Re: Zagrajmy karierę ....
16 years 17 hours ago - 15 years 11 months ago #73696
by Foka
Zagrajmy karierę .... was created by Foka
Swego czasu pomysł z PSL zgapiłem od Playa. Właśnie On zapodał z rok temu inny interesujacy pomysł. Opowiadał mi o tym Lobo i jakoś teraz do tego dotarłem na forum. Mianowicie rozpocznę karierę w jednej z lig. Zagram parę meczy, ile będę miał czasu, potem robię save i screeny (wyników, składu ze stanem konta), wrzucam na forum i gra następna osoba. Przy tym, co założył Playa grają już tak 12 sezon .... tu link
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=9322.0
Zaraz pomyślę od czego zacząć i wrzucę na forum. Pamiętajcie, że jak zaczniecie grać, wrzucacie na forum info, że teraz jedziecie Wy. Tak by dwie osoby jednocześnie nie grały.
Dobra zaczniemy IV Ligę Angielską - naukowcami z Cambridge.
Wystawiłem najwolniejszych na sprzedaż, a dwóch zawodników zamieniłem na swoich ulubionych szybkich grajków ze Śląska Wrocław.
Najważniejsze gramy minimum 5 meczy, a maksimum 15.
Jutro wrzucę pierwsze screeny i dysk ... bo mam problem z zapisywaniem na forum plików, nie wiem ocb.
Może nie jutro, ale zawsze ... Rozegrałem pierwszych 5 meczy. Po tych spotkaniach mamy komplet zwycięstw. Jak na razie obyło się bez kontuzji. Warto zwrócić uwagę na formę naszych napastników, którzy strzelają na tym samym poziomie. Następnego trenera czeka bardzo ważne spotkanie pucharowe z Hull City.
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=9322.0
Zaraz pomyślę od czego zacząć i wrzucę na forum. Pamiętajcie, że jak zaczniecie grać, wrzucacie na forum info, że teraz jedziecie Wy. Tak by dwie osoby jednocześnie nie grały.
Dobra zaczniemy IV Ligę Angielską - naukowcami z Cambridge.
Wystawiłem najwolniejszych na sprzedaż, a dwóch zawodników zamieniłem na swoich ulubionych szybkich grajków ze Śląska Wrocław.
Najważniejsze gramy minimum 5 meczy, a maksimum 15.
Jutro wrzucę pierwsze screeny i dysk ... bo mam problem z zapisywaniem na forum plików, nie wiem ocb.
Może nie jutro, ale zawsze ... Rozegrałem pierwszych 5 meczy. Po tych spotkaniach mamy komplet zwycięstw. Jak na razie obyło się bez kontuzji. Warto zwrócić uwagę na formę naszych napastników, którzy strzelają na tym samym poziomie. Następnego trenera czeka bardzo ważne spotkanie pucharowe z Hull City.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 11 months ago #75194
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Zagrajmy karierę ....
Dodam jeszcze, że postanowiłem dać szanse naszej utalentowanej uczelnianej młodzieży .... w końcu za coś biorą te stypendia ....
Na bramce od drugiego meczu stanął Mark Emblen, którego wartość po czterech spotkaniach wynosi 5K. Chłopak ma pojęcie, jedną z jego interwencji możecie zobaczyć w screenach.
Natomiast na prawej pomocy gra Tim Patterson. Ten zawodnik w pierwszej jedenastce wyszedł we wszystkich meczach i dalej nic nie kosztuje - RES
Trzeba też szybko kogoś sprzedać i popracować nad budżetem.
Macie dysk do zassania. Jeśli ktoś zaczyna grać niech tu napisze by dwóch jednocześnie nie grało.
Na bramce od drugiego meczu stanął Mark Emblen, którego wartość po czterech spotkaniach wynosi 5K. Chłopak ma pojęcie, jedną z jego interwencji możecie zobaczyć w screenach.
Natomiast na prawej pomocy gra Tim Patterson. Ten zawodnik w pierwszej jedenastce wyszedł we wszystkich meczach i dalej nic nie kosztuje - RES
Trzeba też szybko kogoś sprzedać i popracować nad budżetem.
Macie dysk do zassania. Jeśli ktoś zaczyna grać niech tu napisze by dwóch jednocześnie nie grało.
- Blazej_Bdg
-
- Premium Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
15 years 11 months ago - 15 years 11 months ago #75197
by Blazej_Bdg
Replied by Blazej_Bdg on topic Re: Zagrajmy karierę ....
Juz po pierwszej polowie meczu ligowego z Scunthorpe Utd sklad Cambridge byl okopany przez przeciwnika. Jednak nie przeszkodzilo to w odniesieniu zwyciestwa na terenie przeciwnika 3:0.
Spotkania pucharowe z Hull City poszly bardzo latwo. Od samego poczatku trener Cambridge United postawil na szybkiego Josepha z obrony oraz dobrze grajacego glowa Raynora z srodka pomocy, stawiajac ich na ataku. Przeciwnik od samego poczatku mial problemy z wybijaniem wszystkich dosrodkowan w strone Raynora, dlatego wynik jest taki jaki jest.
Napastnik Barnwell-Edinboro zostal sprzedany do Swansea City za 200K.
Oprocz korzystnych wynikow w pucharze jak i w lidze, trafila sie jedna porazka. Cambridge United przegrywa wyjazdowe spotkanie z Fulham 1:2.
Spotkania pucharowe z Hull City poszly bardzo latwo. Od samego poczatku trener Cambridge United postawil na szybkiego Josepha z obrony oraz dobrze grajacego glowa Raynora z srodka pomocy, stawiajac ich na ataku. Przeciwnik od samego poczatku mial problemy z wybijaniem wszystkich dosrodkowan w strone Raynora, dlatego wynik jest taki jaki jest.
Napastnik Barnwell-Edinboro zostal sprzedany do Swansea City za 200K.
Oprocz korzystnych wynikow w pucharze jak i w lidze, trafila sie jedna porazka. Cambridge United przegrywa wyjazdowe spotkanie z Fulham 1:2.
- Darecki-OKS
-
- Member
-
Less
More
15 years 11 months ago #75201
by Darecki-OKS
Replied by Darecki-OKS on topic Re: Zagrajmy karierę ....
oki teraz ja zagram pare meczy

