Przejściówka z joya amigowego na pc (USB)
Please Log in or Create an account to join the conversation.
A nick na ss.de jaki masz?
A ktoś ty?Ja wezmę ze 3 takie przejściówki ;D Mam starego poczciwego Megastara SV-135 który stoi i się kurzy (kurde .. ma z 15 lat )... a nie ma lepszego joy`a do sensibla. Naprawdę jak zrobisz taką przejściówkę to Ci pomnik postawię. Jestem ze Szczecina i jeżeli będę mógł w jakikolwiek sposób pomóc to jestem do dyspozycji...
Fan Sensibla od prawie 20 lat...
- dracodokan
-
- Visitor
-
A nick na ss.de jaki masz?
A ktoś ty?Ja wezmę ze 3 takie przejściówki ;D Mam starego poczciwego Megastara SV-135 który stoi i się kurzy (kurde .. ma z 15 lat )... a nie ma lepszego joy`a do sensibla. Naprawdę jak zrobisz taką przejściówkę to Ci pomnik postawię. Jestem ze Szczecina i jeżeli będę mógł w jakikolwiek sposób pomóc to jestem do dyspozycji...
Fan Sensibla od prawie 20 lat...
Nie mam ... jestem nie praktykujący od wielu lat... żona ... dzieci

Co niektórzy też mają zonę, dzieci, pracę i jakoś znajdują czas na swosa
Nie mam ... jestem nie praktykujący od wielu lat... żona ... dzieciale jak zobaczyłem stronę www.sensiblesoccer.pl i poczytałem sobie grupy to aż mi się łezka w oku zakręciła... na początku lat 90 zdarzyło mi się nawet zorganizować dwie edycje turnieju w sensibla w Świnoujściu na siedmiu amigach jednocześnie ;) były zapisy , losowania, dyplomy i nagrody... mam nawet całą kolekcję zdjęć z tego wydarzenia. Jak sobie przypomnę czasy kiedy w każdy piątek spotykaliśmy się w 6-10 osób i rżnęliśmy do białego rana to naprawdę łezka się w oku kręci... a mieliśmy wtedy średnio po 17-18 lat hehe gdyby mi ktoś wtedy powiedział że po 20 latach tak to będzie wyglądało w życiu bym nie uwierzył .... żadna fifa tyle nie przetrzyma...

- Lord Pablo
-
- Elite Member
-
- Thank you received: 0