Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!

More
15 years 11 months ago #74478 by olesio
Lord Pablo: my planowo na miejscu będziemy o 15:18 we Wrocławiu i raczej od razu udamy się do
DW Piast zameldować się i zostawić klamoty. A do Ciebie i pączka numety komórek, Wy mój też, a
więc luzik - jakoś się zgadamy. Wiem, że po 17 powinniście być na miejscu. I rozmawiałem też z
Błażejem i wiem, że On jest pociągiem o 17:24 we Wrocławiu, ale z tego co mi pisał jedzie sam, z
Poznania i prosił abyśmy go odebrali. Myślę, że jakoś się zgramy. W razie czego jest też kontakt,
z Filippousis em. Myślę że będzie miał info od pozostałych którzy dotrą do Wrocławia. I to tyle :)
Rozpisałem się, a pora iść już spać gdyż trzeba się wyspać przed podróżą. Do zobaczenia jutro.
The topic has been locked.
More
15 years 11 months ago #74483 by Lord Pablo
More
15 years 11 months ago - 15 years 11 months ago #74486 by Filippousis
Tak, 79Tomek będzie już we Wrocławiu po 11 ... a Defone bedzie w piatek tylko jeszcze nie dałznac o której!

Jak się pojawicie w hostelu od razu dostaniecie klucze do pokoju - zawsze przed opuszczeniem hostelu zostawiacie je na recepcji - ważne by zaplacic za hostel jednorazowo za cały pokój ... max. do 21! Chyba, że urokiem osobistym dacie rade to jakoś inaczej załatwić ;) choć nie będzie to łatwe :)
Time to create page: 0.386 seconds