Typer

More
17 years 3 months ago #43695 by yesiu
Typer was created by yesiu
Myślę, że pomysł warty do obgadania. Można by było typować różne swosowe wydarzenia tzn. puchary, ligę do wyboru do koloru. W necie znalazłem 2 darmowe skrypty typerowe . Jeżeli miałbym czas to mógłbym się zająć obsługą i innymi rzeczami. Teraz pytanie do was, czy bylibyście skłonni brać udział w takiej zabawie? Żeby nie wyszło, że powiedzmy 3 osoby biorą udział bo to bez sensu by było :D. A oto linki do wspomnianych skryptów jak ktoś jest ciekawy:
1. Prediction Football - www.predictionfootball.com/Home.html . Przykładowa strona, która opiera się na tym skrypcie - www.liga-typerow.etyper.info/
2. Fuks Typer - typer.ys.pl/ . Przykładowa strona www.czarni.pl/typer/megatyper.php (do wglądu jest po zarejestrowaniu, ale obawiam się, że nie pokazuje wszystkich możliwości typera czyli innymi słowy, podupadła).
Zapraszam do wypowiadania się w temacie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 3 months ago #43696 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Typer
Działaj, ale pogadaj z Cinkiem, bo typer to Jego domena.

Ale sam pomysł ciekawy, zresztą każdy typ rywalizacji, który może umocnić naszą społeczność jest wart realizacji :)

More
17 years 3 months ago #43704 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Typer
j/w :)

More
17 years 3 months ago - 17 years 3 months ago #43706 by cinek
Replied by cinek on topic Re: Typer
Te typery wyrastają jak grzyby po deszczu, jeden już chciałem zorganizować najpierw na forumpl, ale lobo przekonał mnie żeby zrobić ogólnodostępny dla całej społeczności swosa forum.sensiblesoccer.info/index.php?topic=7552.0 można poczytać gdzie został przeniesiony i proponuje tam się zarejestrować :)

Co do typowania ligi, pucharów nie wiem czy te skrypty nadają sie do tego. Czy tylko dokładny wynik można typować?

More
17 years 3 months ago #43708 by yesiu
Replied by yesiu on topic Re: Typer
Trzeba by zobaczyć ich możliwości od strony admina. Jak będę miał czas w weekend to sprobuję je wgrać na serwer i zobaczyć ich możliwości. Ewentualnie można by się pobawić tym co zaproponował Playaveli w innym temacie.

More
17 years 3 months ago #43716 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Typer
No to do tego co zaproponował Playa link dał Cinek :)

More
17 years 3 months ago #43728 by Spankin
Replied by Spankin on topic Re: Typer
W Prediction Football się bawiłem, jest dosyć prosty, można ustalić ile ma być punktów za dokładny wynik, ile za wytypowanie zwycięzcy, ile za poprawną ilość bramek itp. nie pamiętam czy można typować eventy typu: kto wygra Euro, ale chyba nie

Time to create page: 0.397 seconds