- Darecki-OKS
-
- Member
-
Less
More
15 years 11 months ago - 15 years 11 months ago #75204
by Darecki-OKS
Replied by Darecki-OKS on topic Re: Zagrajmy karierę ....
Zagrałem. jako ze nie umiem robic screnow opisze jak przebiegła moja gra.Na poczatku pozwolilem sobie 2 zawodnikow bedacych na sprzedaz wymienic na gracza Łodzkiego Widzewa A.Michalchuka.Jak sie pozniej okazało pomogł mi bardzo w lidze
Na paczatek było zgrywanie zawodnikow pod wodza 3 juz w tym sezonie Trenejro. Na pierwszy ogien poszedł Exeter wygrana 4-0 spokojna bez historii.W kolejnym meczu zespol pokazal ze jest w nim ukryty wielki potencjał wygrana 6-0 z Colchester napawała optymistycznie przed pucharowym meczem z Wimbledonem.Niestety po końcowym gwizdku sedziego nasi podopieczni schodzili zaplakani gdyz porazka z duzo wyzej notowanym przeciwnikiem 2-5 chluby nie przynosi a mogło być tak pieknie w 60min było jeszcze prowadzenie 2-1!!.Po powrocie na ligowe boiska ciezki mecz z Cardiff 3-1 w tym meczu widac było jeszcze nerwowosc po porazce pucharowej.Na mecz ze Scarborogh zawodnicy wyszli z postanowieniem wysokiej wygranej,jak sie pozniej okazało to nie był jedyny mecz wygrany duza roznica bramek a wynik w tym meczu 7-1 dawal przeciwnikowi do myslenia
.Kolejny przeciwnik zapewne spodziewal sie ze moze przegrac ale to co spotkalo kolejnego przeciwnika to rzez!! 9-1!!!! Ale jak sie wysoko wygrywa mozna popasc w samozachwyt i niestety kolejny mecz pokazal ze tak wlasnie sie stalo wygrana cieszyla styl i gra juz nie wygrana 1-0 z Wigan.Menager postanowił przemeblowac troszke sklad na nastepny mecz i okazalo sie to trafnym posunieciem 10-0 z Darlington ma swoja wymowe
Na kolejnego przeciwnika nasza ekipa wychodzi z wielka checia uzyskania podobnego wyniku i znowu pogrom 8-0 z Northampton.W ostatnim swoim meczu trener Darecki-OKS postanowil ze potwierdzi dominacje zespolu i kazal strzelac ile wlezie i wlazło kolejne 10-0 dalo mu zadowolenie z dobrze wykonanej pracy mimo porazki z pucharze

15 years 11 months ago #75222
by paczek
Replied by paczek on topic Re: Zagrajmy karierę ....
teraz ja zagram na porannego kaca

