- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
- Filippousis
-
Topic Author
- Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
16 years 3 weeks ago - 15 years 11 months ago #72707
by Filippousis
NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!! was created by Filippousis
Witam wszystkich!
A więc .... w sprawie noclegów proszę się zgłaszać bezpośrednio do mnie:
0 667 917 686
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
gg: 1929898
Wszyscy chętni noc spędzą w Hostelu Silesius przy ul. Stysiej 16A we Wrocławiu! .
Położenie Hostelu Silesius (ul.Stysia 16a) jest bardzo dobre - rejon dworca PKS (ul.Sucha) i PKP - niedaleko miejsca rozgrywek Wrocław Open 2009 (ul.Paczkowska, boczna ul. Hubskiej)!
W obwodzie pozostają także:
1 - Hostel Avantgarde przy ul. Kościuszki 55 we Wrocławiu! .
Hostel zlokalizowany niedaleko dworca PKP i PKS.
2- DW Piast przy ul. Piłsudskiego 98 we Wrocławiu! . Hotel zlokalizowany vis a vis frontowego wejścia Dworca GłÃ³wnego PKP !!!
Porównanie lokalizacji hosteli - punkt A: Silesius, punkt B: DW Piast
DW Piast leży vis a vis Dworca GłÃ³wnego PKP, natomiast od Hostelu Silesius ul. Swobodna prowadzi wprost do Dworca GłÃ³wnego PKP!
Aktualny cennik w Hostelu Avantgarde: Aktualny cennik w Hostelu Silesius: Aktualny cennik w DW Piast:
pokoje 2-os. * - 60zł/os/dobę pokoje 2-os. - 40zł/os/dobę** pok. 8 osobowy- 249zł/pokój/dobę
pokoje 3,4 os.* - 45zł/os/dobę pokoje 4-os. - 30zł/os/dobę**
pokoje 5,6,7 os.* - 45zł/os/dobę (28zł dla studentów) dostawka z karimatą do pokoju - 15zł/od/dobę
*natryski, łazienki na korytarzach **zniżki od tych kwot do ustalenia na miejscu tylko dla posiadaczy kart Euro26
1. Jak rezerwujemy?
Rezerwujemy nocleg kontaktując się ze mną (prywatna wiadomość forum, mail, gg, telefon: też sms).
Prawidłowe zgłoszenie wygląda następująco:
- Pączek, pok. wielosobowy, 16, 17 październik *
- Basto + os. towarzysząca, pok. 2 osobowy, 17 październik* itd.
*niepodanie typu pokoju jest równoznaczne z pok. wieloosobowym
Kto z kim w jakim pokoju to tez proszę ewentualnie dopisać do zgłoszenia!
Im szybciej tym lepiej ... dla wszystkich!!!
ZATEM CZEKAM NA ZGŁOSZENIA !!!
DW Piast leży vis a vis Dworca GłÃ³wnego PKP, natomiast od Hostelu Silesius ul. Swobodna prowadzi wprost do Dworca GłÃ³wnego PKP!
Wszelkie dane adresowe itp. znajdują się w pierwszym poście w tym temacie na forum!
Aktualne rezerwacje:
Aktualne rezerwacje w hostelu Silesius : (nocują tu także: Primo, Dior, Wodiczko, Bobbiebobras, Xflea i Bułgarzy)
Doba hotelowa zaczyna sie o godz. 14:00 a kończy o 12:00.
Noc z piątku na sobotę, z soboty na niedzielę:
1 pok. 4 osobowy w cenie 120zł/pokój/dobę: Pączek, Soja, Leman, Basto + Noel (karimata) i Pikaczu (karimata)
Rezerwacja na nazwisko Kaźmierczak Filip - powołujecie się na mnie i podajecie kolor pokoju; Wasz kolor to ZIELONY; do zapłaty 240zł
1 pok. 4 osobowy w cenie 120zł/pokój/dobę: Ruichi, Cinek, Sanek, Chesmar + Bery (karimata)
Rezerwacja na nazwisko Kaźmierczak Filip - powołujecie się na mnie i podajecie kolor pokoju; Wasz kolor to NIEBIESKI; do zapłaty 240zł
1 pok. 4 osobowy w cenie 120zł/pokój/dobę: Bomb, Waenae, ElMichaJ, Dżem
Rezerwacja na nazwisko Kaźmierczak Filip - powołujecie się na mnie i podajecie kolor pokoju; Wasz kolor to RÓŻOWY.
TEN POKÓJ JEST Z GÓRY OPŁACONY ZA 2 DOBY!!!
Aktualne rezerwacje w DW Piast :
Rezerwacja będzie trzymana max. do godz. 18:00 w piątek, tzn. max. przed 18:00 musi się ktoś pojawić na miejscu (jak coś pomogę, ale Olesio, Łukasz Pogoń, 79Tomek będą dużo wcześniej). Z miejsca otrzymacie klucz do pokoju, który przy każdym wyjściu zostawia się w recepcji. Natomiast max. do godz. 21 w piątek trzeba opłacić pokój!
1 pok. 8 osobowy w cenie 498zł/pokój/2 doby, czyli 71zł/os/2 doby!!!:
Irong_ghost2, Defone, 79Tomek, Lord Pablo, Blazej_Bdg, Olesio, ŁukaszPogoń
Powołujecie się na nr rezerwacji: 42637 oraz moje nazwisko Kaźmierczak Filip.
W HOSTELU SILESIUS ORAZ W DW PIAST PŁACIMY ZA POKOJE NA MIEJSCU !!! ŻADNYCH PRZELEWÓW !!!
JAK SIĘ DOSTAĆ Z HOSTELU SILESIUS / DW PIAST NA STACJĘ BROCHÓW?
(tam jednek odbędzie się Wrocław Open 2009)
Pociągiem lub autobusem!
U W A G A !!!
Oczywiście służę pomocą na miejscu w rejonach PKP i PKS.
