Re: Zagrajmy karierę ....

More
15 years 11 months ago - 15 years 11 months ago #75281 by Blazej_Bdg
Po 23 kolejkach cambridge zajmuje 1 miejsce. Ma 9 pkt przewagi nad drugim w tabeli przeciwnikiem. Zespol bez zmian od pierwszego meczu do ostatniego. 0 kontuzji, wysokie wygrane i 1 remis. Nastepnego trenera czeka trudny mecz pucharowy z Crystal palace.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 years 11 months ago #75282 by bobbiebobras
ok pogram troche teraz ja ;) troche roszad w skladzie i swieza nowa krew :P

More
15 years 11 months ago - 15 years 11 months ago #75296 by bobbiebobras
Jeden z ciekawszych meczy pod wodza obecnego trenera :) W tym spotkaniu kazdy z grajcych chcial sie wpisac w protokol meczowy i prawie sie ta sztuka udala :)

W trakcie prowadzenia druzyny przez Bobbiego stoleczna druzyna opuscil wychowanek Marc Joshepg zakupiony przez Chesterfield nie bylo by w tym nic nadwzyczajnego gdyby nie fakt ze oferta kupna wplynela do klubu tuz przez meczem obu druzyn :) Marc zagral co prawda w wyjsciowej jedenasce co mozemy zauwazyc ponizej ale nie pomogl zbytnio trenerowi w roszyfrowaniu obrony swojego dawnego klubu :)

Najwazniejszym meczem pod wodza trenera w tych kilku meczach byla potyczka w Pucharze Ligi z Liverpoolem :) Po ciezkim meczu gospodarze zakonczyli pojedynek z 1 bramkowa zaliczka przed 2 spotkaniem rewanzowym jednak o awans bedzie bardzo ciezko gdyz trzeba przynajmniej zremisowac na The Cop ;)

POwodzenia dla nastepnego ;)

More
15 years 11 months ago #75304 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Zagrajmy karierę ....
A potem padło forum ? :D i nie ma dysku ?

More
15 years 11 months ago #75317 by bobbiebobras
Macie dysk :P
Attachments:

More
15 years 11 months ago #75324 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Zagrajmy karierę ....
Panowie, co do naszej przyszłości. Moja propozycja jest taka :

By wygrać wszystko Cambridge, albo ewentualnie przyjąć propozycje przejścia do nowego klubu jeśli tylko pojawi się z zagranicy.
Ofertę od reprezentacji przyjąć dopiero najwcześniej po 12 sezonach. 8 sezonów starczy nam by wygrać i ME i MŚ (może starczyć i 4, ale po co ryzykować.

More
15 years 11 months ago #75349 by Darecki-OKS
Ja jestem za tym by wygrac Cambridge premiereship pozniej lige mistrzow i mozna przejsc do innej ligi.Co do reprezentacji zgadzam sie z Foka 8 sezonow styknie :)

More
15 years 11 months ago #75353 by Darecki-OKS
dobra zagram teraz ja tylko jakby co rozumiecie bede grac z Liverpoolem wiec moge dostac w po tylku ale bede walczyc jak lew ( nie Rywin!!)

More
15 years 11 months ago #75363 by bobbiebobras
darecki jak bedziesz tak czesto grywal a szczegolnie przy waznych meczach to nic nie wygramy ;)

More
15 years 11 months ago #75369 by Darecki-OKS
Pod wodza Dareckiego Cambridge grało dobrze w lidze ale niestety w rewanzy z Liverpoolem doznał sromotnej porazki 0-5!!! Liga przebiegała wmiare spokojnie bez wiekszych trudnosci.W drugim Pucharze po przejsciu Brighton natknołem sie na Everton Mimo obaw i ciezkiego meczu gdzie nasz GK czynił cuda w bramce udało sie wygrac 4-2!! Niestety w next round trafiamy na Chelsea wiec znowu bedzie potrzeba duzooo szczescia i dobrego dnia Gk.

Time to create page: 0.405 seconds