15 years 11 months ago #75223
by Foka
Pamiętajcie o screenach !! To podstawa !!
15 years 11 months ago #75226
by paczek
Replied by paczek on topic Re: Zagrajmy karierę ....
Pierwszy mecz pod wodzą nowego trenera wypadł nie najgorzej, wyjazdowe zwycięstwo 4:1 nad zespołem z Hereford.
Przed meczem z Lincoln zaszło kilka rotacji w składzie. Do pierwszej jedenastki weszło 3 nowych graczy, którzy jeszcze nic nie kosztują. Jeden z nich już w swoim debiucie strzelił jednego z pięciu goli zaaplikowanych drużynie z Lincoln.
Juź w 4-tej minucie Tankard strzelił bramkę w meczu z Barnet, która dała prowadzenie naukowcom z Camridge. Chwilę wcześniej kontuzji doznał jego partner z ataku McGleisch.
W meczu z Swansea kontuzjowanego McGleischa zastąpił Butt, który u poprzednich trenerów grał pierwsze skrzypce. Na swoje nieszczęście niezły mecz Butt okupił kontuzją w 89 minucie. Tankard zaś mimo strzelenia 5 bramek w 3 meczach nadal jest bezwartościowy.
W kolejnym meczu Tankard strzela swojego pierwszego hattricka, co daje zwycięstwo nad Hartlepool 3:0. Jako pierwszy z trójki młodych zdolnych wartość (5 k) uzyskał środkowy pomocnik Germaine.
Niestety już w kolejnym meczu doznał on kontuzji... Kolejny mecz, kolejna wygrana tym razem 3:0. Aby polepszyć trochę finanse klubu postanowiłem zaakceptować ofertę 200 k za Jarosława Górę z Carlisle United
W miejsce sprzedanego Góry na boisku zameldował się od pierwszej minuty Patterson i wygrana 2:0 na Leyton.
Po wygranej 2:0 nad Leyton cena za jednego z obrońców (Jess) wprowadzonych na początku mojej kariery zmieniła się z RES na 1,2 mln
Ostatni mecz pod moja wodzą zawodnicy z Camridge zagrali w Pucharze z Grimsby, który bezproblemowo wygrali 3:0.
Przed meczem z Lincoln zaszło kilka rotacji w składzie. Do pierwszej jedenastki weszło 3 nowych graczy, którzy jeszcze nic nie kosztują. Jeden z nich już w swoim debiucie strzelił jednego z pięciu goli zaaplikowanych drużynie z Lincoln.
Juź w 4-tej minucie Tankard strzelił bramkę w meczu z Barnet, która dała prowadzenie naukowcom z Camridge. Chwilę wcześniej kontuzji doznał jego partner z ataku McGleisch.
W meczu z Swansea kontuzjowanego McGleischa zastąpił Butt, który u poprzednich trenerów grał pierwsze skrzypce. Na swoje nieszczęście niezły mecz Butt okupił kontuzją w 89 minucie. Tankard zaś mimo strzelenia 5 bramek w 3 meczach nadal jest bezwartościowy.
W kolejnym meczu Tankard strzela swojego pierwszego hattricka, co daje zwycięstwo nad Hartlepool 3:0. Jako pierwszy z trójki młodych zdolnych wartość (5 k) uzyskał środkowy pomocnik Germaine.
Niestety już w kolejnym meczu doznał on kontuzji... Kolejny mecz, kolejna wygrana tym razem 3:0. Aby polepszyć trochę finanse klubu postanowiłem zaakceptować ofertę 200 k za Jarosława Górę z Carlisle United
W miejsce sprzedanego Góry na boisku zameldował się od pierwszej minuty Patterson i wygrana 2:0 na Leyton.
Po wygranej 2:0 nad Leyton cena za jednego z obrońców (Jess) wprowadzonych na początku mojej kariery zmieniła się z RES na 1,2 mln

Ostatni mecz pod moja wodzą zawodnicy z Camridge zagrali w Pucharze z Grimsby, który bezproblemowo wygrali 3:0.
15 years 11 months ago #75228
by Foka
zabieram się za granie ....
15 years 11 months ago #75229
by Foka
Panowie kto sprzedał Górę i kupił obrońce za bańkę ?! Czemu nie ma informacji na ten temat 
A i ustalmy, co robimy po sezonie? Gramy dalej Cambridge czy jeśli będą oferty to przyjmujemy itd ?

A i ustalmy, co robimy po sezonie? Gramy dalej Cambridge czy jeśli będą oferty to przyjmujemy itd ?
Time to create page: 0.284 seconds