Rozkład jazdy PKP: pociąg relacji Wrocław GłÃ³wny - Wrocław Brochów w cenie 3zł 7:56, 9:40( ten jest za 8zł), 9:56.
Do stacji Brochów można dojechać autobusem linii 125, którego przystanki znajdują się w pobliżu naszych miejsc noclegowych!
Lokalizacja przystanka: 700m do przystanku linii 125 od hostelu Silesius! Rozkład jazdy Przystanek ul.Komandorska (EPI)
Lokalizacja przystanka: 600m do przystanku linii 125 od DW Piast! (to trasa okrężna, wystarczy przejść przed Dworzec PKP-300m).Rozkład jazdy Przystanek Dw.Gł. PKP
Wysiadamy na przystanku Stacja Brochów! Stąd wszyscy po turnieju, w nocy mają zapewniony powrót do hosteli linią nocną 245 (rejon PKP i PKS)!
Dokąd mniej więcej jedziemy? Przybliżona trasa.
W nocy wszyscy mają zapewniony powrót do hosteli linią nocną 245 (rejon PKP i PKS)!
Aha jeszcze jedno - zakupy można zrobić na miejscu - vis a vis naszej bazy turniejowej znajduje się Biedronka.
A więc .... w sprawie noclegów proszę się zgłaszać bezpośrednio do mnie:
0 667 917 686
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
gg: 1929898
Wszyscy chętni noc spędzą w Hostelu Silesius przy ul. Stysiej 16A we Wrocławiu! .
Położenie Hostelu Silesius (ul.Stysia 16a) jest bardzo dobre - rejon dworca PKS (ul.Sucha) i PKP - niedaleko miejsca rozgrywek Wrocław Open 2009 (ul.Paczkowska, boczna ul. Hubskiej)!
W obwodzie pozostają także:
1 - Hostel Avantgarde przy ul. Kościuszki 55 we Wrocławiu! .
Hostel zlokalizowany niedaleko dworca PKP i PKS.
2- DW Piast przy ul. Piłsudskiego 98 we Wrocławiu! . Hotel zlokalizowany vis a vis frontowego wejścia Dworca GłÃ³wnego PKP !!!
Aktualny cennik w Hostelu Avantgarde: Aktualny cennik w Hostelu Silesius: Aktualny cennik w DW Piast:
pokoje 2-os. * - 60zł/os/dobę pokoje 2-os. - 40zł/os/dobę** pok. 8 osobowy- 249zł/pokój/dobę
pokoje 3,4 os.* - 45zł/os/dobę pokoje 4-os. - 30zł/os/dobę**
pokoje 5,6,7 os.* - 45zł/os/dobę (28zł dla studentów) dostawka z karimatą do pokoju - 15zł/od/dobę
*natryski, łazienki na korytarzach **zniżki od tych kwot do ustalenia na miejscu tylko dla posiadaczy kart Euro26
1. Jak rezerwujemy?
Rezerwujemy nocleg kontaktując się ze mną (prywatna wiadomość forum, mail, gg, telefon: też sms).
Prawidłowe zgłoszenie wygląda następująco:
- Pączek, pok. wielosobowy, 16, 17 październik *
- Basto + os. towarzysząca, pok. 2 osobowy, 17 październik* itd.
*niepodanie typu pokoju jest równoznaczne z pok. wieloosobowym
Kto z kim w jakim pokoju to tez proszę ewentualnie dopisać do zgłoszenia!
Im szybciej tym lepiej ... dla wszystkich!!!
ZATEM CZEKAM NA ZGŁOSZENIA !!!
Wszelkie dane adresowe itp. znajdują się w pierwszym poście w tym temacie na forum!
Aktualne rezerwacje:
Aktualne rezerwacje w hostelu Silesius : (nocują tu także: Primo, Dior, Wodiczko, Bobbiebobras, Xflea i Bułgarzy)
1 pok. 4 osobowy w cenie 120zł/pokój/dobę: Pączek, Soja, Leman, Basto + Noel (karimata) i Pikaczu (karimata)
Rezerwacja na nazwisko Kaźmierczak Filip - powołujecie się na mnie i podajecie kolor pokoju; Wasz kolor to ZIELONY; do zapłaty 240zł
1 pok. 4 osobowy w cenie 120zł/pokój/dobę: Ruichi, Cinek, Sanek, Chesmar + Bery (karimata)
Rezerwacja na nazwisko Kaźmierczak Filip - powołujecie się na mnie i podajecie kolor pokoju; Wasz kolor to NIEBIESKI; do zapłaty 240zł
1 pok. 4 osobowy w cenie 120zł/pokój/dobę: Bomb, Waenae, ElMichaJ, Dżem
Rezerwacja na nazwisko Kaźmierczak Filip - powołujecie się na mnie i podajecie kolor pokoju; Wasz kolor to RÓŻOWY.
TEN POKÓJ JEST Z GÓRY OPŁACONY ZA 2 DOBY!!!
Aktualne rezerwacje w DW Piast :
Rezerwacja będzie trzymana max. do godz. 18:00 w piątek, tzn. max. przed 18:00 musi się ktoś pojawić na miejscu (jak coś pomogę, ale Olesio, Łukasz Pogoń, 79Tomek będą dużo wcześniej). Z miejsca otrzymacie klucz do pokoju, który przy każdym wyjściu zostawia się w recepcji. Natomiast max. do godz. 21 w piątek trzeba opłacić pokój!
1 pok. 8 osobowy w cenie 498zł/pokój/2 doby, czyli 71zł/os/2 doby!!!:
Irong_ghost2, Defone, 79Tomek, Lord Pablo, Blazej_Bdg, Olesio, ŁukaszPogoń
Powołujecie się na nr rezerwacji: 42637 oraz moje nazwisko Kaźmierczak Filip.
W HOSTELU SILESIUS ORAZ W DW PIAST PŁACIMY ZA POKOJE NA MIEJSCU !!! ŻADNYCH PRZELEWÓW !!!

