Re: Közös PC-s karrier
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 10 months ago #98537
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Közös PC-s karrier
Basszus Sparta Praha, ez már majdnem a Slavia!!!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
13 years 10 months ago #98538
by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Közös PC-s karrier
Jól rémlik és nagyon furcsa.
Főleg az első pár meccsen szenvedtem rendesen.
Mintha egy teljesen más játékkal játszanék, szóval ki kell tapasztalni, hogy milyen figurákkal lehet operálni.
Viszont az ellenfelek meglehetősen sutának tűntek.
Főleg az első pár meccsen szenvedtem rendesen.
Mintha egy teljesen más játékkal játszanék, szóval ki kell tapasztalni, hogy milyen figurákkal lehet operálni.
Viszont az ellenfelek meglehetősen sutának tűntek.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 10 months ago #98539
by dimetrodon
Legalább megtudod milyen volt nekünk először az Amiga
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 10 months ago #98545
by dimetrodon
Ãtveszem!
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 10 months ago #98546
by dimetrodon
Újabb szankció lesz, mert Nicsenkó nem volt az eladó játékosok listáján! Ejnye, nem vagytok elég xenofóbok! Tessék figyelni a finom részletekre
Egy sztárigazolással kezdtem:
Egy sztárigazolással kezdtem:
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 10 months ago #98547
by dimetrodon
Hajszán helyén komoly termelődés Győrben: Toronicza József RW, 450K, SCV, kiváló adottságok, Baranyában jól csengő név!
Na, jöjjön a foci, először a Vasas ellen.
Na, jöjjön a foci, először a Vasas ellen.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 10 months ago #98548
by dimetrodon
Vasas
8. perc, Preisinger szétrúgják, Kenő szétrúgja a hálót, 1-0 ide. Jó érzés, hogy jöhet Tököli, nem kell bűvészkedni. 15. perc, Tököli rettenetes gyeng távoli lövése pattog a kapus felé, Kenő becsúszva bepöcköli. 2-0. Végig nyomasztó a fölény, Kenő triplázik, de a Vasas duplázik: őt is szétrúgják! 3-0, de fájó veszteségek!
8. perc, Preisinger szétrúgják, Kenő szétrúgja a hálót, 1-0 ide. Jó érzés, hogy jöhet Tököli, nem kell bűvészkedni. 15. perc, Tököli rettenetes gyeng távoli lövése pattog a kapus felé, Kenő becsúszva bepöcköli. 2-0. Végig nyomasztó a fölény, Kenő triplázik, de a Vasas duplázik: őt is szétrúgják! 3-0, de fájó veszteségek!
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 10 months ago #98550
by dimetrodon
Jön a Fradimeccs, és a csatársor erősen tartalékos! Az ellenfél leggyengébb játékosa 500k... essünk neki.
Nos, jó csatár nélkül nem ment. Hiába a 8 kapuralövés, folyamatos dominancia, 0-0 lett a vége, elvesztettük első pontjainkat. (Ãgy csak 8 pont az előnyünk 10 meccs alatt.)
Bejelentkezett a Csepel Scheniderért, aki 180k-s, tetűlassú. Alkudni próbáltam, nem mentek bele, Ãgy elfogadtam a 180-at. Dupla öröm votl megvállni tőle, ráadásul éppen sérülten.
Jön a KEK-mérközés! De a 2 gólvágó még sérült.
Nos, jó csatár nélkül nem ment. Hiába a 8 kapuralövés, folyamatos dominancia, 0-0 lett a vége, elvesztettük első pontjainkat. (Ãgy csak 8 pont az előnyünk 10 meccs alatt.)
Bejelentkezett a Csepel Scheniderért, aki 180k-s, tetűlassú. Alkudni próbáltam, nem mentek bele, Ãgy elfogadtam a 180-at. Dupla öröm votl megvállni tőle, ráadásul éppen sérülten.
Jön a KEK-mérközés! De a 2 gólvágó még sérült.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 10 months ago #98551
by dimetrodon
A spártai körülményekhez szokott prágai alakulat, még a Fradinál is jelentősen erősebb, a leggyengébb kezdő 600k (Vratislav Lokvenc...) Nálunk Tököli rohamoz.
Pécs extázisban, az utcán cseh zászlókat égetnek, és knédlizabáló versenyt rendeznek.
Nagyon próbáltam figyelni, hogy ne kapjunk gólt, mert a hazai kapott gól semmire se jó. Az első félidőben totális volt a dominancia, de eredménytelen a befejezés. Viszont a csatárt játszó Egressyt villogóra rúgták. Nincs más megoldás, jön a sérült Kenő!
