2 liga
A Ty loozak sie nie mądraluj tylko zwołuj komisje ligi, a na świadka powołac trzebo oprócz Westerna tego klienta co był wtedy w sklepie. Dostawca kebabu staropolskiego jak cos też gotów stawic sie przed komisją.Jednak ta gra wzbudza niebywałe emocje ! Nie da się tego porównać z niczym innym
Tutaj już chyba każdy z każdym był skłócony ;D
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Niestety wczoraj po południu ani wieczorem nie było mnie przy kompie :/
Możesz dziś? Ja będę od około 19:00
nie klam ja bylem tylko z Stellozza i PostlarvalemJednak ta gra wzbudza niebywałe emocje ! Nie da się tego porównać z niczym innym
Tutaj już chyba każdy z każdym był skłócony ;D
Champ : Duracel
Cinek : Basto
Cinek : Randapek
Cinek : Zjarek
Deyna : Spankin
;D ;D ;D
Był krótki epizod ze mną, jesli się nie mylę
nie przypominam sobie...
chodzi mi o grubsze klotnie osobiste
- Duracel1974
- Senior Member
- Thank you received: 0
Z reszta, naciąga tam w tym poście co akapit ( czy jakos tak) niby jak bym aferę o 30 sek robił a z tego co pamiętam ten obiad wpieprzyłem w under 10 min tak głodny byłem, o żadnym kliencie też nic nie wspominał .
Posłuchaj, nie chcę ciągnąć tematu, ale jeżeli takie coś zarzucami kłamstwo w sytuacji gdy mam na to świadka to trudno milczeć. Zamiast się zamknąć znowu prowokujesz.
Poczekam kilka tygodni i zobaczymy czy nie pojawią się kolejne opinie na Twój temat... Biorąc pod uwagę częstotliwość Twoich dziwnych zachowań i wypowiedzi jestem o to spokojny.
Było około 30 sekund bo zdążyłem w tym czasie dwa zdania wypowiedzieć. Co do pisania na Ircu w czasie bramki to już w ogóle ciężko komentować. Sam rozpocząłeś mecz, broniłeś się przed moją akcją i natychmiast po stracie bramki napisałeś mi w oknie rozgrywki (nie na Ircu) czy mógłbyś fajka dopalić co po tak długim oczekiwaniu w menu drużyny aż zeżresz zabrzmiało jak kpina lub żart.
Cieszę się że Roni ci wklepał i cieszę się że awansowałeś bo nie będę musiał dyskutować z kimś takim.