Re: Problem z przejsciem do meczu
15 years 7 months ago #80448
by Beomir
Problem z przejsciem do meczu was created by Beomir
Witam,
Nie znalazłem podobnego tematu, wiec zakładam nowy
Moim problemem jest uruchomienie samego meczu (mowa o trybie single player). Wybieram rodzaj meczu, druzyny ( jedna komputerowa druga player ), dochodze do okna z wyborem zawodnikow i nie moge wcisnac opcji Play / coach match ( swieci sie on na czerwono ).
Prosze o pomoc, bo wkoncu odnalazlem gre z mojej mlodosci i nie moge w nia zagrac choc jestem tak blisko...
Pozdrawiam
Moim problemem jest uruchomienie samego meczu (mowa o trybie single player). Wybieram rodzaj meczu, druzyny ( jedna komputerowa druga player ), dochodze do okna z wyborem zawodnikow i nie moge wcisnac opcji Play / coach match ( swieci sie on na czerwono ).
Prosze o pomoc, bo wkoncu odnalazlem gre z mojej mlodosci i nie moge w nia zagrac choc jestem tak blisko...
Pozdrawiam
The topic has been locked.
15 years 7 months ago #80452
by dior
Replied by dior on topic Re: Problem z przejsciem do meczu
Zatwierdzasz enterem? Jeśli tak, to spróbuj prawym CTRL.

15 years 7 months ago #80485
by cinek
Replied by cinek on topic Re: Problem z przejsciem do meczu
Wejdź na irc www.kaes.republika.pl/mIRC.exeWitam,
Pozdrawiam
Time to create page: 0.234 seconds