- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 6 months ago #101978
by dimetrodon
Folytatás innen:
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=21992.0
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=21992.0
The topic has been locked.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 6 months ago #102049
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Flegby nem tudta vállalni a nemzetközi szereplést (tök jó, hogy legalább NB1-re jött/jön!)
Ãgy mind az 5-en indulunk! Durva egy hónap
Bromberggel az ISSF-ben igyekszünk pontot csÃpni, a három bajnok pedig a BL-ben vitézkedik! (Köszi srácok, hogy szereztetek nekem helyet!
Ãgy mind az 5-en indulunk! Durva egy hónap
Bromberggel az ISSF-ben igyekszünk pontot csÃpni, a három bajnok pedig a BL-ben vitézkedik! (Köszi srácok, hogy szereztetek nekem helyet!
13 years 6 months ago #102050
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Remélem, hogy idén könnyebb sorsolásunk lesz az issf-ben.
A májusi asl2 is brutál volt, most júniusban még durvább lesz, ahogy néztem a résztvevőket. Most abszolút nem tudom megjósolni, hogyan végzek (áprilisban a feljutásban biztos voltam, májusban pedig a kiesésben), benne van a feljutás és a kiesés is, a legvalószÃnűbb persze a középmezőny.
Az élő magyar bajnokság időpontjára vannak már tervek? A várnai vb-re kellene pólót készÃtenünk, összeköthetnénk az idei magyar bajnokságra készülő pólókkal (ha van rá igény a többiek részéről).
A májusi asl2 is brutál volt, most júniusban még durvább lesz, ahogy néztem a résztvevőket. Most abszolút nem tudom megjósolni, hogyan végzek (áprilisban a feljutásban biztos voltam, májusban pedig a kiesésben), benne van a feljutás és a kiesés is, a legvalószÃnűbb persze a középmezőny.
Az élő magyar bajnokság időpontjára vannak már tervek? A várnai vb-re kellene pólót készÃtenünk, összeköthetnénk az idei magyar bajnokságra készülő pólókkal (ha van rá igény a többiek részéről).
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 6 months ago #102054
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Tényleg erősebb lett, mert én kiestem Brutál volt, jellemző, hogy kik nem tudtak feljutni! Azért maradj bent, de még az sem lesz triviális!
- szesezsek
- Visitor
13 years 6 months ago #102087
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Kupa döntő Szeszesek - Hawkz 2-0
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 6 months ago #102120
by dimetrodon
Szesz!
Rákérdeztem az esetedre, amikor határidőn túl játszottak. Rock Roll válaszolt a szerevzők nevében, kb. a következőt:
- Először is megköszönte, hogy te lenyomtad a rosszkörülmények ellenére is.
- Majd elnézést kért, mondván, hogy ez a szervezők hibája. Sajnos ő most nem ért rá zérni az adott kört (tudom, hogy beteg volt a lánya) és a többiekkel nem sikerült leegyeztetni, hogy csinálják.
- Úgy vette, hogy ez az eset most egy jó figyelemzetetés volt számukra.
Valamint javasolta, hogy ha valaki technikai okból nem tud játszani, az postoljon a topikon, mert akkor nincs bütetés, és akár kaphat plusz napot is.
Rákérdeztem az esetedre, amikor határidőn túl játszottak. Rock Roll válaszolt a szerevzők nevében, kb. a következőt:
- Először is megköszönte, hogy te lenyomtad a rosszkörülmények ellenére is.
- Majd elnézést kért, mondván, hogy ez a szervezők hibája. Sajnos ő most nem ért rá zérni az adott kört (tudom, hogy beteg volt a lánya) és a többiekkel nem sikerült leegyeztetni, hogy csinálják.
- Úgy vette, hogy ez az eset most egy jó figyelemzetetés volt számukra.
Valamint javasolta, hogy ha valaki technikai okból nem tud játszani, az postoljon a topikon, mert akkor nincs bütetés, és akár kaphat plusz napot is.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 6 months ago #102121
by dimetrodon
Mikor legyen a Ligakupa?
13 years 6 months ago #102126
by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Sziasztok!
Javaslataim a június ligakupa időpontjára:
június 18. (szombat), június 24. (péntek), június 25. (szombat)
Javaslataim a június ligakupa időpontjára:
június 18. (szombat), június 24. (péntek), június 25. (szombat)
- Abelxavier
- Premium Member
Less
More
13 years 6 months ago #102164
by Abelxavier
Replied by Abelxavier on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Hali. Beteg vagyok, hétvégén leszek.
A kupa 18-ai kivétellel jó lesz nekem egyelőre úgy néz ki.
Ãœdv!
A kupa 18-ai kivétellel jó lesz nekem egyelőre úgy néz ki.
Ãœdv!
13 years 6 months ago #102176
by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
sziasztok, ebben a hónapban is kampány szerűen nyomnám a meccseimet, remélem sikerül!
asszem az egyik jó időpont a ligakupa estéje lesz, akkor mindenki itt van (azon viszont én nem indulok most sem)
asszem az egyik jó időpont a ligakupa estéje lesz, akkor mindenki itt van (azon viszont én nem indulok most sem)
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. június
Time to create page: 0.197 seconds