Re: Polska (Liga) dla Polaków ?

More
16 years 4 months ago #65762 by Foka
Tytuł oczywiście ironiczny, ale chodzi o to kro może grać w lidze polskiej.
Pewnie niewielu pamięta, a może w sumie większość pamięta :D sam już nie pamiętam, kto wtedy był na ss.de, a kto nie ... że w Polskiej Lidze kilka sezonów rozegrał Czech : ADF.
Myślę, że nikt nie miał nic przeciwko bo raz, że ADF to zajebisty koleś, dobry gracz no i miał matkę Polkę i nawijał trochę po naszemu.
Dziś jednak pojawiło się zapytanie ze strony dwóch Węgrów: Szeszesek i Abelxavier. Chcą grać w naszej lidze. Swojej zrobić nie mogą bo we dwóch żadna zabawa. No, a ta Euroleague to raczej jest tylko po to by była. Węgrzy mówią, że zależy Im na lidze Pl bo wiedzą, że u nas można dużo pograć i jest dobra organizacja.

Ja jestem ZA. Raz, że to tylko gra, dwa że wiadomo: Polak Węgier dwa bratanki i do swosa i do szklanki. Dwa Liga zyska prestiżowo, a trzy pokażemy że my Polacy jesteśmy otwarci i potrafimy się dogadać. Cztery kiedyś w lidze Niemieckiej grali Turek i Grek - nie było problemu. Po piąte Szeszesek gra już na ss.de bardzo długo i nigdy nie było z Nim problemów.

Panowie moja osobista prośba. Przyjmijmy chłopaków w nasze struktury i dajmy im się bawić razem z nami.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 years 4 months ago #65764 by dior
Mnie nie trzeba przekonywać, a nawet, gdyby było trzeba, to argumenty Wodza są naprawdę przekonujące. Jak jest po węgiersku witamy ? Dodam jeszcze, że raz w akademiku piłem z jednym Węgrem, przesympatyczny gość ;D

More
16 years 4 months ago - 16 years 4 months ago #65765 by Lord Pablo
Rozegrałem z Seszenkiem wiele spotkań a głÃ³wnie w ASL pamiętam niedawno Seszesek wystąpił gościnnie w Pucharze Ligi a dziś po kolejnym starciu w ASL zostałem o coś poproszony. Dlaczego wybrał właśnie mnie? hmmm to na pewno miłe z jego strony. Prośba jak prośba ale wymiękłem po tym jak podziękował za szansę - nie za grę ale za szansę a oto jego słowa

Szeszesek i will ha e a question ok?
Szeszesek me and my friend abelxavier like play more league and cup
Szeszesek possible we can play plish league or cup
Szeszesek pls take a question other players
Szeszesek ok?
Lord_Pablo ok I ask
Szeszesek thx
Lord_Pablo I promise
Szeszesek thx
Lord_Pablo but I don;t know what they say
Lord_Pablo :)
Szeszesek np i m happy the chance
Szeszesek :)

More
16 years 4 months ago #65767 by Boruc2
Dobra idea myślę że mogli by przystąpić do ligi ale oczywiście zaczynają od ligi najniższej według regulaminu i niech się pną w wzwyż jak każdy z nas,ja jestem na tak i myślę że znajdzie się większość która się ze mną zgodzi ;) 8)

More
16 years 4 months ago #65768 by pleban
jestem na tak ale tylko dlatego że jest to sytuacja że chłopaki nie mają gdzie pograć

More
16 years 4 months ago #65769 by Nepus
ja również jestem na tak z tej samej przyczyny co pleban

More
16 years 4 months ago #65770 by Jason V79
Mi tam obojętnie fajnie było kiedyś jak ADF grał. Tylko Foka kiedyś to ty zrobiłeś tą aferę z flagami i że w lidze polskiej mają grać tylko ci mają polską flagę w profilu. Potem twoje wycofanie się z ligi na znak protestu razem z Lobo, ADF sam odszedł. Czyżby się coś zmieniło? Chciałbym znać powód zmiany twojego nastawienia.

Ja osobiście do Szeszeska nic nie mam (nawet fajny chłop), Abelxawiera nie znam więc nie będę się wypowiadał. Pytanie tylko co będzie jak kolejni będą chcieli grać u nas, bo też nie mają swojej ligi. Też ich przygarniemy? Czy tylko ograniczamy się do tych dwóch osób? Chciałbym znać odpowiedzi na te pytania.

More
16 years 4 months ago - 16 years 4 months ago #65771 by Foka
Nie nie nie porównuj sytuacji .... chodzi o dwie różne rzeczy :

Polak, który kryje się pod inną flagą (wstyd??)
Węgier, Czech, którzy nie są Polakami więc po co mają mieć Polską flagę ?

Sytuacja tu jest jasna nikt niczego nie ukrywa.

PS

Poczytaj sobie tamten temat. Wtedy wyraźnie pisałem, że nie mam nic przeciwko grze ADF w lidze.

More
16 years 4 months ago #65773 by Lord Pablo
TAK tam chodziło o Polaka z polską Flagą, a nie trupią czaszką lub japońską flagą, brytyjską i nie pamiętam jakie jeszcze. A ten temat jest zupełnie inny i proszę nie mylić.

More
16 years 4 months ago #65774 by Jason V79
Czyli przyjmujemy teraz wszystkich jak leci, byle nie byli polakami z inną flagą w profilu?

Z regulaminu:
10.3. W rozgrywkach Ligi Polskiej grać mogą wyłącznie Polacy, posiadający flagę polską w profilu.

Ja wiem, że teraz ktoś nagnie ten punkt regulaminu, że to dotyczy tylko polaków, ale już nie węgrów, czechów itd.

Time to create page: 0.399 seconds