- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
15 years 11 months ago #74478
by olesio
Replied by olesio on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
Lord Pablo: my planowo na miejscu będziemy o 15:18 we Wrocławiu i raczej od razu udamy się do
DW Piast zameldować się i zostawić klamoty. A do Ciebie i pączka numety komórek, Wy mój też, a
więc luzik - jakoś się zgadamy. Wiem, że po 17 powinniście być na miejscu. I rozmawiałem też z
Błażejem i wiem, że On jest pociągiem o 17:24 we Wrocławiu, ale z tego co mi pisał jedzie sam, z
Poznania i prosił abyśmy go odebrali. Myślę, że jakoś się zgramy. W razie czego jest też kontakt,
z Filippousis em. Myślę że będzie miał info od pozostałych którzy dotrą do Wrocławia. I to tyle
Rozpisałem się, a pora iść już spać gdyż trzeba się wyspać przed podróżą. Do zobaczenia jutro.
DW Piast zameldować się i zostawić klamoty. A do Ciebie i pączka numety komórek, Wy mój też, a
więc luzik - jakoś się zgadamy. Wiem, że po 17 powinniście być na miejscu. I rozmawiałem też z
Błażejem i wiem, że On jest pociągiem o 17:24 we Wrocławiu, ale z tego co mi pisał jedzie sam, z
Poznania i prosił abyśmy go odebrali. Myślę, że jakoś się zgramy. W razie czego jest też kontakt,
z Filippousis em. Myślę że będzie miał info od pozostałych którzy dotrą do Wrocławia. I to tyle

Rozpisałem się, a pora iść już spać gdyż trzeba się wyspać przed podróżą. Do zobaczenia jutro.
The topic has been locked.
- Lord Pablo
-
- Elite Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
15 years 11 months ago #74483
by Lord Pablo
Replied by Lord Pablo on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
przyjełem do wiadomości
- Filippousis
-
Topic Author
- Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
15 years 11 months ago - 15 years 11 months ago #74486
by Filippousis
Replied by Filippousis on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
Tak, 79Tomek będzie już we Wrocławiu po 11 ... a Defone bedzie w piatek tylko jeszcze nie dałznac o której!
Jak się pojawicie w hostelu od razu dostaniecie klucze do pokoju - zawsze przed opuszczeniem hostelu zostawiacie je na recepcji - ważne by zaplacic za hostel jednorazowo za cały pokój ... max. do 21! Chyba, że urokiem osobistym dacie rade to jakoś inaczej załatwić
choć nie będzie to łatwe
Jak się pojawicie w hostelu od razu dostaniecie klucze do pokoju - zawsze przed opuszczeniem hostelu zostawiacie je na recepcji - ważne by zaplacic za hostel jednorazowo za cały pokój ... max. do 21! Chyba, że urokiem osobistym dacie rade to jakoś inaczej załatwić

- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
Time to create page: 0.386 seconds