Podwójny turniej we Wrocławiu

More
16 years 1 month ago #72348 by romaneq
mnie najbardziej ciekawi jak sobie wyobrażasz swój udział w zorganizowaniu amigi czy PC, jesteś wstanie coś takiego przygotować bo mi się wydaje, że miałbyś z tym spore problemy,
co wniósłbyś do tego turnieju od siebie poza nazwą, która ma dla mnie najmniejsze znaczenie ? ja naprzykład chętnie powierzyłbym Ci przywiezienie dzień wcześniej dwóch PCów z Win 98 z możliwością podpięcia dwóch kontrolerów pod gameport - jesteś wstanie coś takiego przygotować i zagwarantować dostarczenie dzień przed ? pomogłoby nam to bardzo

ja pomagam kolejny raz przy WO niby powinno być już łatwiej i prościej to zorganizować a jest niestety o wiele trudniej niż poprzednio a nie ma tutaj miejsca na pomyłki a Foka chce zawsze lepiej i lepiej :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 years 1 month ago #72356 by Tomplus
Ja mogę dołożyć dwa PC, ale GP jest tylko w jednym.
Tylko:
a) ktoś musiałby je najpierw odebrać odemnie + tylko 1 monitor + głośniki + 2 keyboard
b) działanie GP - niestety jeśli nawet, nie mam jak sprawdzić czy będzie działał taki GP przed turniejem
c) wnoszę nazwę - a raczej przekazuje ją Foce.
d) jeszcze raz... tranport. Sam mogę dostarczyć co najwyżej 1xPC i klawiaturę.

Kto z Was myśli w ten sposób: Tom wymyślił nazwę PSO, więc to jego nazwa, więc nie może wpychać się z nią do innych miast Sensiblowych. ??

More
16 years 1 month ago #72361 by dior
Panowie, wydaje mi się, że najważniejsze argumenty (merytoryczne argumenty) poruszyliśmy i zdecydowana większość z nas woli pozostać przy starej nazwie. Dajmy więc spokój tej dyskusji i skupmy się na organizacji. Każda pomoc sprzętowa mile widziana, ale PC musi mieć podwójny game port i swos musi działać na nim stabilnie. Takiego sprzętu potrzebujemy. ;)

More
16 years 1 month ago #72382 by cinek
ble ble

More
16 years 1 month ago #72396 by Tomplus
To sprawy organizacyjne raczej w tym wątku:
www.sensiblesoccer.info/forum/index.php?topic=13257.new#new

Time to create page: 0.304 seconds