PL i PPM

More
14 years 9 months ago #94278 by ruichi
PL i PPM was created by ruichi
Tak sobie mysle i sa to tylko moje przemyslenia (jak sie juz nie jest preziem to sie inaczej troche patrzy na rozne sprawy:P) ze moze PL i PPM w przypadku mniejszej liczby graczy uczestniczaczych dobrze by bylo przeksztalcic troche.

Np w PL przy liczbie graczy do .. 25-28 utworzyc 4 grupy zamiast 8 i wtedy wiecej grania by bylo

a Juz napewno w PPM, gdzie wiadomo, ze graczej odpadaja czesciej niz w PL robic grupy tak, zeby nie bylo 3 osob ale min 5.. czyli pewnie 2 grupy wystarczyly by z reguly :P

Ot.. taka luzna uwaga

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #94281 by ulg81
Replied by ulg81 on topic Re: PL i PPM
Ruichi pewnie ze masz rację, ja jestem za większa liczbą gier ale wyobraź sobie niektórych gdzie mieliby grać np 12 spotkań jak im ciężko w terminie jest zagrac 4 lub 6 gier.. :d
ps w tym miechu jest 30 osob w pl :P

More
14 years 9 months ago #94307 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: PL i PPM
ja po prostu, szczegolnie w ppm, chcialbym zeby nie bylo 3 osob w grupie.. min 4-5

More
14 years 9 months ago #94333 by Wodiczko
Replied by Wodiczko on topic Re: PL i PPM
to faktycznie głupie z 3 osobami w ppm, ale w tym miechu jak już się 4 liga ruszyła to zrobiliśmy - coś pomyślę na styczeń

More
14 years 9 months ago #94348 by snky
Replied by snky on topic Re: PL i PPM
tylko wlasnie ludzie maja problem nawet zeby zagrac te 4 mecze w ppm, a 15 i tak sie okaze ze nie wszyscy zagrali te 4 mecze w swoich grupach, moze nie wiem ppm zrobic dla chetnych ludzi z 3 i 4 ligi. to wtedy frekwencja meczowa byla by przynajmniej wieksza a tak zmuszac kazdego do grania to tez z deka do pupala.

More
14 years 9 months ago #94349 by paczek
Replied by paczek on topic Re: PL i PPM
a ja bym był za połączeniem PPM z PL. Lata świetności Puchar Przyszłych Mistrzów już ma za sobą i nie ma co się łudzić, że jest inaczej - ludzi do PPM też ciągle ubywa przez to, że co miesiąc ktoś inny wygrywa PPM.

Ewentualnie można wprowadzić wzmiankę, że np. wszyscy powyżej 1400 srnów grają w PL a Ci co poniżej w PPM, ale jednak mimo wszystko wolał bym wersję aby połączyć oba puchary :)

More
14 years 9 months ago - 14 years 9 months ago #94350 by snky
Replied by snky on topic Re: PL i PPM
bo powinna byc jakas limitacja do ppm w sensie ze ppm mozna pare razy wygrac, a nie wygral i ucieka do pl. Ogranicznikiem powinno byc srn do 1400 ppm powyzej 1400 Pl i tyle. Ma to zwiazek tez z tym ze nowych graczy nie przybywa raczej, albo pojawiaja sie, zagraja 1 sezon i znikaja jak kamfora. Gdzie jest tych kilku graczy co zaczynalo ze mna boje w lidze? Zagineli : zozo, azumix, slythare i reszta? UBI SUNT? Nawet osatnio jack33 zaginal, dawno nie widzialem jego spammu ooo? ooo? ooo? . Nowych graczy odstrasza 4 liga : dlaczego? bo jak do typow z 500-800 srn wrzucicie 3 graczy co wracaja i maja po 1800 srn, to efekt jest taki ze nowi zostaja rozjechani 4x 8-0 i stwierdzaja ze pierdole nie gram w to i znikaja po 1 sezonie, albo po kilku meczach...a tak grali by w swoim bajorku i by bylo git.

Time to create page: 0.211 seconds