Re: Puchar Przyszłych Mistrzów - Wrzesień 2010

More
13 years 11 months ago #90279 by belton
pisalem do Smoli chyba 3-4 razy odpisal raz ale bez konkretnej informacji kiedy bedzie mogl zagrac
The topic has been locked.
More
13 years 11 months ago #90280 by ulg81
Panowie co z Wami
Belton siedzi na ircu, po jakims czasie wychodzi, 10 minut pozniej wchodzi Smoli i po minucie znika... tak ciężko się dogadac na gg?
More
13 years 11 months ago #90285 by Mrumrus16
GR.D
mrumrus16 - semozo 2-1 3-2

Dzięki za gre i dobre mecze.
Duże brawa za ambicje i walke do końca
More
13 years 11 months ago #90294 by slawo
Ziemkool nadal się nie odzywa...
More
13 years 11 months ago #90302 by ulg81
tabele aktualne
co do reszty to swoje przemyslenia juz mam, ale o tym jutro rano no chyba ze jeszcze ktos cos dogra...
More
13 years 11 months ago #90305 by Ziemkool
bardzo prosze o 2 dni na rozegranie meczu ze slawo w gr.a... wszystko na pewno dogram, mialem teraz urwanie glowy ale juz jestem po wszystkim. Sorry za opoznienie!
More
13 years 11 months ago #90312 by ulg81
macie 24 h jesli nie dogracie macie problem to samo dotyczy innych ktorzy zalegaja z meczami a w szczegolności Smoliego
jutro o 23 rozliczam Was i nie bedzie zabawy
More
13 years 11 months ago #90352 by slawo
Ziemkool mimo informacji na stronie nadal do mnie się nie odzywa, mimo mocih codziennych wiadomości na gg
More
13 years 11 months ago #90356 by kazik
Zusto i Smoli - calkowity brak kontaktu z tymi osobami, nie odpowiadaja na wiadomosci.
More
13 years 11 months ago - 13 years 11 months ago #90370 by ulg81
Podsumowanie fazy grupowej:
Skandalem jest dla mnie proszenie o dodatkowy termin i nie zrobienie niczego, aby dograć zaległe mecze... Pamiętam dokładnie jak Ziemkool po zwycięstwie nad kimś w grupie fetował już awans do kolejnej rundy, jednak napisałem mu że jeśli nie dogra ostatnich 2 meczy to nie ma takiej opcji, tym bardziej że przeciwnik cały czas przez ostatnie dni zgłaszał chęć do gry i walki o decydujące punkty. Drugi antybohater to Smoli, obiecywał obiecywał ale nic nie robił w kierunku rozegrania spotkań. Smutno mi że Slawo, Kazik i Prewencja musieli siedzieć ostatnie dni na marne i czekać na osoby które mecze olały. O Pan Jocie już mi się pisać w ogóle nie chce.. Szczególnie szkoda mi Prewencji bo wiem że ma teraz nawał pracy.
Reasumując
grupa a: awans z 1 Chris, z 2 Slawo, na 3 zostaje przesunięty Ziemkool bo z jego winy nie dograne zostały mecze, dodatkowo -6 pkt w lidze
grupa b: awans z 1 Belton , z 2 KAzik... Smoli -18 pkt, Zusto -6 pkt
grupa c: awans Lorojd i Prewencja ... BArto -6pkt
grupa d wzorowa: awans z 1 Inimicus, z 2 Mrumrus, bez punktów karnych

sensiblesoccer.de/index.php?site=turniere_ergebnisse tid=1403 rid=5584
HF GL
Time to create page: 0.218 seconds