Sajnos tyúkszerbecsÃpődése nagyon zavarta Krisztiánt, aki Ãgy elképesztően félve, lassanrúgta meg a labdákat. Az egyik legkeményebb cseh védő, Repka kiszúrta a járógipszet, és teljes erővel rátaposott Kenő lábára, hogy helyre tegye a magyar legényt. Nos ez részben szerencs részben pech volt: Krisztián rossz lábára taposott, nem a tyúkszemesre, de sajnos Ãgy is 2 hétre kikészÃtette a gólzsákot, most egyik lábát sem tudja használni, ami azért különösen nagy baj az esetében, mert pont a múlt vasárnap vásárolt egy CM rallyhoz használható otthoni pedálszettet, és most testvérét, Zoltánt kell megkérnie, hogy nyomogass azt, amÃg ő ép kezeivel kormányoz.
A fent is lekövethető dekoncentráltság ereménye: 0-0, amely a legjobb döntetlen, de másra nem jó.
Pécs extázisban, az utcán cseh zászlókat égetnek, és knédlizabáló versenyt rendeznek.
Nagyon próbáltam figyelni, hogy ne kapjunk gólt, mert a hazai kapott gól semmire se jó. Az első félidőben totális volt a dominancia, de eredménytelen a befejezés. Viszont a csatárt játszó Egressyt villogóra rúgták. Nincs más megoldás, jön a sérült Kenő!
Sajnos tyúkszerbecsÃpődése nagyon zavarta Krisztiánt, aki Ãgy elképesztően félve, lassanrúgta meg a labdákat. Az egyik legkeményebb cseh védő, Repka kiszúrta a járógipszet, és teljes erővel rátaposott Kenő lábára, hogy helyre tegye a magyar legényt. Nos ez részben szerencs részben pech volt: Krisztián rossz lábára taposott, nem a tyúkszemesre, de sajnos Ãgy is 2 hétre kikészÃtette a gólzsákot, most egyik lábát sem tudja használni, ami azért különösen nagy baj az esetében, mert pont a múlt vasárnap vásárolt egy CM rallyhoz használható otthoni pedálszettet, és most testvérét, Zoltánt kell megkérnie, hogy nyomogass azt, amÃg ő ép kezeivel kormányoz.
A fent is lekövethető dekoncentráltság ereménye: 0-0, amely a legjobb döntetlen, de másra nem jó.
- dimetrodon
- Topic Author
- Platinum Member
Less
More
13 years 10 months ago #98553
by dimetrodon
A Stadler elleni meccsre felgyógyult Preisinger, de a stáb úgy döntött, hogy nem játszik, hogy nehogy megsérüljön. Gyáva döntés, de a szurkolók egy csoportja úgy nyilatkozott, hogy mivel ők is gyávák a munkahelyükön és régebben a suliban, Ãgy megértik.
Nos a taktika úgy tűnik bevált, a mellékelt statisztika jellemzi, hogy mennyi esélye volt az akasztóiaknak. (Az 1 szöglet úgy jött nekik össze, hogy az egyik játékosounk véleltenül hátrafelé rúgta el a labdát). Tököli 4-es vágott, csókolom.
A ZTE megirigyelte a sikereket és ajánlatott tett rögtön 3 játékosra!
Toroniczát 85K értéke mellett 100K-ért vitték. Nem alkudtam.
A másik ajánlatban Dárdait és Ulrichot vinnék csomagban. Szerintem eladhatóak, Dérdai lassú, Ulrich helyett lesz jobb szélső (balszélső konkrétan), de erről már nem döthetek a szabályok szerint, amely lehet, hogy hülyeség!
Utolsó meccsem a Parmalat elleni, a KEK-visszavágót meghagyom az utódomnak.
Nos a taktika úgy tűnik bevált, a mellékelt statisztika jellemzi, hogy mennyi esélye volt az akasztóiaknak. (Az 1 szöglet úgy jött nekik össze, hogy az egyik játékosounk véleltenül hátrafelé rúgta el a labdát). Tököli 4-es vágott, csókolom.
A ZTE megirigyelte a sikereket és ajánlatott tett rögtön 3 játékosra!
Toroniczát 85K értéke mellett 100K-ért vitték. Nem alkudtam.
A másik ajánlatban Dárdait és Ulrichot vinnék csomagban. Szerintem eladhatóak, Dérdai lassú, Ulrich helyett lesz jobb szélső (balszélső konkrétan), de erről már nem döthetek a szabályok szerint, amely lehet, hogy hülyeség!
Utolsó meccsem a Parmalat elleni, a KEK-visszavágót meghagyom az utódomnak.
Time to create page: 0.287 seconds