JAK SIĘ DOSTAĆ Z HOSTELU SILESIUS / DW PIAST NA STACJĘ BROCHÓW?
(tam jednek odbędzie się Wrocław Open 2009)
Pociągiem lub autobusem!
U W A G A !!!
Oczywiście służę pomocą na miejscu w rejonach PKP i PKS.
Rozkład jazdy PKP: pociąg relacji Wrocław GłÃ³wny - Wrocław Brochów w cenie 3zł 7:56, 9:40( ten jest za 8zł), 9:56.
Do stacji Brochów można dojechać autobusem linii 125, którego przystanki znajdują się w pobliżu naszych miejsc noclegowych!
Lokalizacja przystanka: 700m do przystanku linii 125 od hostelu Silesius! Rozkład jazdy Przystanek ul.Komandorska (EPI)
Lokalizacja przystanka: 600m do przystanku linii 125 od DW Piast! (to trasa okrężna, wystarczy przejść przed Dworzec PKP-300m).Rozkład jazdy Przystanek Dw.Gł. PKP
Wysiadamy na przystanku Stacja Brochów! Stąd wszyscy po turnieju, w nocy mają zapewniony powrót do hosteli linią nocną 245 (rejon PKP i PKS)!
Dokąd mniej więcej jedziemy? Przybliżona trasa.
W nocy wszyscy mają zapewniony powrót do hosteli linią nocną 245 (rejon PKP i PKS)!
Aha jeszcze jedno - zakupy można zrobić na miejscu - vis a vis naszej bazy turniejowej znajduje się Biedronka.
The topic has been locked.
16 years 3 weeks ago #72737
by Primo
Replied by Primo on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
My nocujemy tutaj silesiushostel.pl/
Miejsce w pokoju 3 osobowym 45 zł na głowę. W pokoju lodówka
i łazienka z prysznicem.
Blisko dworca i hostelu Avantgarde.
Primo, Wodi i Dior
Miejsce w pokoju 3 osobowym 45 zł na głowę. W pokoju lodówka

