolnak is.
Sziasztok!
Az utóbbi hónapokban sajnos ritkábban játszottunk online Sennsible Soccert, leginkább egyáltalán nem. Ennek ezer oka lehet.
Mindenesetre, ha azért nem játszottatok, mert nem volt időtök, akkor most itt egy kisebb lehetőség!
A nyári VB és szabik miatt a következő szezon kétszer lassabb lesz, azaz 2 hónapos, mind nemzetközi, mind hazai szinten, Ãgy pl. az NB1-es meccsek lejátszására is ott a teljes július-augusztus.
Tehát, ha eddig az idő volt a korlát, akkor itt az idő csatlakozni!
Egyébként pedig, ha bármi kérdés, kérés, ötlet van, ami mentén gyakrabban játszhatunk, más időbeosztás, rendszer stb. akkor örömmel fogadjuk!
Szeszesek, neked volt 1 v. 2 haverod. Szuszika néven pl. talán? Ãrj neki, ezt vagy sajátot.
Bromberg, neked is sokszor volt szó a haverodról, Moriath (ha jól rémlik a neve). Te is tehetsz egy próbát!
AX, és mindenki gondolja még végig!
A videók jól jöhetnek a tech. gondok kapcsán.
Egyébként én ezennel felhagytam - majd 1 év után - a fenti pacákok rendszeres izgatásával. Ha jönnek, akkor persze nagyon fogok örülni, de nem fogom őket támadni ezzel.
Sziasztok!
Az utóbbi hónapokban sajnos ritkábban játszottunk online Sennsible Soccert, leginkább egyáltalán nem. Ennek ezer oka lehet.
Mindenesetre, ha azért nem játszottatok, mert nem volt időtök, akkor most itt egy kisebb lehetőség!
A nyári VB és szabik miatt a következő szezon kétszer lassabb lesz, azaz 2 hónapos, mind nemzetközi, mind hazai szinten, Ãgy pl. az NB1-es meccsek lejátszására is ott a teljes július-augusztus.
Tehát, ha eddig az idő volt a korlát, akkor itt az idő csatlakozni!
Egyébként pedig, ha bármi kérdés, kérés, ötlet van, ami mentén gyakrabban játszhatunk, más időbeosztás, rendszer stb. akkor örömmel fogadjuk!
Szeszesek, neked volt 1 v. 2 haverod. Szuszika néven pl. talán? Ãrj neki, ezt vagy sajátot.
Bromberg, neked is sokszor volt szó a haverodról, Moriath (ha jól rémlik a neve). Te is tehetsz egy próbát!
AX, és mindenki gondolja még végig!
A videók jól jöhetnek a tech. gondok kapcsán.
Egyébként én ezennel felhagytam - majd 1 év után - a fenti pacákok rendszeres izgatásával. Ha jönnek, akkor persze nagyon fogok örülni, de nem fogom őket támadni ezzel.
The topic has been locked.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 6 months ago #102997
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Bromberg! Az ASL2-es topikban Pedrito a téma. Szerintem korrekt lenne leÃrni, ami nálad történt!
13 years 6 months ago #103012
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Szerintem ez még semmi, nem akar játszani.
Moraith-ot többször kérdeztem, sajnos nem jön,
Moraith-ot többször kérdeztem, sajnos nem jön,
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 6 months ago #103041
by dimetrodon
Azért nagyon fura választ adott most is. Szóval én leÃrnám. De persze, ahogy érzed.
- szesezsek
- Visitor
13 years 6 months ago #103077
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Sziasztok. Rákérdezek. Az új beregisztrálók jelentkeztek vissza. A knix15 biztos a hattrick.orgró jött be de nem tudom hogy ezzel ki is fújt e vagy segÃtségre vár.
Én most csumára el leszek havazva de mindent megteszek. Lehet amott Ãrok neki ha kell segÃtek is.
Hajrá Magyarok! Most épp 22.27 van és reggel 6 ig húzom az igát
sziasztok
Én most csumára el leszek havazva de mindent megteszek. Lehet amott Ãrok neki ha kell segÃtek is.
Hajrá Magyarok! Most épp 22.27 van és reggel 6 ig húzom az igát
sziasztok
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 6 months ago #103099
by dimetrodon
Asszem Hawkz levelezett vele, majd mondja. Nálam is van most 2 jelentkező.
És van 2 új videó:
www.youtube.com/view_play_list?p=8BF603FB6460686D (bár nektek továbbra se lesz benne sok újdonság : )
És van 2 új videó:
www.youtube.com/view_play_list?p=8BF603FB6460686D (bár nektek továbbra se lesz benne sok újdonság : )
- Abelxavier
- Premium Member
Less
More
13 years 6 months ago #103109
by Abelxavier
Replied by Abelxavier on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
MK hihetetlen elődöntő. 2-2 tizikkel Szeszesek - Abelxavier 28-27 )))))))))
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. www.kepfeltoltes.hu
- Rock and Roll
- Moderator
Less
More
- Thank you received: 1
13 years 6 months ago #103110
by Rock and Roll
Replied by Rock and Roll on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
WOW!
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 6 months ago #103129
by dimetrodon
Atyám!!!
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Time to create page: 0.268 seconds