- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. május
Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. május
- szesezsek
- Visitor
13 years 4 months ago #101265
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. május
kenem és pont du-os leszek Ãgy nekem nem jó a 20.a
Hajrá Magyarok!
Hajrá Magyarok!
The topic has been locked.
- dimetrodon
- Platinum Member
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 4 months ago #101280
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. május
Akkor 21-e? vagy más javaslat?
13 years 4 months ago - 13 years 4 months ago #101302
by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. május
Szevasztok!
Sajnos munka miatt ahogy Dimet Ãrta erősen eltűntem, és ez még ebben a hónapban sem fog változni szerintem, az alábbi update formájában tudok lezárni várhatóan a meccseimet...
Ãtfutottam az elmúlt hónap beszámolóit, nagy gratuláció mindenkinek, fantasztikus eredmény a 2 ISSF győzelem, valamint az ASL2 siker is!
Amióta elkezdődött egyébként a NB, én azt éreztem hogy mindig az a legkeményebb számomra és a fenti eredmények ezt igazolják is!
HAJRÃ!
FLeg
Sajnos munka miatt ahogy Dimet Ãrta erősen eltűntem, és ez még ebben a hónapban sem fog változni szerintem, az alábbi update formájában tudok lezárni várhatóan a meccseimet...
Ãtfutottam az elmúlt hónap beszámolóit, nagy gratuláció mindenkinek, fantasztikus eredmény a 2 ISSF győzelem, valamint az ASL2 siker is!
Amióta elkezdődött egyébként a NB, én azt éreztem hogy mindig az a legkeményebb számomra és a fenti eredmények ezt igazolják is!
HAJRÃ!
FLeg
13 years 4 months ago #101303
by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. május
EZ ITT AZ UPDATE
Ja még annyi, hogy este 10 után teljesen random szoktam ráérni, azaz akinek akkor jó, az dobjon egy SMS-t, hogy onine van és jöhetek ha tudok.
30 kilenc 14 negyvenegy-nullanégy
mivel nincsen meg mindenkinek a száma Ãrjátok is alá hogy el tudjam menteni majd
sajnos most csak ilyen keretekkel tudom vállalni a küzdelmeket, elnézést a kellemetlenségért.
Ja még annyi, hogy este 10 után teljesen random szoktam ráérni, azaz akinek akkor jó, az dobjon egy SMS-t, hogy onine van és jöhetek ha tudok.
30 kilenc 14 negyvenegy-nullanégy
mivel nincsen meg mindenkinek a száma Ãrjátok is alá hogy el tudjam menteni majd
sajnos most csak ilyen keretekkel tudom vállalni a küzdelmeket, elnézést a kellemetlenségért.
- szesezsek
- Visitor
13 years 4 months ago #101307
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. május
Sziasztok! Nekem 21.-e jóó bármikor. Flegbynek meg kevesebb melót és várjuk vissza Én a köv héten leszek du-nos Ãgy majd akkor zaklatlak hogy nyomjuk le a meccseket.
Játszottam Sasy-val és valami hamachi progiról magyarázott.Mondtam neki Ãrja ide be és kedves mindenttudó Dimetronunk remélem érteni fogja és kihámozza ez mire jó. Lehet valami hasznos dolog.
Abelnek még egyszer Boldog szülinapot!
Hajrá Magyarok!
Játszottam Sasy-val és valami hamachi progiról magyarázott.Mondtam neki Ãrja ide be és kedves mindenttudó Dimetronunk remélem érteni fogja és kihámozza ez mire jó. Lehet valami hasznos dolog.
Abelnek még egyszer Boldog szülinapot!
Hajrá Magyarok!
- dimetrodon
- Platinum Member
Less
More
- Thank you received: 0
13 years 4 months ago #101309
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. május
A Hamchi létrehoz egy (titkosÃtott) hálózatott (VPN-t) két gép között. Jó arra pl. hogy egy távoli géppel úgy osszál meg dolgokat, mintha a saját helyi hálózatodon lenne, miközben a többi internethasználó továbbra sem fér hozzá kÃvülről.
Igazából nem tudom SWOS-hoz miért lenne jó, pontosabban egy tippem van: ha egyik fél sem tud hostolni, akkor lehet értelme, de szerintem ez annyira nem nagy téma. Mondjuk AX-nek lehet esetleg érdekes.
Igazából nem tudom SWOS-hoz miért lenne jó, pontosabban egy tippem van: ha egyik fél sem tud hostolni, akkor lehet értelme, de szerintem ez annyira nem nagy téma. Mondjuk AX-nek lehet esetleg érdekes.
13 years 4 months ago #101315
by SASY
Replied by SASY on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. május
FROM SASY_MARADONA. HI ALL, VERY VERY IMPORTANT.hi swosser, to resolve the most problems of delay and low fps, there is this great software called: hamachi. here you can download it: secure.logmein.com/products/hamachi2/download.aspx
This kind of software gives all of you the possibility to create a game p2p.try it pls.
This kind of software gives all of you the possibility to create a game p2p.try it pls.
13 years 4 months ago #101332
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. május
szerintem nekem is jó lesz 21-e.
- szesezsek
- Visitor
13 years 4 months ago #101348
by szesezsek
Sziasztok.
Nyomtam sanekel fr -it 8 meccsből 6win 1 draw 1 loose
na mondom akkor porcup is jöhet 14 meccsből 12win 1draw 2 loose
Fel voltam pörögve. Azért ezek jó eredmények és igen jól estek.
Kár hogy nem ooo- volt
Na mind1 Hajrá Magyarok!
Nyomtam sanekel fr -it 8 meccsből 6win 1 draw 1 loose
na mondom akkor porcup is jöhet 14 meccsből 12win 1draw 2 loose
Fel voltam pörögve. Azért ezek jó eredmények és igen jól estek.
Kár hogy nem ooo- volt
Na mind1 Hajrá Magyarok!
- szesezsek
- Visitor
13 years 4 months ago #101354
by szesezsek
főleg hogy a második 15 meccs volt.
Na mind egy egynek jó volt. Továbbra is Hajrá Magyarok!
Na mind egy egynek jó volt. Továbbra is Hajrá Magyarok!
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Magyar
- Nemzeti Bajnokság, Magyar Kupa és minden egyéb 2011. május
Time to create page: 0.271 seconds