Blisko dworca i hostelu Avantgarde.
Primo, Wodi i Dior
- Filippousis
-
Topic Author
- Member
-
Less
More
16 years 3 weeks ago - 16 years 3 weeks ago #72743
by Filippousis
Replied by Filippousis on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
Przyjąłem!
Oczywiście można rezerwować na własną rękę
Hostels.com Avantgarde
Wystarczy być posiadaczem karty kredytowej lub debetowej - za pomocą powyższej strony rezerwujemy wybrany pokój - z karty pobierane jest 10% ogólnej kwoty!
Oczywiście można rezerwować na własną rękę

Wystarczy być posiadaczem karty kredytowej lub debetowej - za pomocą powyższej strony rezerwujemy wybrany pokój - z karty pobierane jest 10% ogólnej kwoty!
16 years 2 weeks ago - 16 years 2 weeks ago #72908
by paczek
Replied by paczek on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
Yyy trzeba określić jakiś termin zakończenia rezerwowaniu tutaj 
powiedzmy, że rezerwację na forum kończymy w najbliższą niedzielę! a w poniedziałek rezerwujemy już hostel...
@ Filip
dopisz :
Basto (piątek, sobota)
Leman (piątek, sobota)
Cinek (piątek, sobota)

powiedzmy, że rezerwację na forum kończymy w najbliższą niedzielę! a w poniedziałek rezerwujemy już hostel...
@ Filip
dopisz :
Basto (piątek, sobota)
Leman (piątek, sobota)
Cinek (piątek, sobota)
16 years 2 weeks ago #72999
by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
wiem ze mialem nic nie pisac w tym temacie
ale mieszkalismy tutaj juz ostatnio (ja rezerwowalem) i dla studentow bylo taniej

16 years 1 week ago #73058
by sanek
Replied by sanek on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
poproszę o kolejne rezerwacje
dla mnie i Ches a
piątek + sobota
pozdrawiam
dla mnie i Ches a
piątek + sobota
pozdrawiam
16 years 1 week ago #73074
by Wodiczko
Replied by Wodiczko on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
też niby nie tu się powinno pisać, ale piątek zapowiada się uroczo jeśli chodzi o skład ludzki

16 years 1 week ago #73128
by dior
Replied by dior on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
Akurat Ty Pawełku się nie zaliczasz do tego grona - w piątek wystąpisz jako zwłoki...

- Filippousis
-
Topic Author
- Member
-
Less
More
16 years 1 week ago #73278
by Filippousis
Z każdym kolejnym rokiem trzeba się liczyć z tym, że ceny mogą ulec zmianie.
Replied by Filippousis on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
wiem ze mialem nic nie pisac w tym temacie
ale mieszkalismy tutaj juz ostatnio (ja rezerwowalem) i dla studentow bylo taniej
Z każdym kolejnym rokiem trzeba się liczyć z tym, że ceny mogą ulec zmianie.
16 years 1 week ago #73293
by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
nie o to chodzi... ceny sa takie same, ale dla studentow byly znizki jesli weszlo min 5 do pokoju...
ja studentem nie jestem, wiec mi tam rybka
ja studentem nie jestem, wiec mi tam rybka

- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!
Time to create page: 0.243 seconds